کتاب رها در رنج‌ های شیرین رونمایی شد

  • در ادامه این مراسم محمدرضا حسنی سعدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان به بیان چند خاطره از شهدا پرداخت و گفت: بعضی وقت‌ها خواندن یک کتاب می‌تواند سرنوشت آدم‌ها را کاملاً عوض کند.

 

، مراسم تجلیل خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران کتابدار استان کرمان چهارشنبه مورخ 12 مهرماه 96 در سالن اجتماعات شهید حجت بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان برگزار شد.

در این مراسم از خانواده معظم شهدا و ایثارگران و نویسندگان حوزه دفاع مقدس، جهاد و شهادت تجلیل شد و از کتاب رها در رنج‌ های شیرین که توسط خود جانباز محمد پاک وجود نوشته شده است و به زندگی و خاطراتش می‌پردازد، رونمایی شد.
در این مراسم محمدجواد حسین زاده مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) که فرمودند : من عقیده راسخ دارم که یکی از نیازهای کشور زنده نگه‌داشتن یاد شهداست، اظهار داشت: امنیت امروز ما مدیون خون شهداست و تجلیل از خانواده معظم شهدا کمترین کاری است که در برابر این بزرگواران می‌توان انجام داد.
وی افزود: در استان کرمان تعداد 500 نفر در نهادهای کتابخانه فعال هستند که 23 نفر از این عزیزان جزو خانواده شهدا و ایثارگران می‌باشند.
حسین زاده با اشاره به اینکه اکثر افرادی که در کتابخانه‌ها عضو می‌باشند، قشر جوان هستند، افزود: وظیفه ما ترویج سبک وزندگی شهدا در بین جوانان است و وجود کتابخانه‌ها با منابع متنوع می‌توانند نقش اساسی در این زمینه را داشته باشد.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمان با اشاره به اینکه در کتابخانه‌های کرمان در حوزه دفاع مقدس منابع قابل‌توجهی داریم و این می‌تواند به نیاز جوانان ما در این موضوع پاسخ دهد، افزود: در 130 واحد کتابخانه سراسر استان، 10 هزار عنوان کتاب در قالب 17 هزار نسخه با موضوع دفاع مقدس وجود دارد که عمده این کتاب‌ها با همکاری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس تجهیز شده است.
وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس در این نهاد نیز گفت: در بزرگداشت این هفته 20 عنوان برنامه در حوزه دفاع مقدس با موضوع شب‌شعر، خاطره گویی و روایتگری، دیدار با خانواده شهدا، برگزاری نمایشگاه دفاع مقدس و انجام مسابقات کتاب‌خوانی برگزار شد.
حسین زاده وجود بخش دفاع مقدس در کتابخانه‌های سراسر استان را بسیار ضروری دانست و افزود: ترویج مطالعه کتاب‌هایی با موضوع دفاع مقدس باعث آشنا شدن جوانان بافرهنگ ایثار و شهادت و الگو گرفتن از آنها در زندگی این عزیزان می‌شود.
در ادامه این مراسم محمدرضا حسنی سعدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمان به بیان چند خاطره از شهدا پرداخت و گفت: بعضی وقت‌ها خواندن یک کتاب می‌تواند سرنوشت آدم‌ها را کاملاً عوض کند.
وی ادامه داد: جانباز «محمد حیدری» که هندی بود و برحسب اتفاق مدتی در ایران ساکن شد و با خواندن کتابی در خصوص حضرت امام حسین (ع)، مسلمان می‌شود و در زمان جنگ عازم جبهه و در آنجا از ناحیه پا جانباز می‌گردد و اکنون 5 بچه دارد و در رفسنجان ساکن است و با خواندن یک کتاب سرنوشت این فرد کاملاً عوض شد و این بسیار حائز اهمیت است.
حسنی سعدی با اشاره به اینکه ما وظیفه‌داریم یاد و خاطره شهدا را زنده نگه‌داریم، افزود: ما وقتی از خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران تجلیل می‌کنیم، یعنی اینکه از بزرگی‌ها و گذشت و ایثار آنها تجلیل می‌کنیم.
وی ادامه داد: در دیدارهایی که با خانواده شهدا انجام می‌دهیم همیشه تأکید بر این داریم که مردم ایران قدردان و قدرشناس شماها هستند و شما بزرگواران به‌راحتی از جان و مال خود گذشتید که امروز همه ما در آرامش زندگی کنیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به خانواده سه شهید حسینی اشاره کرد و افزود: پدر این سه شهید بزرگوار 30 سال در باغ پسته‌ای در رفسنجان کارگری می‌کرد و در طی این مدت یک‌دانه پسته به گفته اهالی آن شهر به خانه نبرده است و این یعنی اینکه رزق حلال در این خانه حرف اول را می‌زند.

 

کتاب مجموعه داستان اژدهاکشان را بخوانیم

  • نام داستان های این کتاب عبارت است از: «قشقابل»، «نسترنه»، «دیو لنگه و کوکبه»، «گور چال»، «اژدها کشان»، «ملخ های میلک»، «شول و شیون»، «سیامرگ و میر»، «اوشانان»، «تعارفی»، «کل گاو»، «آه دود»، «الله بداشت سفیانی»، «آب میلک سنگین است» و «ظلمات».

 

مجموعه داستان «اژدها کشان» شامل پانزده داستان کوتاه است که فضای آن ها در یک روستا به نام «میلک» در حوالی الموت قزوین می گذرد. یوسف علیخانی نویسندۀ این کتاب که مدیر نشر آموت نیز هست، خود زادۀ این روستاست و با اشاره به گرایش همیشگی خود به نگارش داستان های روستایی، فضای ادبیات اقلیمی را فضایی متفاوت می خواند و می گوید: «نوشتن برای من نوعی دیوانگی و جنون است که به من نیروی ماندن می‌دهد. من می‌نویسم تا زنده‌ بمانم. اگر وضع کشورم درست و همه چیز به قاعده بود باید به جای این صحبت‌ها در گوشه‌ای مشغول نوشتن می‌بودم. اما مجبور شدم به ناشر شدن و الان هم مجبورم به ماندن… زادگاه اصلی من در الموت قزوین بوده است. به همین دلیل به شدت به فضای این روستا دلبسته ام و اغلب برای نوشتن به آن فکر می‌کنم.»

نام داستان های این کتاب عبارت است از: «قشقابل»، «نسترنه»، «دیو لنگه و کوکبه»، «گور چال»، «اژدها کشان»، «ملخ های میلک»، «شول و شیون»، «سیامرگ و میر»، «اوشانان»، «تعارفی»، «کل گاو»، «آه دود»، «الله بداشت سفیانی»، «آب میلک سنگین است» و «ظلمات».

این کتاب در سال ۱۳۸۶ از سوی انتشارات نگاه منتشر شده و در صفحۀ نخست آن که ذکر داستانی به نام «قشقابل» است می خوانیم:

«بز نمانده بود این چند پارچه آبادی که کبل رجب ندیده باشد. از بزغاله گرفته تا برۀ دو ساله و یک سال زاییده و اخته و قوچ و نازا. حتی می توانست بگوید توی فلان آبادی، فلان بز شالی یا بور یا زرد یا کلاچ کوری یا کلاچ موزی یا قشقابل، توی طویلۀ فلانی است. از این همه بز که دیده بود و آن هایی که آورده بود توی طویلۀ خانه اش فقط یکی دلش را می لرزاند، البته؛ بز پیشانی سفیدی که فکر می کرد اگر این را هم مثل آن بزی که سال ها پیش از طویله اش دزدیده و برده بودند ده پشت کوه، باز می رود و حتی اگر این بار کسی مثل کربلایی قشنگ نیاید کمک، پس اش می گیرد. به قشقابل دل بسته بود.

قشقابل اما انگار زار می زد و اشک و آب بود که از بینی و چشم هایش می ریخت. کبل رجب به سکینه، زنش گفت:

_این دیگه چه مریضی یه، من بماندم!

_خب شاید شش بگرفته.

_شش؟ اون هم این وقت سال؟

_ها. شش بگرفتن که ماه و زمان نخواهه. اسپرز نگرفته که بگویی حالا که مردال ماه نیس.

_البت اما زارش زار نی.

_زار نی؟ خل بشدی مرد؟ حیوانه دیگه. مریض بشه. خوب بشه. البت گاهی هم بمیره.

کبل رجب بلند شد و تشر زد:

_دهانت ره آب بکش زن.»

کتاب آن بیست و سه نفر به زبان آذری ترجمه شد

 

  • مقام معظم رهبری برای این کتاب تقریظی به شرح زیر مرقوم فرموده بودند: “در روزهای پایانی ۹۳ و آغازین ۹۴ با شیرینی این نوشته‌ی شیوا و جذاب و هنرمندانه، شیرین‌کام شدم و لحظه‌ها را با این مردان کم سال و پرهمت گذراندم

ترجمه رُمان “آن بیست و سه نفر” به زبان آذری توسط رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب باکو، رونمایی شد.

کتاب “آن بیست و سه نفر” خاطرات «احمد یوسف‌زاده» از دوران اسارت ۱۹ نوجوان کرمانی و ۴ نوجوان دیگر است که در عملیات آزادسازی خرمشهر توسط ارتش بعث به اسارت درمی‌آیند.

نویسنده در این کتاب شرح هشت ماه ابتدایی اسارت و اتفاقاتی که برای این گروه بیست‌ و‌ سه نفره افتاده از جمله ملاقات با صدام در کاخ ریاست جمهوری عراق را روایت کرده است.

گفتنی است؛ مقام معظم رهبری برای این کتاب تقریظی به شرح زیر مرقوم فرموده بودند: “در روزهای پایانی ۹۳ و آغازین ۹۴ با شیرینی این نوشته‌ی شیوا و جذاب و هنرمندانه، شیرین‌کام شدم و لحظه‌ها را با این مردان کم سال و پرهمت گذراندم. به این نویسنده‌ی خوش ذوق و به آن بیست و سه نفر و به دست قدرت و حکمتی که همه‌ی این زیبائی‌ها، پرداخته‌ی سرپنجه‌ی معجزه‌گر اوست درود میفرستم و جبهه‌ی سپاس بر خاک میسایم.
یک بار دیگر کرمان را از دریچه‌ی این کتاب، آنچنان که از دیرباز دیده و شناخته‌ام، دیدم و منشور هفت رنگ زیبا و درخشان آن را تحسین کردم”.

 

کتاب یوسف های شهر به زودی معرفی می شود

 

  • کتاب شعر «یوسف‌های شهر» در هزار سخه و ۱۳۱ صفحه توسط انتشارات «صریر» به چاپ رسیده است و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت رونمایی می شود.

اسماعیل محمدپور، مدیر هنری و ادبیات اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گیلان از رونمایی یکصد عنوان شعر در  قالب کتابی تحت عنوان «یوسف های شهر» خبر داد و به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: «یوسف های شهر» اشعار شاعران گیلانی با موضوع شهدای مدافع حرم است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این قرار بود این کتاب همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر در سوم خرداد۹۶، رونمایی شود که به موقع برای رونمایی نرسید، بیان کرد: کار گردآوری این کتاب را سمیه اقدامی و انتخاب و تصحیح آنرا اسماعیل محمدپور انجام داده اند.

محمدپور افزود: در این کتاب، ۴۰ شاعر جوان استان گیلان در وصف رشادت‌های شهدای مدافع حرم گیلان شعر سروده اند.

وی اذعان کرد: کتاب شعر «یوسف‌های شهر» در هزار سخه و ۱۳۱ صفحه توسط انتشارات «صریر» به چاپ رسیده است و با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی رشت رونمایی می شود.

محمد پور با بیان اینکه این کتاب ساعت ۵ عصر روز شنبه (۱۵ مهر) در سالن دکتر رحمدل مجتمع فرهنگی و هنری خاتم الانبیاء رشت، رونمایی می شود، اظهار کرد: در این روز همچنین از هشت اثر برتر کتاب تقدیر خواهد شد.

 

کتاب علاج مرگ به بازار آمد

  • زمان دروغ به پایان رسیده اما حقیقت ممکن است خطرناک‌تر از چیزی باشد که توماس تصور می‌کند. یعنی کسی از این ماجرا جان سالم به در می‌برد؟…»

 

مجموعه‌ی دونده‌ی هزارتو داستانی نفس‌گیر و هوشمندانه است که طرفداران بسیاری در سراسر جهان دارد و بیش از 3 میلیون نسخه از آن تنها در آمریکا به فروش رفته است. دونده‌ی هزارتو از سوی مجله‌ی «کِرکِس ریویو»به‌عنوان بهترین رمان نوجوان سال انتخاب شده و بر اساس آن سریالی داستانی به‌همین نام به نمایش درآمده است.

  در این داستان می خوانیم:«سازمان شرارت همه چیز را از توماس گرفته: زندگی، خاطرات و حالا هم دوست‌هایش. تنها یک آزمون دیگر باقی مانده تا آزمایش‌ها کامل شوند اما شرارت نمی‌داند که توماس تمام حوادث گذشته را به یاد دارد.

زمان دروغ به پایان رسیده اما حقیقت ممکن است خطرناک‌تر از چیزی باشد که توماس تصور می‌کند. یعنی کسی از این ماجرا جان سالم به در می‌برد؟…»

جلد سوم از مجموعه ی دونده ی هزار تو با عنوان «علاج مرگ»اثر«جیمز دشنر» است که «مینا موسوی» ترجمه آن را برعهده داشته است.

کتاب جنگنامه نادر وارد بازار شد

  • این کتاب ۱۱۲ صفحه مقدمه دارد که به قلم مصحح آن نوشته شده است. پس از آن نیز از صفحه ۱۱۳ تا صفحه ۵۴۶ متن جنگنامه نادر درج شده است. واژنامه، منابع و نمایه نیز بخش‌های بعدی کتاب هستند.

 

تصحیح و ترجمه مظهر ادوای از کتاب «جنگنامه نادر» (به زبان هورامی) اثر الماس خان کندوله‌ای توسط نشر ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، انتشارات ققنوس کتاب «جنگنامه نادر» (به زبان هورامی) شامل متن علمی انتقادی را با ترجمه فارسی از الماس خان کندوله‌ای، با تصحیح و ترجمه مظهر ادوای به تازگی منتشر و راهی بازار نشر کرده است.

«جنگنامه نادر»(به زبان هورامی) اثری منظوم است که الماس خان کندوله‌ای آن را سروده است. الماس‌خان در این کتاب، اوضاع دوره نادرشاه به ویژه جنگ‌های او با عثمانی‌ها، هندی‌ها و ازبک‌ها را به تصویر کشیده است. این شاعر که برخی از او به عنوان سردار سپاه نادرشاه نام برده اند، در این جنگ‌ها به ویژه جنگ با عثمانی، حضور داشته است.

این کتاب ۱۱۲ صفحه مقدمه دارد که به قلم مصحح آن نوشته شده است. پس از آن نیز از صفحه ۱۱۳ تا صفحه ۵۴۶ متن جنگنامه نادر درج شده است. واژنامه، منابع و نمایه نیز بخش‌های بعدی کتاب هستند.

مظهر ادوای تصحیح این اثر کلاسیک را در سال ۱۳۸۹ و زمانی که دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران بوده، شروع کرده است. تصحیح این کتاب به صورت مقابله و تطبیق ۱۰ نسخه با همدیگر، و ترجمه ابیات آن، مدت پنج سال طول کشیده است.

این کتاب با ۵۸۳ صفحه، شمارگان ۶۶۰ نسخه و قیمت ۵۵ هزار تومان منتشر شده است.

کتاب بانکداری الکترونیکی را بخوانیم

  • همان‌طور که نویسنده در پیشگفتار اشاره‌کرده، کتاب بانکداری الکترونیکی برای دانشجویان رشته‌هایی مانند فناوری اطلاعات و مدیریت نوشته‌شده است.

در این کتاب ضمن تعریف و بررسی بانکداری الکترونیکی و تفاوت این نوع بانکداری با بانکداری سنتی، بر روند شکل‌گیری و همچنین عوامل بانکداری الکترونیکی پرداخته شده و در انتها نیز بر اساس تجارب موفق بین‌المللی در نظام‌های پرداخت، توصیه‌ها و پیشنهادهای لازم جهت پیاده‌سازی بانکداری الکترونیکی در کشور ارائه‌شده است.

در پیشگفتار کتاب آمده است: «ظهور پدیده‌هایی چون کسب‌وکار الکترونیک، تجارت الکترونیک و بانکداری الکترونیک از نتایج عمده نفوذ و گسترش فناوری اطلاعات در بعد اقتصادی است. بانکداری الکترونیکی نوع جدیدی از بانکداری است که خدمات بانکی در آن با استفاده از محیط‌های الکترونیکی صورت می‌گیرد. این‌گونه فعالیت بانکی با همه‌گیر شدن اینترنت در تمامی دنیا رواج پیداکرده است.»

همان‌طور که نویسنده در پیشگفتار اشاره‌کرده، کتاب بانکداری الکترونیکی برای دانشجویان رشته‌هایی مانند فناوری اطلاعات و مدیریت نوشته‌شده است.

نویسنده: علیرضا جهانی

ناشر: ادیبان روز / ۲۱۳ صفحه / ۱۹۰۰۰ تومان

 

معرفی کتاب – ایران در جنگ بزرگ

 

  • این مورخ در مطلبی که در سال ۱۳۳۵ در معرفی این کتاب نوشته، آورده است: اطمینان می دهم که این کتاب را با بی‌طرفی کامل تالیف و نسبت به هیچ ملت و هیچ فردی غرض خاصی نداشته ام. سعی وافی به کار برده ام تا بر روی حوادثی که در تاریکی فرو رفته اند، پرتو افکنم و حقیقت تاریخی را از استتار بیرون آورم.

 

کتاب «ایران در جنگ بزرگ» نوشته احمد علی سپهر (مورخ الدوله) به زودی در قالب یک مجموعه دو جلدی، توسط انتشارات پژواک کیوان منتشر و راهی بازار نشر می‌شود.

این کتاب به اتفاقات جنگ بزرگ اول جهانی در فاصله سال‌های ۱۹۱۴-۱۹۱۸ در ایران می پردازد. وقایعی که ایران در جنگ بزرگ متحمل آن شد بسیار سخت و مشکلات بسیاری را برای ایرانیان به همراه داشت. کشور به دلیل حضور بیگانگان از همه طرف مورد هجمه قرار گرفت و این در حالی بود که ایران در جنگ بزرگ، خود را بی طرف اعلام کرده بود…

اجداد مورخ الدوله، از اهالی علم، ادبیات و تاریخ بوده‌اند و نفوذ آنان در تربیت وی تأثیر داشته‌ است. او از همان زمانی که در جوانی خواندن و نوشتن را یاد گرفت، مجلدات «ناسخ التواریخ» را مطالعه کرد و همواره آرزو داشت دنباله روی نیاکان خود بوده و تاثیری بر حوزه نگارش تاریخ معاصر ایران داشته باشد.

اواخر ماه مه ۱۹۱۴، یک تصادف ساده نگارنده کتاب ایران در جنگ بزرگ را به مقصود نزدیک‌تر ساخت. در یکی از روزهای پذیرایی مادام مرنار بلژیکی، خانم خزانه‌دار کل ایران با یک جوان هم‌سن خود، مسیو فن ‌هنتیک نایب سفارت آلمان آشنا شد. دامنه‌ صحبت آن‌ها از آب و هوا و ادبیات به سیاست کشید. به این ترتیب نگارنده کتاب «ایران در جنگ بزرگ» از مظالم همسایگان گلایه کرده و از مداخله‌ آنان در سرنوشت ایران شکایت کرد. فن هنتیگ گفت: «می‌دانم که تهدیدی مانند کابوس، در افق این کشور نمودار است؛ همان دشمنان شما هستند که علیه آلمان هم‌دست شده‌اند و با کمک فرانسه، ائتلاف مثلث تشکیل داده‌اند. ما آلمانی‌ها نزدیکی با ایران را از صمیم قلب طالب هستیم.»

او نگارنده کتاب ایران در جنگ بزرگ برای روز بعد به منظور معرفی به وزیرمختار آلمان به سفارت‌خانه‌ی آلمان دعوت کرد. عقاید و نظریات نگارنده کتاب ایران در جنگ بزرگ به نوعی بر پرنس هانری سی‌ویکم دو رویس، وزیرمختار تاثیر گذاشت که در پایان مذاکرات، عضویت سفارت را تکلیف کردند و او بدون تردید پذیرفت. پس‌ از دو روز، از ریاست دارالترجمه‌ اداره‌ی گمرک استعفا و از ابتدای ژوئن ۱۹۱۴، به سمت منشی اول سفارت امپراتوری آلمان شروع به خدمت کرد.

از آن روز، دریچه‌ زندگی تازه‌ای به روی وی باز شد. درست بعداز دو ماه، جنگ بزرگ بین‌المللی آغاز شد و مورخ الدوله توانست به آرزوی خود یعنی دنباله روی از نیاکانش جامه عمل بپوشاند.

کتابی که احمدعلی سپهر از وقایع آن دوران تاریخی نوشته، به زودی توسط انتشارات پژواک کیوان منتشر می‌شود.

این مورخ در مطلبی که در سال ۱۳۳۵ در معرفی این کتاب نوشته، آورده است: اطمینان می دهم که این کتاب را با بی‌طرفی کامل تالیف و نسبت به هیچ ملت و هیچ فردی غرض خاصی نداشته ام. سعی وافی به کار برده ام تا بر روی حوادثی که در تاریکی فرو رفته اند، پرتو افکنم و حقیقت تاریخی را از استتار بیرون آورم. امیدوارم خوانندگان گرامی نیز با همان نیت و با همان حس بی غرضی به قرائت این صفحات مبادرت ورزند و از وقایع نزدیک به این عهد، اما دور از خاطرها آگاه شوند.

معرفی کتاب بازاریابی : فروش در ۳ ثانیه

 

  • جزوه الکترونیکی چگونه به مشتریانتان یک پیشنهاد ردنشدنی بدهید؟ به شما کمک خواهد کرد تا کسب و کار خود را در سال ۱۳۹۴ دگرگون کنید و به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنید. پس از خواندن این جزوه و استفاده از چک لیست ارائه شده در آن و بکار بستن تمامی نکات آن، فروشی فوق العاده پیدا خواهید کرد

چگونه فقط در ۳ ثانیه محصول خود را به مشتری بفروشید؟


لطفن قبل از خواندن این صفحه و خرید کتاب فروش در ۳ ثانیه، دو تجربه بنده در حوزه تبلیغات و بازاریابی که در لینک زیر مشاهده می کنید را مطالعه نمایید:

 

 

آیا می دانید مشتری هایتان تنها سه ثانیه زمان برای فروش در اختیارتان خواهند گذاشت؟
آیا می دانید در آن سه ثانیه چه چیزهایی باید بگویید؟
آیا می دانید می توانید براحتی مشتری را در این ۳ ثانیه تحت تاثیر قرار دهید و به او محصول یا خدمتتان را بفروشید؟

 

باور کردنی نیست، نه؟ امتحان کنید!

 

شما خواهید آموخت که با ارائه یک پیشنهاد رد نشدنی به مشتری او را شگفت زده کرده و تنها در ۳ ثانیه بر روی او تاثیر بگذارید و محصول خود را به او بفروشید.

جزوه الکترونیکی چگونه به مشتریانتان یک پیشنهاد ردنشدنی بدهید؟ به شما کمک خواهد کرد تا کسب و کار خود را در سال ۱۳۹۴ دگرگون کنید و به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنید. پس از خواندن این جزوه و استفاده از چک لیست ارائه شده در آن و بکار بستن تمامی نکات آن، فروشی فوق العاده پیدا خواهید کرد و دنیای کسب و کار از این پس برای شما دگرگون خواهد شد.
در این کتاب الکترونیکی به شما خواهیم گفت که چگونه پیتزا دومینوز تبدیل به یک تجارت ۴ میلیارد دلاری در سال با ۷۰۰۰ شعبه در سراسر جهان شد.

براستی راه خروج از بن بست در فروش کسب و کارها در ایران امروز چیست؟!!
پیشنهاد ویژه ما برای افزایش فروش فوق العاده شما در این کتاب الکترونیکی است!

برخی از سرفصل های این کتاب عبارتند از:

پیشنهاد رد نشدنی چیست؟
چرا کسب و کار شما به یک پیشنهاد رد نشدنی نیاز دارد؟
مکالمات غیر کلامی درونی مشتری چیست؟
قانون های طلایی قیمت گذاری
چگونه یک پیشنهاد رد نشدنی صنعتی را متحول کرد؟
چگونه یک پیشنهاد رد نشدنی برای کسب و کار خود ایجاد کنید؟
زنجیره پیشنهاد رد نشدنی چیست؟
چک لیست ساخت یک پیشنهاد رد نشدنی
و …

کتاب درس هایی از مدیر بازاریابی کوکاکولا نوشته سرجيو زيمن ، مترجم سینا قربانلو

scan0024-300x500

  • هر جا که سخنرانی دارم، تقریباً همیشه به عنوان فردی که مسئول بزرگ ترین ناکامی در تاریخ بازاریابی، بعد از اتومبیل ادسل (Edsel) است، یعنی کوک جدید (New Coke)، معرفی می شوم.

 

 

با توسعه فناوری های صنعتی در جهان غرب، تأسیس و گسترش شرکت های چند ملیتی برای نفوذ هر چه بیشتر به بازارهای داخلی و خارجی اهمیت پیدا کرد و این شرکت ها برای پیشبرد اهداف بازاریابی خود به تدوین مبانی علمی و عملی این حوزه پرداختند. شناخت این مبانی برای بازاریابان ما که می خواهند بازارهای خود را درداخل کشور توسعه دهند و وارد بازارهای جهانی شوند به صورت امری مهم و حیاتی مطرح است و کلیه مباحث نظری این حوزه ها باید مورد بررسی و مداقه قرار گیرد. شرکت کوکاکولا به عنوان یکی از بزرگ ترین شرکت های صنعتی و بازرگانی جهان به امر فروش نوشابه مشغول است. این شرکت با شعبه های متعدد در اکثر کشورها بیشترین حجم فروش نوشابه را به خود اختصاص داده است. اینکه چگونه می توان به بازارهای داخلی و جهانی رسوخ کرد، چگونه می توان نام و نشان تجاری را در خاطره ها زنده نگه داشت و مبانی بازاریابی و فروش شرکت کوکاکولا بر چه اصولی استوار است، موضوعاتی بسیار جذاب و خواندنی و ملهم از روش های نوین بازاریابی و فروش کوکاکولا است که توسط یکی از برجسته ترین بازاریابان جهان در آن شرکت تدوین شده است.
سرجیو زیمن به عنوان بازارایاب با تجربه ای که کار جدی خود را با یکی از معتبرترین شرکت های تبلیغاتی آمریکا آغاز کرده، نتیجه سال ها تلاش خود را در حوزه تبلیغات و بازاریابی در این کتاب مطرح می کند. این تجارب، حاصل پیوند انکار ناپذیر تبلیغات و بازاریابی است. زیمن با شناخت وسیعی که از هر دو حوزه دارد، نقدهای جدی به بازاریابی سنتی وارد می کند. این نقدها بازاریابی را از راز و رمزهای پیچیده خارج و در قالب نظریه های علمی مبتنی بر تجربه های علمی، جلوه گر می سازد.
در کتاب «پایان عصر بازاریابی سنتی، درس هایی از مدیر بازاریابی کوکاکولا» تمرکز بر نتایج، به عنوان مهم ترین اصل در بازاریابی مطرح است و سرجیو زیمن هدف کلیه عملیات بازاریابی را فروش بیشتر در دفعات بیشتر می داند. به اعتقاد او پولی که صرف عملیات بازاریابی می شود، سرمایه گذاری است نه هزینه و این موضوع را به مدیران ارشد شرکت ها گوشزد می کند. این سخن قطعاً برای مدیران بنگاه های ما سخنی کلیدی و مهم است که باید به آن توجه کنند.
اگر بپذیریم که در دهه اول قرن بیست و یکم هنوز بازاریابی، تبلیغات و تحقیقات بازاریابی در کشورمان مهجور مانده اند، سخنی به گزاف نگفته ایم. هنوز مدیران ارشد بنگاه های ما به امر تبلیغات و بازاریابی به شکلی تشریفاتی نگاه می کنند و تدوین راهبردهای بازاریابی در درون این بنگاه ها از اهمیت لازم برخوردار نیست. به همین دلیل انتشار کتاب هایی که در این مقولات تألیف و ترجمه می شوند از اهمیت جدی برخوردار است.
سرجیو زیمن در این کتاب با ارزش، به موضوعات متنوعی چون ایجاد تقاضا از طریق بازاریابی، تدوین راهبرد، تغییر شرایط رقابت، اطمینان به داده های تحقیقات بازاریابی، بررسی علل موفقیت و شکست ها، هویت آفرینی از طریق نامگذاری تجاری، تصویر نام تجاری و اهمیت آن، طلوع مردم سالاری مصرف کننده و ده ها موضوع پر اهمیت دیگر در حوزه بازاریابی می پردازد. زیمن در این کتاب به ارزیابی کار شرکت های تبلیغاتی و ارزش گذاری فعالیت های آن ها می پردازد و به نقش پر اهمیت و جایگاه تبلیغات در توسعه بازارها اشاره می کند.
خواندن کتاب «پایان عصر بازاریابی سنتی، درس هایی از مدیر بازاریابی کوکاکولا» به تمامی مدیران ارشد و کارمندان فروش کسب و کارهای گردشگری توصیه می شود؛ این کتاب می تواند بر نگرش مدیران بازاریابی، فروش و تبلیغات شرکت ها تأثیر مطلوب بگذارد. همچنین خواندن این کتاب را به مدیران شرکت های تبلیغاتی و استادان رشته بازاریابی و تبلیغات توصیه می کنیم.
این کتاب اثری است زنده و تازه درباره بازاریابی که در آن نویسنده جسورانه می کوشد با رد تمامی اندیشه ها و شیوه های مرسوم و متداول بازاریابی در گذشته و حال، نظریه ها و اصول نوینی برای آن پی ریزی کند. به این منظور، زیمن از تجربیات چندین ساله ای که در رأس فعالیت های بازاریابی شرکت کوکاکولا اندوخته است، سود می جوید و با تجزیه و تحلیل دقیق و ظریف، اقدام های بازاریابی خود برای آن شرکت را می شکافد و ضعف ها و قوت های هر یک را با ارائه دلایل کافی بر می شمارد. او بازاریابی را علم می داند، نه هنر و یا هر کار دیگری که با اتکا به ذوق و قریحه و استعداد، یا کشف و شهود بتوان به آن دست زد و موفق شد.
زیمن معتقد است که بازاریابی هیچ رمز و رازی ندارد، بلکه مانند سایر علوم، با اتخاذ رویکردی علمی مبتنی بر تجربه، اندازه گیری، تجزیه و تحلیل، پالایش، تصحیح و تکرار، شدنی است و تنها در این صورت است که سرمایه گذاری بر روی آن، بازده مطلوب دارد. زیمن در این کتاب به اشتباهات بسیاری که بازاریابان با اتخاذ رویکرد سنتی مرتکب شده اند و می شوند، اشاره می کند و معتقد است که با این رویکرد، سرمایه های هنگفتی به هدر رفته است.
زیمن در این کتاب آشنایی خود با فرهنگ ها، ملت ها و کشورها را با مطرح کردن نحوه بازاریابی در ماه مبارک رمضان عیان می کند و معتقد است که در بازاریابی باید به ویژگی های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ملت ها توجه شود و بر این اساس، بر بازاریابی محلی تأکید می کند.

زیمن در سراسر این کتاب بر دو نظریه (یا اصل) خود بارها تأکید می ورزد و می گوید:
۱. اگر قرار باشد محصول یا خدمتی به مقدار بیشتر، در دفعات بیشتر و به قیمت بالاتر به فروش رسد، باید دلایل بیشتری نیز به مردم برای خرید آن ارائه کرد.

۲. اگر قرار باشد محصول یا خدمتی به مقدار بیشتر، در دفعات بیشتر و با قیمت بالاتر به فروش رسد، باید «متفاوت»، «بهتر» و «ویژه» باشد و اگر نیست باید چنین تصویری از آن ساخت. بر این مبنا، این کتاب نیز خود اثری متفاوت، بهتر و ویژه است.
متفاوت است به این دلیل که نویسنده در مقابل شیوه های مرسوم بازاریابی، دیدگاه دیگری عرضه می کند که به کلی با آنچه تا کنون درباره بازاریابی می دانید متفاوت است. بهتر است به این دلیل که گرچه این اثر یک کتاب درسی درباره بازاریابی نیست، ولی بهتر از آن، به شکلی جذاب و با ارائه نمونه های واقعی و مصادیق عینی آموزش می دهد. و در نهایت ویژه است زیرا حاصل سال ها تجربیات ارزنده و ویژه نویسنده از کار در شرکت بزرگ و جهانی کوکاکولا است که نظیر آن را در هیچ جای دیگری نمی توان یافت.
در این کتاب، زیمن، با شم خاص خود، آن گروه از راهبردها و تدابیر مغایر با قریحه و استعداد و غالباً بحث بر انگیر بازاریابی را آشکار می کند که به افزایش ارزش بازار شرکت کوکاکولا از ۵۶ میلیارد دلار به رقم چشمگیر ۱۹۳ میلیارد دلار، آن هم ظرف فقط ۵ سال، انجامید. زیمن با ویران کردن دیوارهای اسراری که گرداگرد رشته بازاریابی کشیده شده است، نقطه پایانی بر خلق تبلیغات و ترویج های محبوب و همه پسند می گذارد و حکایت های مربوط به دلایل تصمیم گیری خود برای عدم پخش آگهی بسیار دوست داشتنی کوکاکولا «ما می خواهیم به دنیا آواز خواندن را بیاموزیم» و نیز دلیل بی معنا بودن بازاریابی «خوش احساس» را که به فروش محصول منتهی نمی شود، بر می شمارد. او زمینه های زیر را نیز می کاود:

• چرا بازاریابی علم است و هنر نیست؟
• چرا برای موفقیت، یک راهبرد خوب طراحی شده، مهم تر از آنچیزی است که تبلیغات می گوید؟
• چگونه می توان با همه ارتباط برقرار کرد و معنای آن برای مصرف کننده چیست؟
• طلوع مردم سالاری مصرف کننده و تهدید نظام اشتراکی مصرف کننده.

شیوه نگارش نویسنده ساده ولی محکم، صمیمی ولی رک و صریح و بیشتر محاوره ای است و وی در بیان مطالب از اصطلاحات عامیانه یا خاص جامعه آمریکا، به ویژه آنهایی که به ورزش های محبوب آمریکایی ها نظیر بیسبال، راگبی و فوتبال آمریکایی مربوط می شوند، فراوان سود جسته است. به همین دلیل ترجمه این کتاب، کار سهل و ممتنعی بوده است. سهل از آن جهت که مفاهیم پیچیده بازاریابی با زبانی ساده و خودمانی بیان شده اند، و پیچیده از این رو که یافتن معادل های درست برای آن دسته از اصطلاحات یاد شده، کار دشواری است.

درباره نویسنده
سرجیو زیمن، معاون و بازاریاب ارشد سابق شرکت کوکاکولا، اعتبار خود را از تجدید ساختار سازمان بازاریابی آن شرکت در سراسر جهان و تحکیم بیشتر موقعیت آن به عنوان رهبر جهانی بازاریابی، گرفته است. رهبریت پویای او بر تبلیغ «همیشه کوکاکولا»، هم نام تجاری کوکا را از دیگران متمایز کرد و هم موجب احیای مجدد بیش از صد نام تجاری دیگری که شرکت کوکاکولا در سراسر جهان در مالکیت خود داشت، شد. همچنین آقای زیمن سهم عمده ای در تهیه و معرفی کوک رژیمی و کوک جدید اولیه داشت. وی در اولین عزیمتش از شرکت در سال ۱۹۸۶، یک شرکت مشاوره ای تأسیس کرد. او در ماه می ۱۹۹۷، مجدداً شرکت کوکاکولا را ترک کرد و گروه مشاوران بازاریابی جدید، تحت عنوان زد (Z) تشکیل داد.

او که به «آیا کولا» نیز معروف است دو بار حاکم بی چون و چرای بازاریابی کوکاکولا بوده و به احتمال زیاد، اکنون مشهور ترین بازاریاب دنیا، و خرده گیر ترین فرد از بازاریابی است. زیمن تندخو و زیرک، با بازآفرینی رویکرد بازاریابی شرکت کوکاکولا و پیشتازی عرضه نام های تجاری درجه اول جهانی نظیر کوک رژیمی، کوک جدید، کوک کلاسیک، فروتوپیا و اسپرایت، شهرت جهانی یافته است. ظرف مجموعاً سیزده سال، زیمن چندین میلیارد دلار شوق انگیز را در تلاش های بازاریابی هدایت و مبارزات تبلیغاتی جاویدانی نظیر «کوک این است» و «همیشه کوکاکولا» را که حاصل نهایت اندیشه است، برپا کرد که نتیجتاً منجر به فروش پانزده میلیارد جعبه محصولات کوک در سال، در ۱۹۰ کشور، با ۵ میلیارد مصرف کننده، شد.

بخشی های جالب از مقدمه نویسنده
هر جا که سخنرانی دارم، تقریباً همیشه به عنوان فردی که مسئول بزرگ ترین ناکامی در تاریخ بازاریابی، بعد از اتومبیل ادسل (Edsel) است، یعنی کوک جدید (New Coke)، معرفی می شوم.
من از این نحوه معرفی خوشم می آید، زیرا مرا آماده می کند تا درباره بازاریابی صحبت کنم و تشریح کنم که چرا کوک جدید ابداً یک شکست محسوب نمی شود. در پایان هر سخنرانی معمولاً موفق می شوم بسیاری از مخاطبان را با خود هم عقیده کنم و امیدوارم که در پایان این کتاب شما را نیز با خود هم عقیده سازم.
هنوز در دنیای بازاریابی بسیاری وجود دارند که مدعی اند شعبده بازی می کنند. کسانی که با تبحر در دفتر کارشان این طرف و آن طرف می روند و با قیافه از خود راضی می گویند: «بله، اما شما درجریان بازاریابی نیستید و بنابراین نمی توانید بفهمید» و یا «بله، هزینه سنگینی دارد، ولی معجزه خواهد کرد» یا «بله، می دانم که شما نمی توانید آنرا سنجش کنید، ولی به من اعتماد کنید، جواب می دهد». بلی، دوران «بله، اما و . . .» به سر آمده است.
من عاشق بازاریابی هستم و می دانم که اگر به درستی انجام شود، عمل می کند. ساده بگویم: مشکل بازاریابی امروز آن است که ظرف بیست – سی سال گذشته، بازاریابان به شکل فزاینده ای در دام هایی که خود گذاشته اند، گرفتار شده اند. آنان از زرق و برق ها، مراسم اعطای جوایز، سفر به برخی از جزایر مناطق حاره با هواپیمای جت «برای فیلم برداری از یک صحنه»، غرق لذت اند و فراموش کرده اند که وظیفه شان فروش اجناس است. در نتیجه، کار خود را که فروش اجناس است به نحو احسن انجام نداده اند و کوشیده اند که ناکامی های خود را در گرفتن نتایج در جعبه سیاه (همان تفکر بازاریابی یک شعبده بازی است)، پنهان کنند. به علاوه، از آنجا که به خوبی توانسته اند از مسئولیت خود در قبال نتایج حاصله بگریزند، موقعیت شان به عنوان یکی از دست اندرکاران جدی کسب و کار از دست رفته است.
امروزه، در اکثر شرکت ها، بازاریابی یک فعالیت ناکاراست و از این رو آن را کاملاً غیر اساسی تلقی می کنند. ممکن است بسیاری از بازاریابان و رؤسای شان این واقعیت را نپذیرند، ولی فقط به کارهای آنان نگاه کنید. هرگاه شرکتی در مضیقه مالی قرار می گیرد، بازاریابی اولین موردی است که از بودجه شان کاسته می شود.
باور اساسی من و آنچه در نظر دارم در این کتاب نشان دهم، این است که رشته بازاریابی یک علم و خرج کردن برای آن نوعی سرمایه گذاری برگشت پذیر است. بازاریابی به عنوان یک علم، باید اندازه گیری شود، باید پاسخگو باشد و از همه مهمتر باید فهمیده شود. اگر فکر می کنید که بازاریابی صرفاً ساختن آگهی های چشمگیر و افزایش مقطعی حجم فروش است، هرگز فرد موفقی نخواهید شد.
من بازاریابی آینده را به شکل فعالیتی می بینم که از ابزار مالی واحدی که شرکت ها برای سنجش بازدهی دارایی های خود از آن ها سود می جویند، استفاده می کند. این امر خلاقانه و ماجراجویانه نیز هست.
ما استراتژی های بازاریابی مختلفی را در کوکاکولا اجرا کردیم و هدف همیشگی مان وادار کردن مردم بیشتر به خرید اجناس بیشتر در دفعات بیشتر بود تا شرکت بتواند پول بیشتری بسازد. در خلال همین دوره، ارزش بازار شرکت کوکاکولا از چهل میلیارد دلار، ناگهان به صد و شصت میلیارد دلار جهید.
آنچه بازاریابان فراموش کرده اند و باید به زودی به یاد آورند، آن است که بازاریابی فعالیتی برای فروش اجناس است. بازاریابی برای تصویر سازی نیست. داشتن یک تصویر، صرفاً به این معنا است که می دانم شما چه کسی هستید، ولی مرا برای انجام کاری بر نمی انگیزاند. همچنین، بازاریابی برای خلق آگهی هایی که برنده جایزه جشنواره ها شوند، آفریده نشده است. بازاریابی درباره داشتن برنامه ها و ترویج ها و تبلیغات و هزاران چیز دیگری است که در متقاعد کردن مردم به خرید یک محصول، مؤثر واقع شوند. در مورد رستوران های غذای سرپایی، بازاریابی یعنی گاز زدن ها و هورت کشیدن ها. در مورد خطوط هوایی، بازاریابی یعنی نشستن آدم ها روی صندلی ها. بحث بازاریابی درباره منفعت و نتایج است.
در شماره های بعدی سعی می کنیم بیشتر به نظرات نوین این متخصص بازاریابی که در این کتاب به آن اشاره شده است، بپردازیم.

منبع الی گشت