نوشیدن قهوه چه تاثیری روی قلب و عروق دارد

  • مسئولان این مطالعه اعلام کردند که هنوز استفاده کافئین در طولانی‌مدت و اثرات آن روی ضربان قلب غیرطبیعی را مورد بررسی قرار نداده‌اند.

آیا میدانستید نوشیدنی های کافئین دار مانند قهوه تاثیرات منفی زیادی بر سلامتی قلب و عروق میگذارند؟ این قبیل نوشیدنی ها باعث اختلال در ضربان قلب ما خواهند شد افرادی که به نارسایی قلبی دچار هستند بهتر است کمتر از این نوشیدنی ها میل کنند.

محققان برزیلی در یکی از مطالعات اخیرشان به نتایج تازه‌ای درباره ارتباط بین کافئین، ضربان نامنظم قلب و نارسایی قلبی دست پیدا کردند. این مطالعه برخلاف باور رایج نشان می‌دهد که قهوه، خطر شکل‌گیری ضربان نامنظم قلب در افراد مبتلا به نارسایی قلبی را افزایش نمی‌دهد. گزارشی از این مطالعه در JAMA Internal Medicinee منتشر شده است. در این مطالعه، ۵۱ نفر از بیماران مبتلا به نارسایی قلبی مورد بررسی قرار گرفتند که به‌طور تصادفی به دو گروه تقسیم شده بودند. افراد گروه اول از قهوه بدون کافئین استفاده می‌کردند که حاوی ۱۰۰ میلی‌گرم پودر کافئین بود. افراد گروه دوم نیز از قهوه بدون کافئین همراه با پودر شیر استفاده می‌کردند. استفاده از این قهوه‌ها در مدت ۵ ساعت و با فواصل یک ساعته ادامه پیدا کرد تا مصرف کافئین در گروه اول به ۵۰۰ میلی‌گرم برسد. نتایج نهایی، هیچ ارتباطی بین مصرف کافئین و ضربان قلب نامنظم یا غیرطبیعی را در کوتاه‌مدت نشان ندادند. دکتر لوئیس رود، مسئول مطالعه و از اعضای دانشگاه فدرال ریو گرانده جنوبی، می‌گوید: «این یافته‌ها به ما اطمینان می‌دهند که بیماران مبتلا به نارسایی قلبی می‌توانند دوز متوسطی از نوشیدنی‌های کافئین‌دار را، بدون قرار گرفتن در معرض خطرات جدی، مصرف کنند. درواقع، نتایج ما این تصور را به چالش می‌کشند که افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و در معرض خطر ابتلا به آریتمی، باید از مصرف کافئین خودداری یا میزان آن را خیلی محدود کنند». با این‌حال، مسئولان این مطالعه اعلام کردند که هنوز استفاده کافئین در طولانی‌مدت و اثرات آن روی ضربان قلب غیرطبیعی را مورد بررسی قرار نداده‌اند.

عوارض نوشیدن قهوه چیست ؟

 

 

  • کارشناسان به افرادی که عادت به نوشیدن منظم قهوه دارند و علائمی، چون خستگی، ضعف، سرگیجه و کاهش تمرکز را در خود احساس می‌کنند توصیه می‌کنند برای افزایش انرژی و برطرف شدن احساس خستگی و ضعف از نوشیدن قهوه اجتناب کنند.

آیا میدانید پس از مصرف نوشیدنی های انرژی زا مانند قهوه چه عوارضی در انتظار شماست؟ کافئین موجود در قهوه تاثیرات منفی فراوانی بر سلامتی تان خواهد گذاشت و باعث اختلالات خواب ، افزایش خستگی در بدن و عارضه های قلبی و عروقی خواهد شد .

بعضی از خوراکی‌ها با وجود اثرات درمانی کاهنده انرژی هستند، به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد دچار ضعف توان جسمانی از خوردن آن‌ها خودداری کنند.

یکی از نوشیدنی‌های محبوب به ویژه جوان‌ها در عصر حاضر قهوه است.

این نوشیدنی انرژی زا و دارای طعم مطبوعی است و بسیاری از افراد در طول روز از آن استفاده می‌کنند، اما کارشناسان هشدار می‌دهند نوشیدن مقادیر زیادی از قهوه در طول روز می‌تواند باعث اختلال در جذب منیزیم و ویتامین B شود.

کمبود این دو ماده سبب برهم خوردن تعادل هورمونی در بدن افراد به ویژه بانوان می‌شود.

کارشناسان اعلام کرده اند در ۲۰ سال اخیر که نوشیدنی قهوه به صورت صنعتی در دنیا تولید می‌شود و میلیون‌ها فرد در سراسر دنیا به میزان زیاد از این نوشیدنی استفاده می‌کنند میزان موارد ابتلا به بیماری‌های هورمونی از جمله افزایش وزن، مشکلات خواب، خستگی مزمن، تغییرات خلقی و سندرم پلی کیستیک تخمدان (PCOS) حتی در سنین جوانی نیز شیوع فراوان یافته است.

کارشناسان به افرادی که عادت به نوشیدن منظم قهوه دارند و علائمی، چون خستگی، ضعف، سرگیجه و کاهش تمرکز را در خود احساس می‌کنند توصیه می‌کنند برای افزایش انرژی و برطرف شدن احساس خستگی و ضعف از نوشیدن قهوه اجتناب کنند.

با وجود احساس انرژی فراوان زمانی که فرد قهوه می‌نوشد، اما کارشناسان هشدار می‌دهند این ماده در دراز مدت به دلیل وجود کافئین انرژی بدن را تحلیل می‌دهد.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد برای رفع احساس تشنگی، بدست آوردن انرژی و رفع خستگی از سایر دمنوش‌ها ازجمله چای سبز، دمنوش‌های گیاهی، آب و نوشیدنی‌های کم شیرین استفاده کنند.

بر اساس تحقیقات موثر بودن اثر قهوه بر کاهش انرژی و تداخل با جذب مواد معدنی مورد نیاز بدن به اثبات رسیده است.

کارشناسان برای جلوگیری از کاهش انرژی توصیه می‌کنند افراد بین وعده صبحانه تا ناهار از قهوه استفاده کنند تا دچار ضعف و احساس خستگی نشوند.

بدترین زمان برای مصرف قهوه اواخر شب است که باعث بی خوابی، افزایش ضربان قلب، بالارفتن دمای بدن، سردرد، کاهش تمرکز و احساس خستگی و ضعف می‌شود.

احساس ضعف، خستگی و کاهش انرژی دربرخی افراد پس از مصرف قهوه به دلیل حساسیت به این ماده خوراکی است، به همین دلیل کارشناسان توصیه می‌کنند افراد در صورت احساس خستگی پس از مصرف قهوه به متخصص آلرژی مراجعه کنند تا علت زمینه‌ای آن مشخص شود.