چرا با سرکه سیب حمام کنیم

 

  • سرکه سیب، درمانی طبیعتاً تطبیق‌پذیر و محصول طبیعی خانگی است. می‌تواند با گیاهان دم شود تا سردمزاجی را درمان کرده و تقویت‌کننده‌ی سلامت باشد، یا برای تسکین سوزش معده مصرف شود.

 

سیب یکی از مفید ترین میوه هاست. استفاده روزانه از سیب می تواند تظمین بزرگی برای حفظ سلامت شما باشد. در اثر تخمیر میوه سیب، سرکه سیب بدست می آید. سرکه سیب از جمله موادی است که از خواص درمانی بسیار بالایی برخوردار است و استفاده از آن می تواند سبب درمان برخی بیماری ها شود.

انواع زیادی از حمام وجود دارد که می تواند برای سم زدایی و تمدد اعصاب استفاده شود, اما هیچ یک از آنها به تنهایی به اندازه حمام سرکه برای پوست مفید نیستند.

به گزارش بهداشت نیوز، انواع زیادی از حمام وجود دارد که می تواند برای سم زدایی و تمدد اعصاب استفاده شود, اما هیچ یک از آنها به تنهایی به اندازه حمام سرکه برای پوست مفید نیستند.

من طرفدار بوی سرکه نیستم، اما طرفدار بزرگ حمام سرکه هستم، زیرا باعث می‌شود پوست و موهایم ظاهر و احساس فوق‌العاده‌ایی داشته باشند.

چرا حمام سرکه

سرکه سیب، درمانی طبیعتاً تطبیق‌پذیر و محصول طبیعی خانگی است. می‌تواند با گیاهان دم شود تا سردمزاجی را درمان کرده و تقویت‌کننده‌ی سلامت باشد، یا برای تسکین سوزش معده مصرف شود.

سرکه‌ سیب را روی پوست اسپری کنید، زیرا درد آفتاب ‌سوختگی را بهتر می‌کند، یا پاهای خود را در آن خیس کنید که به تسکین درد پاهای ورزشکاران کمک می‌کند.

همچنین ماده‌‌ایی در خدمت زیبایی طبیعی و بسیار سودمند در روش‌های مختلف است

حاوی ویتامین و مواد معدنی

سرکه سیب، یک منبع طبیعی از ویتامین‌های B، ویتامین C و مواد معدنی و غذای پوست است. از آنجا که پوست بزرگترین عضو بدن است، تامین مواد مغذی مورد نیاز آن از طریق سرکه، چه در قالب خیساندن و چه از طریق مصرف آن امکان‌پذیر است. یک مرطوب کننده و غذا رسان طبیعی است که می‌تواند پوست و مو را نرم کند.

اسیدهای مفید

سرکه به طور طبیعی اسیدی است، پس به بازگرداندن تعادل به pH پوست کمک می‌کند، که باید کمی اسیدی شود(علت همین‌جاست). هر چند که به بازیابی pH پوست کمک می‌کند، اما از دورن تاثیر قلیایی دارد و به همین دلیل می‌تواند به هضم غذا کمک کند.

همچنین، بسیاری از افرادی که از مشکلات مفاصل رنج می‌بردند، با غوطه‌ور شدن در حمام سرکه سیب تا حدودی بهبود‌ی حاصل نمودند، اسیدهای مفید و ویتامین‌های موجود در آن می‌تواند بخشی از دلایل آن باشد.

تسکین دهنده‌ی مشکلات پوستی

سرکه‌ی سیب می‌تواند به کشتن طبیعی قارچ‌ها و باکتری‌ها پوستی کمک کند و تسکین اگزما و سایر بیماری‌های پوستی باشد. سرکه اغلب برای مشکلات پوستی مانند اگزما، شوره سر و پوست خشک توصیه می‌شود. این خواص ضدباکتریایی، بعلاوه‌ی اسیدهای مفید سرکه موجب می‌شود تا در رفع جوش‌های پوستی موثر واقع شود. چنانچه مقدار کمی سرکه‌ی سیب روی جوش بمالید و اجازه دهید تا صبح بماند، احتمالاً به رفع آن کمک می‌کند.

به همین دلیل، حمام سرکه‌ی سیب نیز گاهی اوقات برای عفونت‌های دستگاه ادراری توصیه می‌شود، زیرا سرکه می‌تواند به کشتن قارچ یا کپک کمک کند و محیطی را فراهم آورد که برای رشد عفونت دشوار است. از این روی سرکه‌ی سیب درمان بالقوه‌ی زگیل و تاول پای ورزشکاران نیز محسوب می‌شود‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍.

کاهش بوی بد بدن

بوی بدن هنگامی که باکتری‌ها با عرق و رطوبت بدن مخلوط شوند، پدید می‌آید و در محیط گرم و ‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍‍مرطوب بیشتر می‌شوند، به ‌خصوص در مکان‌هایی مانند زیر بغل. سرکه می‌تواند به کشتن این باکتری‌ها و کاهش بو کمک چشمگیری کند. همچنین محیطی ایجاد می‌کند که در آن بو شانس کمتری برای گسترش بیابد.

من شخصاً آن را امتحان نکردم، اما بسیاری از مردم نمی‌توانند دئودورانت‌های حاوی جوش شیرین را تحمل کنند، اما از سرکه‌ی سیب رقیق به عنوان یک دئودورانتی که عالی عمل می‌کند، استفاده می‌کنند. من تصور می‌کنم که سم‌زدایی زیر بغل برای کسانی که بوی بدن و سوزش پوست زیر بغل دارند، نیز مفید باشد.

چگونه حمام سرکه بگیریم

یک یا دو بار در هفته، وان را با آب گرم متمایل به داغ پر می‌کنم و ۱-۲ فنجان سرکه سیب به آن اضافه می‌کنم. ۲۰-۳۰ دقیقه در آن غوطه‌ور می‌شوم، از لیف حمام برای تمیز کردن صورتم استفاده می‌کنم و از اینکه موهایم را به اندازه کافی در سرکه خیسانده باشم، مطمئن می‌شوم.

پس از حمام ، یک دوش آب خنک می‌گیرم، هر چند برخی منابع توصیه می‌کنند که اجازه دهید سرکه سیب روی پوست خشک شود.

سایر مزایای سرکه سیب برای پوست

• همانطور که اشاره کردم، مقدار کمی سرکه‌ی سیب، چنانچه در طول شب روی پوست بماند، درمان جوش‌های پوست باشد.

• من همچنین از یک اسپری رقیق سرکه سیب(۱ قاشق غذا خوری در ۱ فنجان آب) به عنوان یک پاک کننده‌ی آرامش‌بخش صورت استفاده‌ می‌کنم.

• همین اسپری را می‌توان در زیر بغل به جای دئودورانت طبیعی استفاده نمود، گرچه برای برخی از افراد نیاز به افزایش غلظت سرکه وجود دارد.

• قارچ‌های ناخن انگشتان پا را به کمی سرکه‌ی رقیق‌ نشده آغشته کنید یا اجازه دهید در یک محلول (۵۰:۵۰) قوی متشکل از سرکه سفید یا سرکه سیب و آب خیس بخورند.

• زگیل را به سرکه‌ی سیب آغشته کنید.

• ۱/۴ فنجان سرکه‌ی سیب را در ۱ فنجان آب ریخته و موهایتان را با آن بشورید تا موهای براق داشته باشید

بعضی از مواد غذایی خواص مثل آنتی بیوتیک دارند

  • روغن نارگیل: این روغن با خواص ضد قارچ و ضد میکروبی شناخته شده است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد مغز و تعادل قند خون بسیار مفید است.

لیست برخی از این گیاهان از این قرار است:
سیر: این گیاه شامل بسیاری از ویتامین‌ها و مواد معدنی برای عاری نگه داشتن بدن از بیمار یها است. سیر در واقع شامل ترکیبی به نام آلیسین است که همان خواص پنی سیلین را دارد. علاوه بر این، سیر میزان سولفور بالایی دارد. سولفور می‌تواند واکنش‌های شیمیایی آنزیم‌هایی را که برای حیات باکتری‌ها لازم است، مختل کند.
کلم: یک فنجان و نیم کلم و مصرف آن در روز علاوه بر این که ویتامین ث بدن را به طور کامل تأمین خواهد کرد، راه بسیار خوبی برای مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها است.
سرکه سیب: سرکه سیب علاوه بر این که برای مبارزه با فشار خون بالا و پوکی استخوان مفید است، ضد میکروب موثری برای نابودی عفونت‌های مجرای شنوایی نیز محسوب می‌شود. بر اساس نتایج پژوهشی که در سال 1998 در آفریقای جنوبی انجام گرفت، اسید استیک موجود در سرکه سیب یک ضد باکتری قوی است که به ویژه روی باکتری استافیلوکوکوس (عامل گوش درد) مؤثر عمل می‌کند.
عسل: برای جلوگیری از عفونت و درمان زخم همیشه به طور سنتی استفاده می‌شده است. مصرف عسل سیستم ایمنی بدن را بهبود می‌بخشد و راه مفیدی برای خلاص شدن از شر سموم و بهبود عملکرد کبد است. یافته‌های مرکز پزشکی امارات متحده عربی نشان داد که فعالیت میکروبی عوامل بیماری زایی نظیر ای کولای (عامل مسمومیت غذایی و اسهال)، باکتری گرم منفی سودوموناس آئروژینوزا ‌(عامل عفونت مجاری ادرار، سیستم تنفسی، التهاب، آماس پوست، عفونت بافت‌های نرم، استخوان، مفاصل، معده و روده) و هموفیلوس آنفلوآنزا (عامل عفونت خونی، سینه پهلو، عفونت گوش، سینوزیت و مننژیت) در حین مصرف عسل به شدت کاهش پیدا می‌کند.
غذاهای تخمیر: احتمالاً شنیده‌اید که پزشکان توصیه می‌کنند آنتی بیوتیک ها و پروبیوتیک ها بهتر است با هم مصرف شوند. اینطور ثابت شده که غذاهای تخمیر شده بخصوص سبزیجات غنی از پروبیوتیک موثرتر از مکمل‌ها و کپسول‌ها عمل می‌کنند. برگ نعناع، برگ زیتون و کلم ترش خاصیت پروبیوتیکی دارند.
روغن نارگیل: این روغن با خواص ضد قارچ و ضد میکروبی شناخته شده است و برای تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش کلسترول، بهبود عملکرد مغز و تعادل قند خون بسیار مفید است.
روغن آویشن: تحقیقات نشان داده این روغن که از برگ و گل گیاه آویشن وحشی گرفته می‌شود، برای درمان ورم مخاط روده بزرگ فوق العاده مؤثر است. این روغن یکی از اصلی‌ترین اجزای رژیم‌های غذایی مدیترانه‌ای محسوب می‌شود.

مسمومیت غذایی را با این 15 روش درمان کنیم

 

  • هر چند که سرکه سیب نوعی اسید است، اما به عنوان یک ماده‌ی قلیایی در بدن سوخت و ساز می‌شود و به همین دلیل است که باعث تسکین معده‌تان می‌شود. علاوه بر این، سرکه سیب دارای خواص ضد عفونی‌ کننده‌ی قوی برای کشتن باکتری‌های مضر است.

مسمومیت غذایی به شیوه‌ی مختلف روی افراد تاثیر می‌گذارد از ناراحتی‌های خفیف روده گرفته تا کم‌آبی شدید در اثر استفراغ و اسهال. در اغلب موارد شدید، فرد ممکن است در اثر انواع خاصی از مسمومیت غذایی جان خود را از دست بدهد. بیش از ۲۵۰ بیماری وجود دارند که به نحوی با ماده‌ی غذایی که می‌خورید و ممکن است باعث مسمومیت شود، مرتبط هستند. شایع‌ترین انواع مسمومیت ناشی از باکتری‌های زیر هستند:

– کامپیلوباکتر؛
– سالمونلا؛
– شیگلا؛
– اشریشیا کلی او ۱۵۷: اچ۷؛
– لیستریا؛
– بوتولیسم؛
– نورو ویروس.

هر چند مراکز بهداشتی هر کاری لازم باشد انجام می‌دهند تا از ورود این باکتری‌ها به غذاهایی که در رستوران‌ها برای شما حاضر می‌شوند، جلوگیری کنند، اما گاهی اوقات ممکن است چیزی از زیر دست‌شان دربرود. در چنین مواردی، شاید نیاز داشته باشید از یکی یا بیش‌تر از ۱۵ درمان خانگی برای مسمومیت غذایی استفاده کنید تا علائم مسمومیت‌تان تسکین بیابد، اما این درمان‌ها همه‌ی مشکلات را حل نمی‌کنند. در موارد شدید، باید به مراکز درمانی مراجعه کنید.

۱۵ درمان خانگی برای تسکین علائم مسمومیت غذایی

۱. سرکه سیب

سرکه سیب طبیعی یکی از بهترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب را با ۱ فنجان آب داغ مخلوط کنید. آن را بنوشید تا معده‌تان آرام شود.
– برای درمان سریع، ۲ تا ۳ قاشق چایخوری سرکه سیب رقیق‌شده بخورید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

هر چند که سرکه سیب نوعی اسید است، اما به عنوان یک ماده‌ی قلیایی در بدن سوخت و ساز می‌شود و به همین دلیل است که باعث تسکین معده‌تان می‌شود. علاوه بر این، سرکه سیب دارای خواص ضد عفونی‌ کننده‌ی قوی برای کشتن باکتری‌های مضر است.

۲. برگ ریحان

فهرست داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی بدون برگ ریحان کامل نخواهد بود.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– چند برگ ریحان یا ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک را به یک فنجان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدهید به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد.

– این دمنوش را از صافی رد کنید و آن را در یک لیوان بریزید. می‌توانید آن را در طول روز بنوشید تا زمانی که به حالت عادی برشد.

– روش دیگر این است که چند قطره روغن ریحان را به ۴ فنجان آب اضافه کنید. این نوشیدنی را در طول روز برای تسکین علائم کم‌کم بنوشید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

ریحان نه تنها دارای خواص ضد میکروبی است بلکه درد شکم را نیز تسکین می‌دهد.

۳. لیمو

آب لیمو تقریبا ساده‌ترین دارو در میان تمام داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی است که می‌توانید در دسترس داشته باشید.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– هر ۳ تا ۴ ساعت در طول روز، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو بخورید.

– یا می‌توانید ترکیب آب گرم یا داغ را با آب لیمو و کمی عسل در طول روز کم‌کم بنوشید تا سیستم گوارش‌تان تمیز شود.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

اسید موجود در لیمو باکتری‌هایی را که باعث بسیاری از انواع مسمومیت‌های غذایی می‌شوند، می‌کشد. لیمو همچنین ضد التهاب است و به کاهش ناراحتی معده‌تان کمک می‌کند.

۴. عسل

یکی از شیرین‌ترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی، عسل است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– هر ۳ تا ۴ ساعت ۱ قاشق چایخوری عسل بخورید تا علائم مسمومیت کم‌کم از بین برود.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

عسل علاوه بر این‌که مشکل خارج از کنترل بودن اسید معده را حل می‌کند، دارای خواص ضد قارچی و ضد باکتریایی نیز است.

۵. دانه‌ی شنبلیله و ماست

اگرچه ترکیبی از دانه‌ی‌ شنبلیله و ماست ممکن است یکی از عجیب‌ترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی به نظر برسد، اما جزو داروهایی است که سریع‌ترین تاثیر را دارند.

روش استفاده از این ترکیب:

– ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی شنبلیله را به ۱ قاشق غذاخوری ماست ساده اضافه کنید.

– این ترکیب را بدون جویدن دانه میل کنید.

– هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار این ترکیب را بخورید تا زمانی که علایم فروکش کند.

چگونگی تاثیر ترکیب دانه‌ی شنبلیله و ماست:

خواص ضد میکروبی ترکیب دانه‌ی شنبلیله و ماست نه تنها باکتری را از بین می‌برد، بلکه فورا درد شکم و استفراغ را تسکین می‌دهد.

۶. موز

زمانی که به دنبال یک درمان خانگی برای مسمویت غذایی هستید، خوردن موز احتمالا نخستین چیزی نیست که به ذهن‌تان خطور می‌کند، اما این میوه‌ی خوشمزه واقعا موثر است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– یک موز رسیده را برش بدهید و به آرامی آن را بخورید. می‌توانید هر بار چند برش از آن را بخورید تا زمانی که احساس کردید معده‌تان آرام شده‌است.

– همچنان به خوردن موز در طول روز ادامه بدهید تا زمانی که علایم کاملا از بین بروند.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

موز به راحتی در شکم‌تان هضم می‌شود. علاوه بر این، موز یک منبع عالی از پتاسیم است که کمک می‌کند الکترولیت تخلیه‌شده بازگردد.

۷. چای نعنا فلفلی

نعناع فلفلی یکی از تسکین‌دهنده‌ترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– برای همه‌ی ناراحتی‌های معده چای نعناع فلفلی را در دسترس داشته باشید.

– چای نعناع را با توجه به توضیحات روی بسته‌بندی آماده کنید و آن را ۳ تا ۴ بار در روز بنوشید.

– اگر چای نعناع نداشتید، می‌توانید آب نبات نعناعی در دهان‌تان بگذارید، آدامس نعناعی بجوید یا حتی مقدار خیلی کمی از خمیر دندان نعناعی می‌تواند کمک‌کننده باشد.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

نعناع اسپاسم را که در اثر استفراغ در معده ایجاد شده آرام می‌کند و کمک‌تان می‌کند که دوباره قادر باشید غذا را در معده‌تان نگه دارید.

۸. زیره

زیره‌ی سیاه در هر آشپزخانه‌ای وجود دارد؛ این ادویه افزدونیِ فوق‌العاده‌ای برای فهرست داروهای خانگی ما برای مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– شما می‌توانید به طور کامل آن را بجوید و چند بار در روز ۱ قاشق چایخوری دانه‌ی زیره سبز خام را ببلعید.

– یا با اضافه کردن ۱ قاشق چایخوری زیره به یک فنجان آب جوش، چای زیره برای خودتان درست کنید.

– اجازه بدهید آب حاوی زیره به مدت ۳ تا ۵ دقیقه بجوشد و سپس آن را داخل فنجان بریزید.

– این چای را چند بار در روز بنوشید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

زیره نه تنها به تسکین التهاب و ناراحتی کمک می‌کند، بلکه باعث می‌شود که معده‌تان غذا را آسان‌تر هضم کند و غذاهای جامد را همان پایین نگه دارد.

۹. زغال چوب فعال

زغال چوب فعال یکی از بهترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از زغال چوب فعال برای رفع مسمومیت غذایی:

– هر ۳ تا ۴ ساعت ۲ کپسول ۵۶۰ میلی‌گرمی بخورید.

– یا، ۲۵ تا ۵۰ گرم از پودر زغال چوب فعال را با یک لیوان آب مخلوط کنید. برای کودکان ۳/۱ تا ۲/۱از مقدار بالا را استفاده کنید.

– این مخلوط را هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار بنوشید.

نکته: دقت کنید زغال چوب فعال را با سوربیتول مصرف نکنید، چرا که ملین است.

چگونگی تاثیر زغال چوب فعال:

– زغال چوب فعال مانع از این می‌شود که سموم توسط معده جذب شوند و از بدتر شدن شرایط جلوگیری می‌کند.

۱۰. سیر

سیر یک ابرخوراکی در هر فهرستی از داروهای خانگی است. و البته یکی دیگر از داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی نیز است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– ۲ تا ۳ بار در طول روز یک حبه سیر بجوید.

– شما همچنین می‌توانید ۲ تا ۳ بار در روز یک کپسول سیر بخورید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

زمانی که تلاش می‌کنید دوباره غذا بخورید، سیر به فرآیند هضم کمک می‌کند و باعث می‌شود pH در دستگاه گوارش‌تان متعادل شود و التهاب‌ کاهش بیابد.

۱۱. سوپ مرغ

یکی دیگر از بهترین داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی سوپ رقیق مرغ است.

روش استفاده از سوپ مرغ برای رفع مسمومیت غذایی:

– چند بار در طول روز یک فنجان سوپ مرغ گرم بخورید تا زمانی که معده‌تان تسکین پیدا کند و بتوانید دوباره غذاهای عادی‌تان را بخورید.

چگونگی تاثیر سوپ مرغ:

سوپ آبکی مرغ کمک می‌کند تا بدن‌تان هیدراته شود، الکترولیت‌های از دست رفته را به بدن بازمی‌گرداند و ویتامین‌ها و مواد معدنی را به شما می‌رساند تا انرژی‌تان فورا افزایش بیابد. علاوه بر این، سوپ مرغ همه جوره تسکین‌دهنده است.

۱۲. ریشه‌ی زنجبیل

ریشه‌ی زنجبیل یک افزودنی عالی در فهرست داروهای خانگی برای درمان مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از این ماده‌ی خوراکی:

– ۱ فنجان آب را بجوشانید و ۲ قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده یا قطعه قطعه شده به آن اضافه کنید.

– اجازه بدهید به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

– این ترکیب را صاف کنید و در یک فنجان بریزید، اگر دوست دارید کمی آب لیمو و عسل به آن اضافه کنید و هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار کمی از آن را بنوشید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

زنجبیل نه تنها به تسکین تهوع و سوء هاضمه کمک می‌کند، بلکه تاثیر بسیار زیادی روی فرآیند هضم دارد و باعث می‌شود زمانی که دیگر مشکلی با غذا خوردن ندارید، بیش‌ترین فایده را از خوراکی‌هایی که می‌خورید، به‌دست بیاورید.

۱۳. بابونه

بابونه نه تنها یک نوشیدنی آرامش‌بخش و فوق‌العاده است که کمک‌تان می‌کند شب‌ها بهتر بخوابید، بلکه یک افزودنی عالی برای فهرست درمان‌های خانگی مسمومیت غذایی نیز است.

روش استفاده از بابونه:

– دمنوش بابونه، یکی دیگر از نوشیدنی‌هایی است که باید حتما در خانه داشته باشید. شما می‌توانید از نوع کیسه‌ای آن استفاده کنید که در این صورت به دقت دستور روی بسته را رعایت کنید.

– شما همچنین می‌توانید ۲ تا ۳ قاشق چایخوری گل بابونه خشک را در یک فنجان آب داغ بریزید.

– روی فنجان را با چیزی بپوشانید و اجازه بدهید تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد.

– ترکیب را صاف کنید و آن را هر ۳ تا ۴ ساعت یک بار بنوشید.

چگونگی تاثیر این ماده‌ی خوراکی:

بابونه یک ضد التهاب طبیعی است و به رفع نفخ، گاز معده، سوء هاضمه، درد و التهاب نیز کمک می‌کند.

۱۴. رس بنتونیت

رس بنتونیت یکی دیگر از داروهای خانگی فوق‌العاده برای مسمومیت غذایی است.

روش استفاده از رس بنتونیت:

– ۱/۲ قاشق چایخوری رس بنتونیت کلسیم‌دار (نه سدیم‌دار) را به ۲۲۰ میلی‌لیتر آب اضافه کنید.

– مصرف این ترکیب را ۲ تا ۳ بار در طول روز تکرار کنید.

چگونگی تاثیر رس بنتونیت:

رس بنتونیت تاثیری همانند زغال چوب فعال دارد، به این ترتیب که اجازه نمی‌دهد معده سموم را جذب کند و باعث می‌شود سریع‌تر سلامت خود را به‌دست بیاورید.

۱۵. پوره‌ی سیب‌زمینی

چه کسی می‌توانست تصور کند که چنین غذای راحت و فوق‌العاده‌ای در فهرست داروهای خانگی برای مسمومیت غذایی قرار بگیرد؟

روش استفاده از این غذای خوش‌طعم:

– پوره‌ی سیب‌زمینی را طبق دستور روی بسته آماده کنید.

– یا خودتان در منزل پوره‌ی سیب‌زمینی را آماده کنید. شما می‌توانید کمی ریحان و سیر به آن اضافه کنید، یا آن را به جای آب با آب مرغ تهیه کنید که تاثیر بیش‌تری داشته باشد.

– پوره‌ی سیب‌زمینی را کم‌کم میل کنید تا زمانی که دوباره انرژی خود را به‌دست بیاورید.

چگونگی تاثیر پوره‌ی سیب‌زمینی:

پوره‌ی سیب‌زمینی، مانند موز، بسیار آسان هضم می‌شود. پوره همچنین سرشار از ویتامین B۶ است که به افزایش انرژی شما کمک خواهد کرد، به علاوه حاوی پتاسیم و دیگر مواد معدنی است که می‌توانند کمک‌تان کنند به سرعت آن‌چه در اثر استفراغ یا اسهال از دست داده‌اید، دوباره به‌دست بیاورید.

نکته‌ی آخر

مسمومیت غذایی اگر شدید باشد ناراحت‌کننده و ترسناک است، که در این صورت، احتمالا کارتان به اورژانس خواهد کشید. بیشتر موارد مسمومیت غذایی را می‌توان در خانه با استفاده از داروهای خانگی درمان کرد. از یکی از این درمان‌ها یا ترکیبی از چند درمان استفاده کنید تا فورا تسکین بیابید و پس از آن روش‌های درمانی دیگر را امتحان کنید تا آنچه در اثر استفراغ و اسهال از دست داده‌اید به‌دست بیاورید و دوباره سر پا شوید!

عفونت را با زردچوبه درمان کنیم

  • از این آنتی بیوتیک برای درمان و مقابله با انواع قارچ ها یاد می شود که خواص ضد ویروسی بی نظیری دارد امروزه یک عادت شده است زمانی که ما بیمار می شویم یا بدنمان عفونت می کند به سرعت به دکتر مراجعه میکنیم تا با داروهای شیمیایی آن را درمان کنیم.

به کمک این مقاله ما آنتی بیوتیک طبیعی را به شما معرفی خواهیم کرد که به وسیله آن با عفونت های بدنتان مبارزه کنید برای اطلاع از چگونه آماده کردن این آنتی بیوتیک مطالب زیر را بخوانیددرمان عفونت

درمان عفونت

دستورالعملی که ما در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد تاکنون یکی از بهترین آنتی بیوتیک ها برای مبارزه با عفونت ها بوده است و یا می شود گفت بهترین درمان برای مبارزه با عفونت ها می باشد.

 

 

 

این دستورالعمل مخصوص آن دسته از افرادی می باشد که میخواهند سیستم ایمنی قوی داشته باشد و به وسیله آن بتواند که در برابر تمامی بیماری ها دفاع کنند

از این آنتی بیوتیک برای درمان و مقابله با انواع قارچ ها یاد می شود که خواص ضد ویروسی بی نظیری دارد امروزه یک عادت شده است زمانی که ما بیمار می شویم یا بدنمان عفونت می کند به سرعت به دکتر مراجعه میکنیم تا با داروهای شیمیایی آن را درمان کنیم.

در این مقاله به شما چگونه فراهم کردن آنتی بیوتیکی که با استفاده از آن به هیچ یک از داروهای شیمیایی نیاز ندارید ، را آموزش خواهیم داد ، اگر می خواهید یاد بگیرید مطالب زیر را بخوانید.

مواد لازم :

2 قاشق آب زرد چوبه

استفاده از آب زردچوبه برای تهیه آنتی بیوتیک و درمان عفونت

2 قاشق ترب کوهی رنده شده

زنجبیل 1/4 فنجان

2 عدد فلفل تند

پیاز خرد شده 1/4 فنجان

سرکه سیب 700 میلی لیتر

 روش تهیه آنتی بیوتیک طبیعی برای درمان عفونت

در ادامه ما روش تهیه این دستورالعمل را ذکر خواهیم کرد.

قدم اول :قبل از آماده سازی این آنتی بیوتیک ابتدا از دستکش استفاده کنید.

قدم دوم : تمام موارد بالا را در کاسه بریزید (بجز سرکه سیب) سپس خوب مخلوط کنید.

قدم سوم :هنگامی که به خوبی هم زدید تمام مخلوط را در یک ظرف بریزید.

قدم چهارم :سرکه سیب را اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و آن را هم تکان دهید که به خوبی جذب شود.

قدم پنجم :ظرف مخلوط باید در جای خشک و خنک به مدت 14 روز نگهداری شود و آن را روزی یک بارهم بزنید.

قدم ششم : بعد از 14 روز درب شیشه را باز کنید و مایع آنرا داخل لیوان بریزید.

نکات استفاده از این مایع شما می توانید این مایع را پس از هر بار غذا خوردنتان مصرف کنید ، پس از مصرف این محلول ممکن است که کمی احساس سوزش در بدنتان مشاهده کنید در این صورت توصیه می شود که کمی لیمو و پرتقال بخورید تا این احساس سوزش در بدنتان کاهش یابد.

شما نیز می توانید این محلول را داخل دهانتان بریزید و آنرا غرغره کنید ( هر روز دو یا سه بار این کار را انجام دهید ) این محلول یکی از بهترین آنتی بیوتیک های خانگی شناخته شده تاکنون است و خانم های باردار و کودکان نیز می توانند استفاده کنند.

خوشرنگ کردن لب با مواد طبیعی

خوشرنگ کردن لب با مواد طبیعی

خوشرنگ کردن لب با مواد طبیعی

داشتن لب های بسیار زیبا و خوشرنگ ارزوی هرکسی می باشد در مطلب زیر راههای خوشرنگ کردن لب با مواد طبیعی را برایتان قرار داده ایم.

ادامه خواندن خوشرنگ کردن لب با مواد طبیعی