دانستنی های جالب درباره بوی بد دهان

بسیاری از افرادی هستند که دهان شان چندان بوی خوبی ندارد اما شما با خواندن مطلب زیر می توانید به خیلی چیزها پی ببرید.احتمالا در حال حاضر، اصول اولیه را در مورد تازه نگه داشتن یا حداقل غیر آزار دهنده نگه داشتن نفستان برای افراد دور و برتان می‌دانید. شما مسواک می‌زنید، نخ دندان می‌کشید، و شاید چند بار در روز، دهانتان را با دهانشویه می‌شویید.

شما هرگز در اولین قرارتان با دیگران، نان سیر سفارش نمی‌دهید، و همیشه اندکی پس از نوشیدن قهوه صبحگاهی یک آدامس بدون قند می‌جوید. اما تصور کنید که تمام آن کارها را انجام داده‌اید اما نفستان همچنان بوی بدی می‌دهد!هارولد کاتز، یک دندانپزشک، و میکروب شناس، می‌گوید این وضعیتی است که بیشتر از آنچه فکر می‌کنید اتفاق می‌افتد، زیرا بهداشت نامناسب دهان و دندان،

شایع‌ترین علت بوی بدن دهان نیست! اکثر نفس‌های بدبو، در واقع بعلت خشکی دهان هستند: هنگامیکه شما رطوبت کافی نداشته باشید، باکتری‌هایی که در دهانتان زندگی می‌کنند تکثیر می‌شوند. کاتز توضیح می‌دهد: هنگامیکه شب‌ها می‌خوابید، تولید بزاق، بسیار ناچیز، یا صفر می‌شود. این چیزی است که باعث خشکی دهان و نفس بدبو در صبح می‌شود.

اگر تنها مسئله شما بوی بد دهانتان در صبح است، پس واقعا هیچ مشکلی ندارید و فقط کافی است مسواک بزنید. اما بسیاری از مردم در تمام طول روز (اغلب به لطف داروهایی که مصرف می‌کنند) مشکل خشکی دهان (به همراه نفس بدبو) دارند. کاتز می‌گوید: در ۷۵ درصد از داروهای تجویزی (از جمله داروهای ضدافسردگی،

آنتی هیستامین‌ها و داروهای فشار خون) خشکی دهان یکی از اثرات جانبی آنهاست. بنابراین اگر متوجه شدید که مردم، اغلب در هنگامیکه در حال صحبت هستید، از شما فاصله می‌گیرند، از پزشکتان سوال کنید که آیا ممکن است داروهایی که می‌خورید،علت بوی بد دهانتان باشند؟ اگر چنین است، نوشیدن آب بیشتر،

جویدن آدامس‌های بدون قند و شاید تعویض کردن دارویتان با یک داروی دیگر، بتواند مفید واقع شود.در موارد دیگر، نفس بدبو می‌تواند نشان دهنده آن باشد که بخش دیگری از بدنتان دچار مشکل شده است. و چه باور کنید و چه نه بوی خاص دهانتان ممکن است سرنخ‌هایی ارائه دهد که می‌تواند به پزشک یا دندانپزشکتان کمک کند که بفهمند مشکل چیست.

اگر نفس‌تان، بوی گلوله‌های نفتالین می‌دهد

شما ممکن است آلرژی، ترشحات پشت بینی، یا عفونت سینوس داشته باشید. هنگامیکه شما مشکلات سینوسی مزمن داشته باشید، باکتری‌ها در دهان شما می‌توانند پروتئین‌ها در مخاط را به ترکیبی به نام اسکاتول تبدیل کنند. مصرف کردن داروی آلرژی، شستشوی سینوس‌هایتان با یک «قوری نتی» یا اگر دکترتان تشخیص دهد که یک عفونت باکتریایی دارید، مصرف آنتی بیوتیک‌ها می‌تواند کمک کند.

اگر نفس‌تان، بوی میوه می‌دهد

شما ممکن است دیابت داشته باشید. قند، در جریان خون شما بطور معمول به سلول‌هایتان می‌رود و در آنجا برای تولید انرژی مورد استفاده قرار می‌گیرد. اگر این اتفاق نیفتد، قند خونتان افزایش می‌یابد و سلول‌های شما برای تولید انرژی، شروع به سوزاندن چربی می‌کنند. محصول فرعی آن فرایند، کتون‌ها هستند که می‌توانند باعث شوند نفس‌تان، بوی میوه بگیرد! دکتر شیلپی آگاروال در واشنگتن دی سی می‌گوید: اگر من متوجه چنین چیزی در یک بیمار شوم، قند خونش را آزمایش می‌کنم تا ببینم آیا به دیابت مبتلاست یا نه.

اگر نفس شما، بوی شیر ترش می‌دهد

در اینصورت ممکن است دچار عدم تحمل لاکتوز باشید. کاتز می‌گوید این بو ممکن است نشان دهد که شما پروتئین موجود در پروتئین‌های لبنی را بدرستی تجزیه نمی‌کنید. البته در چنین موردی، به احتمال زیاد علائم دیگری نیز خواهید داشت، مانند اسهال، گرفتگی عضلات و گاز پس از مصرف کردن محصولات شیر.

اگر نفس شما، بوی پوشک کثیف می‌دهد

شما ممکن است سنگ لوزه داشته باشد! باکتری‌ها و باقی مانده‌ها می‌توانند در لوزه‌های شما گیر کرده و یک سنگ آشکار را در این شکاف‌ها تشکیل دهند. آگاروال می‌گوید: آن بو واقعا بد است، مانند یک پوشک کثیف نوزاد! او می‌گوید پزشک مراقبت‌های اولیه احتمالا می‌تواند این ذرات متخلف را با یک سنبه جراحی یا انبرک، خارج کند.

اگر نفس شما، بوی پوسیدگی چیزی را می‌دهد

شما ممکن است یک بیماری ریوی داشته باشد. یک بوی بسیار زننده (بسیار بدتر از یک نفس بدبوی معمولی) می‌تواند نشانه یک مشکل ریوی از یک عفونت (مانند ذات الریه) گرفته تا سرطان باشد. خوشبختانه در حال حاضر، تست‌های تنفس طراحی شده برای شناسایی بوهای مرتبط با سرطان، در حال تولید هستند. اگر شک دارید که ممکن است مشکلی در ریه‌هایتان داشته باشید، برای معاینه به پزشک مراجعه کنید. او ممکن است پس از گوش دادن به تنفس‌تان با گوشی پزشکی، شما را برای آزمایش خون، رادیوگرافی قفسه سینه، یا سایر آزمایشات بفرستد.

عفونت را با زردچوبه درمان کنیم

  • از این آنتی بیوتیک برای درمان و مقابله با انواع قارچ ها یاد می شود که خواص ضد ویروسی بی نظیری دارد امروزه یک عادت شده است زمانی که ما بیمار می شویم یا بدنمان عفونت می کند به سرعت به دکتر مراجعه میکنیم تا با داروهای شیمیایی آن را درمان کنیم.

به کمک این مقاله ما آنتی بیوتیک طبیعی را به شما معرفی خواهیم کرد که به وسیله آن با عفونت های بدنتان مبارزه کنید برای اطلاع از چگونه آماده کردن این آنتی بیوتیک مطالب زیر را بخوانیددرمان عفونت

درمان عفونت

دستورالعملی که ما در ادامه به شما معرفی خواهیم کرد تاکنون یکی از بهترین آنتی بیوتیک ها برای مبارزه با عفونت ها بوده است و یا می شود گفت بهترین درمان برای مبارزه با عفونت ها می باشد.

 

 

 

این دستورالعمل مخصوص آن دسته از افرادی می باشد که میخواهند سیستم ایمنی قوی داشته باشد و به وسیله آن بتواند که در برابر تمامی بیماری ها دفاع کنند

از این آنتی بیوتیک برای درمان و مقابله با انواع قارچ ها یاد می شود که خواص ضد ویروسی بی نظیری دارد امروزه یک عادت شده است زمانی که ما بیمار می شویم یا بدنمان عفونت می کند به سرعت به دکتر مراجعه میکنیم تا با داروهای شیمیایی آن را درمان کنیم.

در این مقاله به شما چگونه فراهم کردن آنتی بیوتیکی که با استفاده از آن به هیچ یک از داروهای شیمیایی نیاز ندارید ، را آموزش خواهیم داد ، اگر می خواهید یاد بگیرید مطالب زیر را بخوانید.

مواد لازم :

2 قاشق آب زرد چوبه

استفاده از آب زردچوبه برای تهیه آنتی بیوتیک و درمان عفونت

2 قاشق ترب کوهی رنده شده

زنجبیل 1/4 فنجان

2 عدد فلفل تند

پیاز خرد شده 1/4 فنجان

سرکه سیب 700 میلی لیتر

 روش تهیه آنتی بیوتیک طبیعی برای درمان عفونت

در ادامه ما روش تهیه این دستورالعمل را ذکر خواهیم کرد.

قدم اول :قبل از آماده سازی این آنتی بیوتیک ابتدا از دستکش استفاده کنید.

قدم دوم : تمام موارد بالا را در کاسه بریزید (بجز سرکه سیب) سپس خوب مخلوط کنید.

قدم سوم :هنگامی که به خوبی هم زدید تمام مخلوط را در یک ظرف بریزید.

قدم چهارم :سرکه سیب را اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و آن را هم تکان دهید که به خوبی جذب شود.

قدم پنجم :ظرف مخلوط باید در جای خشک و خنک به مدت 14 روز نگهداری شود و آن را روزی یک بارهم بزنید.

قدم ششم : بعد از 14 روز درب شیشه را باز کنید و مایع آنرا داخل لیوان بریزید.

نکات استفاده از این مایع شما می توانید این مایع را پس از هر بار غذا خوردنتان مصرف کنید ، پس از مصرف این محلول ممکن است که کمی احساس سوزش در بدنتان مشاهده کنید در این صورت توصیه می شود که کمی لیمو و پرتقال بخورید تا این احساس سوزش در بدنتان کاهش یابد.

شما نیز می توانید این محلول را داخل دهانتان بریزید و آنرا غرغره کنید ( هر روز دو یا سه بار این کار را انجام دهید ) این محلول یکی از بهترین آنتی بیوتیک های خانگی شناخته شده تاکنون است و خانم های باردار و کودکان نیز می توانند استفاده کنند.

چرا گوش صدای وزوز می کند و صدای زنگ می دهد

  • فراموش نکنید که مصرف برخی داروها برای گوش بخصوص در صورت وجود مواردی از کم شنوایی، وزوز در شخص و اقوام درجه یک وی باید با محدودیت صورت بگیرد. بر این اساس متخصصان علوم اعصاب نسبت به استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها از خانواده «مایسین‌ها» همچون جنتامایسین هشدار می‌دهند.

وزوز گوش تنها یک نشانه است و به خودی خود بیماری محسوب نمی‌شود، یعنی حاکی از بروز اختلالاتی در سیستم شنوایی است که حلزون داخلی گوش را درگیر کرده است.

حال اگر بتوان برای چنین اختلالی علتی پیدا کرد یعنی این مشکل ناشی از مصرف برخی داروها، افزایش فشار خون یا وجود تومور ناشناخته در گوش میانی یا سیستم اعصاب شنوایی تشخیص داده شود،

می‌توان به درمان آن امیدوار بود، اما چنین اتفاقی فقط در ۱۵ درصد موارد بروز وزوز گوش اتفاق می‌افتد و به گفته دکتر زهرا جعفری، فارغ‌التحصیل در رشته علوم اعصاب در بیش از ۸۰ درصد موارد به علت‌های ناشناخته و تحت تاثیر زندگی پرتنش و همراه با استرس، افزایش سن، رعایت نکردن بهداشت صوتی، آلودگی صوتی و حتی آلودگی هوا بروز پیدا می‌کند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران در گفت‌وگو با جام‌جم اظهار می‌کند: پس تلاش برای ایجاد محیط سالم و دوری از استرس و تنش یکی از مهم‌ترین عوامل در پیشگیری و درمان حمایتی وزوز گوش است یعنی در کاهش و کنترل اثرات زیانبار آن موثر است.

صدای وزوز را می‌شنوی؟

یکی از مهم‌ترین عوامل در ایجاد وزوز گوش، زندگی پرتنش و همراه بااسترس است و با توجه به پیرتر شدن جمعیت کشور و تاثیر آلودگی صوتی و آلودگی هوا بر حواس مختلف، احتمال بروز اختلالات عصبی شناختی ازجمله وزوز گوش بیشتر می‌شود.

دکتر جعفری تعریفی از وزوز گوش ارائه می‌کند و می‌گوید: وزوز گوش، احساس شنیدن صدایی در گوش‌ها یا سر، بدون وجود منبع صدای خارجی محسوب می‌شود و ممکن است هر یک از ما تاکنون صداهایی مثل وزوز صوت و همهمه را در گوش‌ها یا در سر احساس کرده باشیم که البته در صورت کوتاه بودن زمان احساس چندان اهمیتی ندارد،

ولی اگر بیش از پنج دقیقه طول کشیده و در هفته چند بار تکرار شود و بخصوص با علامت‌هایی چون کم‌شنوایی، سردرد و سرگیجه شدید همراه باشد، توجه به آنها از جنبه مراجعه به متخصص گوش، حلق، بینی یا شنوایی‌شناس برای مشاوره و ارزیابی اولیه ضروری است.

شنیدن این صدای همیشگی، چرا؟

جالب است بدانید که وزوز گوش در تمام گروه‌های سنی حتی در کودکان نیز وجود دارد. البته از آنجا که تجربه صوتی کودکان کم است، نسبت به شنیدن چنین صدایی ابراز شکایت نمی‌کنند، اما با بالا رفتن سن افراد، احتمال بروز کم‌شنوایی و وزوز گوش بیشتر می‌شود.

اما دکتر جعفری به تاثیر بسیار زیاد سبک زندگی و رعایت نکردن بهداشت صوتی در بروز وزوز گوش تاکید کرده و می‌گوید: سبک بد زندگی مانند عادت کردن به محیط‌های خیلی ساکت یا خیلی شلوغ باعث تشدید بروز وزوز در گوش می‌شود و در واقع برخلاف تصور، کسانی که خود را ایزوله کرده و در محیط‌های خیلی ساکت زندگی می‌کنند.

نیز از خطر ابتلا به این عارضه به دور نبوده و در برخی موارد حتی بیشتر و شدیدتر دچار وزوز گوش می‌شوند. در واقع اگر وزوز گوش ناشی از مصرف دارو، فشار خون بالا و تومورهای سیستم شنوایی نباشد، ناشی از اثرات محیطی و سبک زندگی ناسالم است.

شما محکوم به ابتلای وزوز گوش هستید

شاید برایتان جالب باشد که بدانید حداکثر سطح شدت صدای مداوم در محیط‌های صنعتی و شلوغ در طول یک روز کاری ۸۰ دسی‌بل است.

این در حالی است که متأسفانه بیشتر کارگران در محیط‌های صنعتی در معرض صدای بیش از ۸۰ دسی‌بل و به صورت ممتد و روزانه بین شش تا هفت ساعت قرار می‌گیرند که این امر آنها را مستعد کم‌شنوایی و وزوز گوش می‌کند که متاسفانه این نوع کم‌شنوایی و وزوز گوش از نوع حسی ـ عصبی بوده و قابل‌درمان و برگشت‌پذیر نیست.

دکتر جعفری با بیان این مطالب اظهار می‌کند: البته اگر در کارخانجات ما شدت صوت اندازه‌گیری شود و کارگران از محافظ‌های صوتی استفاده کنند، کمتر شاهد بروز این عارضه در میان آنها خواهیم بود.

به بیان دیگر راهکار مناسب برای جلوگیری از ابتلا به وزوز گوش در چنین شرایطی استفاده از گوشی‌های مخصوص برای حفاظت گوش‌ها یا استفاده از پلاگ‌های کوچکی است که در لاله گوش قرار می‌گیرد.

همچنین افرادی که علاقه دارند موسیقی را با صدای بسیار بلند و از طریق گوشی یعنی هدفون و موبایل گوش کنند، بیشتر در معرض کم شنوایی و وزوز گوش هستند.

مراقب مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها باشید

فراموش نکنید که مصرف برخی داروها برای گوش بخصوص در صورت وجود مواردی از کم شنوایی، وزوز در شخص و اقوام درجه یک وی باید با محدودیت صورت بگیرد. بر این اساس متخصصان علوم اعصاب نسبت به استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها از خانواده «مایسین‌ها» همچون جنتامایسین هشدار می‌دهند.

این داروهای کنترل‌کننده عفونت می‌تواند در افراد مستعد، آسیب‌های شنوایی به جا گذارد. پس با بروز هر نوع اختلال شنوایی باید بلافاصله مصرف این داروها راقطع و با پزشک مشورت کرد.

به کم‌شنوایی عادت می‌کنید

افراد مثبت‌نگر، آرام و غیرمضطرب با سرعت بیشتری با تنش‌های زندگی روزمره و شرایط پیش‌بینی‌نشده کنار می‌آیند و حتی می‌توانند کنترل بهتری بر اعصاب و روان خود در صورت بروز هر نوع کم‌شنوایی و وزوز گوش داشته باشند.

برعکس، افراد زود رنج، مضطرب و منفی‌نگر آسیب‌پذیری و سطح پذیرش‌شان نسبت به تنش‌ها بسیار بیشتر است.

بر این اساس، دکتر جعفری به افراد دچار وزوز گوش برای کنترل بیشتر بر این عارضه توصیه می‌کند: اگر دچار وزوز گوش هستید تا حد ممکن از محیط‌های پر سر و صدا دوری کنید، داروها را بسیار کنترل‌شده مصرف کنید و از مشاوره‌های روان‌شناسی و آرامش ذهن بهره بگیرید.

گرچه مصرف برخی ویتامین‌ها چون ویتامین C، A و E کنترل دستگاه اعصاب را غنی‌تر می‌کند، اما دارویی برای از بین بردن وزوز گوش تلقی نمی‌شود. البته مصرف نوعی مکمل گیاهی برای تقویت حافظه به افراد بالای ۴۵ سال توصیه می‌شود (با نام تجاری تاناکان) که اثرات مثبت آن در کاهش وزوز گوش نیز دیده شده است.

البته بهره‌گیری از روش‌های نوین بازآموزی نیز می‌تواند در کنار دوری از تنش و اضطراب برای کنترل و کاهش اثرات آزاردهنده وزوز گوش موثر باشد.