خواص نوشیدنی آلوئه ورا (طبیعت و فواید درمانی)

  • تحقیقات نشان داده است، نوشیدنی آلوورا اگر به اندازه مصرف شود، هیچ گونه خطری ندارد؛ ولی مصرف مقادیر زیاد آن در مواردی باعث بروز اسهال خونی می‌شود. همچنین مصرف طولانی مدت و بیش از اندازه آب آلوورا باعث کمبود پتاسیم شده و می‌تواند با پاره‌ای از معالجات قلبی تداخل ایجاد کند.

 

آلوورا به عنوان یک گیاه دارویی سابقه طولانی مدتی دارد و قدمت استفاده از آن در طب سنتی و برای درمان بیماری‌ها به سال 1750 قبل از میلاد مسیح برمی‌گردد. از گیاه آلوورا امروزه محصولات مختلفی در صنایع بهداشتی، دارویی و صنایع غذایی تولید می‌شود که به اشکال مختلفی نظیر قرص، کپسول، نوشیدنی آلوورا و… وجود دارد. در این مطلب قصد داریم تا شما را با مهمترین خواص نوشیدنی آلوورا و ارزش غذایی آن آشنا کنیم. تا انتها با ما همراه باشید.

خواص نوشیدنی آلوورا (طبیعت و خواص درمانی)

طبیعت گیاه آلوورا گرم و خشک است و به تبع نوشیدنی حاصل از آن نیز دارای مزاج گرم است. برخی از خواص نوشیدنی آلوورا عبارتند از:
  • این نوشیدنی برای مبتلایان به آسم، افسردگی و افرادی که فعالیت ذهنی انجام می‌دهند، مفید است و به دلیل داشتن انواع ویتامین به رفع خستگی و ایجاد نشاط کمک می‌کند.
  •  نوشیدنی آلوورا با علائم زودرس پیری پوست مقابله می‌کند. اگرچه خواص آلوورا برای پوست در بیشتر مواقع به طور مصرف موضعی مطرح شده است، ولی جالب است بدانید خوردن مداوم و طولانی مدت آب آلوورا نیز برای رفع مشکلات پوستی بسیار مفید است و به شفاف و درخشان‌تر شدن پوست کمک شایانی می‌کند.
  • تقویت لثه‌ها و کمک به حفظ سلامت دهان و دندان‌ها از دیگر خواص نوشیدنی آلوورا است. به این منظور توصیه می‌شود روزانه و به طور منظم از آب الوورا مصرف شود.
  • نوشیدنی آلوورا برای کاهش سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت یا آنهایی که در معرض خطر ابتلا به این بیماری قرار دارند، مفید است. این نوشیدنی می‌تواند سطح قند خون و همچنین نوروپاتی محیطی (بی حس شدن دست‌ها و پاها) مرتبط با دیابت را کاهش دهد. همچنین خوردن نوشیدنی آلوورا برای افرادی که با مشکل پیش دیابت مواجه هستند بسیار مفید است و از ابتلا به این بیماری پیشگیری می‌کند.
  • از دیگر خواص نوشیدنی آلوورا تقویت قوای جنسی و افزایش انرژی بدن است. جالب است بدانید، استفاده از این نوشیدنی سبب پاکسازی بدن از سموم، به ویژه در معتادان می‌شود.
  • آلوورا حاوی مقادیر بالایی کلسیم است و تقویت استخوان‌ها و پیشگیری از پوکی استخوان از پراهمیت ترین خواص آلوئه ورا است، همچنین مصرف نوشیدنی آلوورا برای بهبود تحرک عضلات و مفاصل بسیار مفید است.
  • مصرف مرتب و روزانه نوشیدنی آلوورا علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز بدن، به کاهش وزن سالم و لاغری کمک می‌کند.
  • تقویت سیستم ایمنی بدن یکی دیگر از مهمترین خواص نوشیدنی آلوورا است. در این گیاه هشت آمینو اسید ضروری بدن وجود دارد که در بدن ساخته نمی‌شود و با مصرف مداوم و منظم این نوشیدنی، به واسطه تامین طبیعی امینو اسیدهای ضروری به حفظ سلامتی بدن و بالا بردن سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌ها کمک موثری می‌شود.
  • تقویت و تعدیل سیستم ایمنی در بیماری های ویروسی مانند تبخال، ترمیم زخم، ترمیم آسیب‌های ناشی از سوختگی و خاصت ضد التهاب از خواص نوشیدنی آلوورا است.

مضرات نوشیدنی آلوورا (موارد احتیاطی، منع مصرف و تداخلات دارویی)

تحقیقات نشان داده است، نوشیدنی آلوورا اگر به اندازه مصرف شود، هیچ گونه خطری ندارد؛ ولی مصرف مقادیر زیاد آن در مواردی باعث بروز اسهال خونی می‌شود. همچنین مصرف طولانی مدت و بیش از اندازه آب آلوورا باعث کمبود پتاسیم شده و می‌تواند با پاره‌ای از معالجات قلبی تداخل ایجاد کند.

ارزش غذایی نوشیدنی آلوورا

۹۶ درصد ساختمان ژل آلوئه ورا از آب تشکیل شده است. اما ۴ درصد باقی مانده حاوی مواد فراوانی است که ۷۵ نوع آن شناخته شده‌اند. ترکیباتی که در آلوورا یافت شده‌اند از پلی ساکارید‌ها هستند که قادر به کاهش و ترمیم التهاب هستند. این ترکیب همچنین دارای ویژگی آنتی باکتریال و ضد میکروب است. آنتی اکسیدان‌هایی در قالب ویتامین‌های آ، ث،‌ای و ویتامین‌های گروه ب. شامل ب ۱، ب ۲، ب ۶ و ب ۱۲ است. آلوئین، آمینواسید‌ها و اسید‌های چرب ضروری نیز در این ترکیب یافت می‌شوند. بیشترین مواد معدنی که در نوشیدنی آلوورا وجود دارد شامل کلسیم، سدیم، آهن، پتاسیم، کروم، منگنز، مس و روی است. تجزیه ترکیبات آلوورا نشان می‌دهد که در بین گیاهان شناخته شده توسط بشر، آلوورا تنها گیاهی است که آمینو اسید‌های مشابه و ضروری بدن را می‌سازد و مصرف آب آلوورا می‌تواند به عنوان یکی از سالم‌ترین و طبیعی‌ترین راه‌ها برای تامین نیاز‌های بدن، حفظ سلامت و افزایش ایمنی باشد. متخصصان امر تغذیه معتقدند، مصرف ۶۰ الی ۱۲۰ گرم نوشیدنی آلوورا در روز می‌تواند تغییرات شگفت انگیزی را برای سلامت فرد ایجاد کند.

 

8 مواد غذایی که برای سلامت زنان خطر دارند

  • اگر در دوران بارداری هستید پیشهاد میکنیم مقاله غذاهای مهم در دوران بارداری را بخوانید اما اگر در حال برنامه ریزی برای بچه دار شدن در ۵ ماه یا ۵ سال هستید، برای دور ماندن از این خوردنی ها اطمینان حاصل کنید.

 

چه اینکه هورمون های شما را بهم بریزند یا خطر ابتلا به پوکی استخوان را افزایش دهند، این ها غذاهای اصلی هستند که زنان به هر قیمتی باید پرهیز کنند.

عموما چیزی به عنوان غذای “خوب” یا “بد” وجود ندارد. در میانه روی هر چیز جای خود را دارد. اما بعضی غذاها نسبت به بقیه برای سلامتی شما بدتر هستند و در صورت امکان باید پرهیز شوند.

برای زنانی که در حال تلاش برای باردار شدن هستند، به دنبال متعادل کردن هورمون هایشان هستند یا می خواهند از یک بیماری مزمن نجات پیدا کنند، عوارض سلامتی بیشتری وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

برخی از این غذاها به عنوان اخلالگران هورمونی شناخته می شوند، در حالی که بقیه ممکن است احتمال ایجاد یک بیماری مزمن را افزایش دهند. و اگر در حال تلاش برای باردار شدن یا در دوران شیردهی هستید، ممنوعیت های عمده ای در لیست وجود دارد.

این غذاها به دلیل ایجاد اخلال در باروری یا قرار دادن در معرض خطر اضافه وزن و بیماری های قلبی ناسالم ترین گزینه ها هستند و هرگز نباید در بشقاب شما دیده شوند.

اگر در تلاش برای باردار شدن هستید

اگر در دوران بارداری هستید پیشهاد میکنیم مقاله غذاهای مهم در دوران بارداری را بخوانید اما اگر در حال برنامه ریزی برای بچه دار شدن در ۵ ماه یا ۵ سال هستید، برای دور ماندن از این خوردنی ها اطمینان حاصل کنید.

الکل

می دانید که نوشیدن الکل در طول بارداری ممنوع است. اما لذت بردن از یک (یا چند) نوشیدنی زمانی که در تلاش برای باردار شدن هستید ممکن است مانع عدم مصرف شود. مطابق با تحقیق منتشر شده در مجله همه گیر شناسی، زنانی که دست کم یک نوشیدنی الکلی در روز مصرف می کنند نسبت به زنانی که نوشیدنی نمی نوشند، ۵۰% بیشتر در معرض خطر ناباروری هستند. کوکتل مورد علاقه خود را با آب و میوه تازه جانشین کنید، حداقل تا زمانی که شیردهی شما به اتمام رسیده باشد.

اره ماهی

سازمان غذا و دارو آمریکا اره ماهی را به عنوان ماهی منع شده بخصوص برای زنان باردار، زنانی که در تلاش برای باردار شدن هستند یا در حال شیردهی اند اعلام کرده است. مسئله در مقادیر جیوه می باشد، که ممکن است تا ۰.۹۹ قسمت در میلیون برسد.

این ماهی پس از کاشی ماهی دومین ماهی مسموم شده با جیوه محسوب می شود.

حتی اگر به باردار شدن فکر می کنید ارزش آن را ندارد. خوردن جیوه در حین بارداری می تواند به مغز و سیستم عصبی کودک در حال رشد شما آسیب برساند. ماهی های بی خطر تر مانند گربه ماهی، فلاندر، قزل آلا و تیلاپیا را انتخاب کنید و ۳-۲ بار در هفته از آن لذت ببرید.

اگر می خواهید وزن کم کنید

به دلیل متعادل کردن هورمون ها و سر و کار داشتن با اختلالات متابولیک ویژه زنان، وزن کم کردن دشوار است. در اینجا غذاهایی که در زمان کاهش وزن باید ممانعت شوند آورده شده است.

نان سفید

ممکن است فکر کنید که نان سفید گزینه بهتری است از مثلا یک دونات، ولی درواقع هر دوی اینها کربوهیدرات تصفیه شده هستند و بدن شما کربوهیدرات تصفیه شده را مانند شکر فرآوری می کند.

کربوهیدرات های تصفیه شده تقریبا از تمامی فیبرهای خود محروم هستند که یعنی باعث بیشتر شدن قند خون و افزایش سطوح انسولین در بدن شما می شوند. این مسئله بخصوص در ۵ میلیون زنی که سندروم تخمدان پلی کیستیک دارند مشکل زا ست.

زنان با سندروم تخمدان پلی کیستیک مقاومت انسولین دارند، به این معنی که بدن آن ها زمانی که انسولین تولید می شود تا گلوکوز، مانند آن چه از کربوهیدرات های تصفیه شده دریافت شده، را بسوزاندپاسخ نمی دهد. این منجر به قند خون بالا و افزایش وزن بخصوص در محدوده شکم می شود.

بر طبق تحقیقات گروه سلامت عمومی هاروارد، اتفاق بد دیگر برای زنان این است که افزایش قند خون جلوی تخمک گذاری را میگیرد. زنان با سندروم تخمدان پلی کیستیک و مقاومت انسولین باید مصرف کربوهیدارت های تصفیه شده را محدود کنند، ولی اگر مجبور به استفاده از نان هستید، از تمام انواع غلات استفاده کنید و آن را با یک پروتئین مصرف کنید. فیبر ترکیب شده با پروتئین به پایدار سازی قند خون و سطوح انسولین کمک می کند.

آب میوه

مردم تصور می کنند که تمام آب میوه های طبیعی باید سالم باشند چون از میوه گرفته می شوند. و مطمئنا آب پرتقال یا گریپ فرود تازه با ویتامین ها و مواد معدنی مهمی مانند ویتامین C همراه هستند ولی همزمان مملو از شکر می باشند. از آنجا که بیماری قلبی قاتل شماره یک زنان است، یک نفر از چهار زن هر سال از مشکلات مرتبط فوت می کند، این نوع از بمب های قند باید پرهیز شود.

آداماسپلاور، متخصص قلب و عروق بالینی و بنیان گذار “همکاران سلامتی نانو” بیان می کند که «من در جنگ با قند هستم. هر چیزی که حاوی گلوکوز ، فروکتوز یا هر نوع قند باشد به دلیل افزایش التهاب برای قلب شما مضر است زیرا التهاب بیماری های قلبی عروقی ایجاد می کند.»

دکتر اسپلاور بیان می کند که قند مایع حتی برای بدن بدتر است.قند مایع قند خون را سریع تر بالا می برد و افزایش انسولین را ترغیب می کند که باعث افزایش وزن می شود. خود میوه را مصرف کنید، که حاوی فیبر بوده و به تنظیم قند خون کمک می کند.

برای سلامتی بیشتر قلب

بیماری قلبی قاتل شماره یک زنان است. با پرهیز از غذاهایی که به قلب شما تحمیل می شوند از سالم نگه داشتن قلب خود مطمئن شوید.

بیسکوئیت کنسرو شده

از آنجا که بیماری قلبی قاتل شماره یک زنان است ( در سال ۲۰۱۳، ۲۸۹۷۵۸ زن در اثر بیماری قلبی فوت کردند)، زنان باید توجه ویژه ای به سلامت قلب خود داشته باشند.

تنها مقصر اصلی در افزایش بیماری قلبی قند نیست، بلکه روغن های ترانس هم هستند. روغن های ترانس سطوح کلسترول را افزایش داده و حافظه را در بزرگسالان زیر ۴۵ سال کاهش می دهند- خیلی ترسناک است! اگرچه سازمان غذا و دارو آمریکا روغن های ترانس را در غذاهای فرآوری شده ممنوع کرده و برای تولید کننده های مواد غذایی تا سال ۲۰۱۸ ضرب الاجلیبه منظور حذف آن ها تعیین کرده، روغن های ترانس همچنان به طور پنهانی در غذاهای بسته بندی شده استفاده می شوند.

یکی از متخلفان بزرگ بیسکوئیت های کره ای پیلزبریگرند هستند. هرچند برچسب تغذیه ای “صفر گرم” از روغن ترانس را نشان می دهد، این محصولات با روغن سویاهیدروژنه درست می شوند، که نشان می دهد مقدار اندکی از این روغن خطرناک در این بیسکوئیت ها وجود دارد. این بدین معنی نیست که دیگر هرگز نمی توانید بیسکوئیت بخورید، اما سعی کنید برای درمان گاه به گاه آماده شوید. در غیر اینصورت بهتر است محصولات نان را مصرف کنید.

خامه قهوه

منبع خاموش دیگر روغن ترانس،خامه قهوه غیرلبنی است که اغلب با روغن های هیدروژنه ترانس ساخته می شوند. برای مثال اجزاء مزه اصلی کافی میتشامل: شربت ذرت جامد، سویا و یا بذر کتان هیدروژنه شده ی جزیی می باشد. حتی مقادیر اندک این روغن های ترانس فرآوری شده می تواند برای قلب مضر باشد. برای شما بهتر است که در عوض شیر کامل مصرف کنید.

دنبال فرآورده غیرلبنی هستید؟ خامه ساخته شده از شیر بادام و شیر نارگیل را امتحان کنید. این محصولات بدون شیرین کننده ها یا طعم دهنده های مصنوعی ساخته شده اند و عطر و طعم خامه ای به قهوه شما می افزاید.

برای سلامتی عمومی بهتر

از پوکی استخوان تا باروری این کالاهای اساسی در رژیم غذایی می تواند تاثیر منفی بخصوص در سلامت زنان داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که از این غذاهای مضر پرهیز می کنید.

قهوه فوق العاده بزرگ

عموما قهوه سالم است، مطالعات نشان داده که می تواند به زندگی طولانی تر کمک کند، نگرانی را کاهش دهد و برای قلب مفید است، به اضافه اینکه مزایای سلامتی زیاد دیگری دارد.

اما ممکن است مقدار زیادی از یک خوردنی خوب استفاده کنیم. دکتر ماما مایک، استادیار زنان و زایمان و علوم باروری در دانشگاه پزشکی مانت سینای می گوید :« یک فرد بالغ می تواند روزی ۴۰۰ میلی گرم کافئین مصرف کند، که معادل ۴ فنجان ۸ اونسی قهوه می باشد. اما نوشیدن مقدار بیشتری از آن می تواند موجب استخراج کلسیم شده که در طول زمان پوکی استخوان را به همراه دارد».

زنان در معرض ریسک بالاتر پوکی استخوان هستند، از ۱۰ میلیون آمریکایی مبتلا به پوکی استخوان، ۸۰% آن ها زن هستند. از نوشیدن قهوه لذت ببرید، ولی تنها یک یا دو فنجان بنوشید.

شیر بدون چربی

شیر اغلب با ویتامین D ، ویتامین ضروری که بیشتر آمریکایی ها از کمبود آن رنج می برند، غنی شده است.ویتامین D می تواند به کاهش وزن کمک کند، با افسردگی مبارزه کند و جلوی پوکی استخوان را بگیرد. اما ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است، به این معنی که برای جذب شدن به چربی نیاز دارد.

از آنجا که تمام چربی های شیر خامه گرفته و رقیق شده حذف شده است، بهتر است شیر ۲% یا کامل را بنوشید تا از مزایای محافظت از استخوان ویتامین D بهره ببرید. همچنین شیر خامه گرفته و رقیق شده با ناباروری مرتبط است. بنابراین اگر در تلاش برای بارور شدن هستید بهتر است شیری مصرف کنید که مقدار کمی یا همه چربی را دارد.

برای هضم شدن غذا جعفری بخوریم

  • جعفری یک منبع بسیار خوب ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس. همچنین برگ جعفری حاوی کربوهیدرات، چربی و پروتئین می باشد.به علاوه جعفری منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است.

 

اسماعیل حسن نایبی:جعفری گیاهی است که همه قسمت‌های آن شامل دانه، برگ و ریشه مورد استفاده دارویی قرار می‌گیرد.
خوردن چای تهیه شده از برگ و ساقه جعفری به هضم غذا کمک می‌کند.

دَم کرده ریشه جعفری برای درمان تنگی نفس بکار می‌رود.

برای رفع لکه‌ها و جوش‌های صورت، دَم کرده جعفری را روی پوست صورت بمالید.
شست‌وشوی پوست صورت با جوشانده یک دسته برگ جعفری در یک لیتر آب، پوست را شفاف می‌کند.
مصرف جوشانده حاصل از 30 تا 40 گرم جعفری خشک شده در یک لیتر آب، ورم مفاصل همراه با درد و رماتیسم را تسکین می‌دهد.
جعفری اشتهاآور، مقوی معده، هضم‌کننده غذا، بادشکن و صفرابر است.کسانی که کم اشتها هستند از سوپ جعفری و همچنین همراه غذای خود جعفری استفاده کنند.
جعفری یک منبع بسیار خوب ویتامین A، ویتامین K، ویتامین C، ویتامین E، نیاسین، ویتامین B6، ویتامین B12، کلسیم، آهن، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم، روی و مس. همچنین برگ جعفری حاوی کربوهیدرات، چربی و پروتئین می باشد.به علاوه جعفری منبع غذایی خوبی از آهن و اسیدفولیک است.
لوسیون تهیه‌شده از جعفری کثیفی پوست را از بین می‌برد. باید بدانید که جعفری خاصیت ضدالتهابی دارد برای همین برای پوست‌های خشک و حساس بسیار مناسب است و قرمزی پوست را خنثی می‌کند.
جعفری حاوی فیبرهایی است که انباشتگی چربی‌ها را کم می‌کند. این سبزی معطر همچنین باعث کنترل اشتها می‌شود. برای همین اگر قصد لاغری دارید و می‌خواهید از شر سلولیت‌های مزاحم خلاص شوید جعفری را دریابید. به این منظور به تمام سالادها و غذاهایتان جعفری اضافه کنید. برای اینکه از خواص آن نهایت استفاده را ببرید حتی از آب جعفری هم غافل نباشید. برای این کار یک دسته جعفری را پاک کرده و بشویید. سپس آن را به تنهایی یا با سبزیجات دیگر در مخلوط کن بریزید و آب آن را میل کنید.

مصرف ماست سلامت پوست و مو را تضمین می کند

  • یکی از فواید جالب توجه ماست برای مو این است که می‌تواند موهایتان را تغذیه کرده و آن‌ها را نرم کند. ماست موهایتان را نرم‌تر و درخشان‌تر می‌کند و می‌توانید به جای نرم کننده‌های شیمیایی روی ماست حساب کنید.

 

ه سلامت پوست و موهای خود اهمیت می‌دهید؟ ماست هم دوست دارید؟ پس خبرهای خوبی برایتان داریم. کمتر زنی پیدا می‌شود که به سلامت و زیبایی پوست و موهای خود اهمیت ندهد، برای همین توصیه می‌کنیم از ماست، این خوشمزه‌ی شگفت انگیز غافل نشوید.

ماست سرشار از پروبیوتیک، ویتامین B2 و ویتامین D، کلسیم و پروتئین است. ضمناً ماست مواد مغذی دارد که برای پوست و مو عالی هستند. این مواد مغذی <Strengthening the immune system>شامل ویتامین‌های گروه B، روی و اسید لاکتیک می‌شوند. البته کیفیت ماستی که می‌خورید واقعاً مهم است. شما باید ماستی را تهیه کنید که افزودنی‌های مضر نداشته باشد تا شما را از فواید ماست بی‌نصیب نکند.

ماست می‌تواند خشکی پوست را درمان کند

یکی از فواید جالب توجه ماست برای مو این است که می‌تواند موهایتان را تغذیه کرده و آن‌ها را نرم کند. ماست موهایتان را نرم‌تر و درخشان‌تر می‌کند و می‌توانید به جای نرم کننده‌های شیمیایی روی ماست حساب کنید.
خشکی پوست واقعاً ناراحت کننده است؛‌ خارش، قرمزی و حتی التهاب می‌تواند از عوارض خشکی پوست باشد. البته فقط این نیست؛ پوست خشک، ظاهری نازیبا دارد و می‌تواند اعتماد به نفس فرد را به طرز وحشتناکی از بین ببرد. ماست می‌تواند کمکتان کند تا خشکی پوست را درمان کنید، آن ‌هم برای همیشه! این خاصیت ماست به دلیل اسیدلاکتیک آن است که می‌تواند باکتری‌ها و میکروب‌هایی را که عامل خارش‌های ناخوشایند هستند از بین ببرد. ماست ویژگی‌های ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی هم دارد که خشکی پوست را تسکین می‌دهند.

ماست می‌تواند لکه‌های پوستی را کاهش بدهد

خیلی از ما لکه‌هایی روی پوست خود داریم و می‌خواهیم راهی باشد تا برای همیشه برطرف شوند. این راه وجود دارد؛ ماست اسید لاکتیک دارد و به عنوان عاملی برای لایه برداری از پوست عمل می‌کند و یک تمیز کننده‌ی طبیعی می‌تواند درخشش و جوانی پوست را بازیابی کند. ماست اندکی سفید کننده است و می‌تواند عدم یکنواختی رنگ پوست را تا حدودی برطرف کند. ماست را به قسمت مورد نظر بزنید و چند دقیقه ماساژ بدهید، بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس بشویید.

ماست، مرطوب کننده‌ای عالی

پوستتان به رطوبت بیشتری نیاز دارد؟ پس 4 قاشق غذاخوری ماست را با یک قاشق غذاخوری کاکائو و یک قاشق چای‌خوری عسل ترکیب کنید تا کاملاً یکدست شود. این ماسک طبیعی را به صورت و گردن خود بزنید و بگذارید 20 دقیقه بماند. سپس با آب گرم بشویید.

ماست و بابونه می‌تواند آفتاب سوختگی را تسکین بدهد

این بار اگر مدت طولانی زیر آفتاب ماندید و دچار آفتاب سوختگی شدید به جای اینکه احساس پریشانی کنید بهتر است سراغ ماست بروید. چرا؟ چون روی موجود در ماست می‌تواند آفتاب سوختگی را التیام ببخشد. فقط یادتان باشد آن را با عصاره‌ی بابونه ترکیب کنید و روی قسمت مورد نظر بزنید.

ماست با شوره‌ی سر می‌جنگد

شوره‌ سر معمولاً به دلیل قارچ‌هایی است که باعث می‌شوند پوست سر پوسته شود. وقتی شوره‌ها ظاهر شوند، به سختی می‌توان از شر آن‌ها خلاص شد. یکی از فواید ماست برای پوست این است که می‌تواند شوره‌ی سر را از بین ببرد. ماست یک عامل ضدقارچ طبیعی است که دشمن شوره است. فقط باید ماست را به مدت 10 دقیقه روی پوست سرتان ماساژ بدهید. می‌توانید کمی هم آبلیمو به آن اضافه کنید و بگذارید یک ساعت روی سرتان بماند و سپس با آب گرم بشویید.

ماست، ضد آکنه

یکی از عصبانی کننده‌ترین مشکلات پوستی، جوش و آکنه است که می‌تواند تبدیل به کابوس‌های شبانه شود. اما نگران نباشید، ماست به دلیل آنتی باکتریال بودن می‌تواند جوش را خیلی زود برطرف کند. ماست را روی جوشتان بزنید و اجازه دهید 30 دقیقه بماند.

ماست می‌تواند نرم‌کننده‌ طبیعی موهایتان باشد

یکی از فواید جالب توجه ماست برای مو این است که می‌تواند موهایتان را تغذیه کرده و آن‌ها را نرم کند. ماست موهایتان را نرم‌تر و درخشان‌تر می‌کند و می‌توانید به جای نرم کننده‌های شیمیایی روی ماست حساب کنید. ضمناً به این دلیل که ماست ضدقارچ و آنتی باکتریال است، پوست سرتان را تمیز و به دور از عفونت نگه می‌دارند. ماست را به موهایتان بزنید و بگذارید 20 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

ماست رشد موها را تقویت می‌کند

دوست دارید موهایتان سریع‌تر رشد کنند؟ پس یک تخم مرغ را با دو قاشق غذاخوری ماست مخلوط کرده و خمیر درست کنید، سپس آن را به ریشه‌ی موهایتان بزنید. موهایتان را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه بماند و سپس با آب گرم بشویید.

ماست می‌تواند تیرگی پای چشم را برطرف کند

تیرگی پای چشم اصلاً ظاهر خوشایندی ندارد. می‌توانید از ماسک ماست برای برطرف کردن این تیرگی کمک بگیرید. علتش هم روی موجود در ماست است که می‌تواند تُناژ پوست را روشن کند.

ماست، چین و چروک‌های سطحی را کاهش می‌دهد

متأسفانه همه‌ ما با افزایش سن دچار این خطوط ناخواسته می‌شویم. اما می‌توانیم این علائم پیری را کُند کنیم و پروسه‌ پیری پوست را تا حدودی به تأخیر بیندازیم. از ماست یک اسکراب درست کنید؛ دو قاشق غذاخوری ماست و یک قاشق غذاخوری جو را با هم ترکیب کنید تا یکدست شود. ترکیب حاصل را به صورت خود بزنید و به آرامی ماساژ بدهید. بگذارید 15 دقیقه بماند و سپس بشویید. این تأثیر ماست به دلیل اسید لاکتیک آن است که به برداشتن سلول‌های مرده‌ی پوست کمک می‌کند

مصرف دارچین باعث سلامت معده می شود

  • سرپرست تیم پژوهش، در این باره می گوید: «زمانیکه خوک ها داغ می کنند، نفس کشیدن شان سریع و کوتاه می شود، و در نتیجه تولید CO۲ افزایش می یابد. با وجود مصرف دارچین، میزان گاز CO۲ به مراتب کاهش می یابد.

 

مطالعه جدید محققان استرالیایی نشان می دهد افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب بهبود فعالیت سیستم گوارش می شود.

محققان دانشگاه RMIT استرالیا به سرپرستی یک محقق ایرانی دریافته اند افزودن دارچین به رژیم غذایی موجب خنک شدن بدن و معده تا ۲ درجه می شود و این ادویه می تواند در بهبود کلی سلامت بدن نقش داشته باشد.

محققان در این مطالعه از خوک ها استفاده کردند و دریافتند دارچین موجب حفظ یکپارچگی دیواره معده می شود. زمانیکه خوک ها غذا می خورند، گازهای دی اکسیدکربن در معده شان افزایش می یابد، اما افزودن دارچین به خوراک آنها موجب کاهش تولید این گاز شده و سپس معده در طول روند هضم خنک می شود.

کوروش کلانترزاده، سرپرست تیم پژوهش، در این باره می گوید: «زمانیکه خوک ها داغ می کنند، نفس کشیدن شان سریع و کوتاه می شود، و در نتیجه تولید CO۲ افزایش می یابد. با وجود مصرف دارچین، میزان گاز CO۲ به مراتب کاهش می یابد. این وضعیت نه تنها موجب خنک شدن خوک ها شده بلکه در سلامت عمومی هم بهبود قابل توجهی حاصل می شود.»

نتایج این مطالعه حیوانی در نهایت دیدگاه جالبی را در مورد عملکرد و سلامت معده انسان در اختیار ما می گذارد.

قبل از وعده غذا ماست بخوریم

  • طبق این مطالعات مصرف ماست قبل از وعده غذایی با بهبود کنترل گلوکز توسط بدن به خصوص در افراد چاق می‌‌تواند قند خون را کاهش دهد.

 

محققان اعلام کردند که مصرف روزانه لبنیات می‌تواند افراد از ابتلا به التهاب روده محافظت کند.

براساس گزارش «نیوزمدیکال»، از مزایای مصرف روزانه ماست می‌توان از بهبود سلامت قلب، کاهش قند خون و همچنین کاهش علائم افسردگی نام برد.

مطالعات نشان می‌دهند که مزایای ماست با میزان پروتئین زیاد، ویتامین و سطوح غنی از باکتری‌های مفید مرتبط است.

همچنین ماست دارای سطوح بالایی از پتاسیم، فسفر، ید، کلسیم و روی و غنی از ویتامین‌های محلول A، D،E ، K و B است.

طبق این مطالعات مصرف ماست قبل از وعده غذایی با بهبود کنترل گلوکز توسط بدن به خصوص در افراد چاق می‌‌تواند قند خون را کاهش دهد.

اگر دیابت دارید سیب بخورید

 

  • اخیرا مطالعه‌ای انجام گرفت که نشان داد جایگزین کردن گلوکز یا ساکاروز با فروکتوز می تواند میزان قند و انسولین در جریان خون را پس از صرف وعده غذایی کاهش دهد. یک عدد سیب متوسط حاوی چهار گرم فیبر خوراکی است که این فیبر جذب قند در بدن را کند و در نتیجه به پیشگیری از افزایش قند و انسولین کمک می‌کند.

 

سیب میان وعده مغذی است اما آیا قند و کربوهیدارت موجود در آن برای مبتلایان به دیابت مضر نیست؟

به گزارش ایسنا، طبق اعلام انجمن دیابت آمریکا، اگرچه سیب و میوه‌های دیگر حاوی قند و کربوهیدارت هستند مصرف آنها برای مبتلایان به دیابت نوع یک یا دو مشکل‌ساز نیست.

سیب حاوی انواع مختلف قند است و فیبر خوراکی و مواد معدنی دیگر در آن وجود دارد.

البته لازم است فرد مبتلا به دیابت از چگونگی تاثیر این میوه بر وضعیت سلامتی‌اش آگاه باشد. علاوه بر این، فرد مبتلا به دیابت باید نسبت به کربوهیدارت مصرفی خود آگاه باشد تا مطمئن شود سطح قند خون بدنش در تمام طول روز ثابت باقی می‌ماند.

بیشتر مواد معدنی موجود در سیب، شکل طبیعی فروکتوز است و نسبت به دیگر انواع قندها می‌تواند تاثیر متفاوتی روی بدن داشته باشد. ضمن آنکه فروکتوز با قند فراوری شده موجود در خوراکی‌های بسته‌بندی شده از قبیل شکلات و بیسکویت متفاوت است.

اخیرا مطالعه‌ای انجام گرفت که نشان داد جایگزین کردن گلوکز یا ساکاروز با فروکتوز می تواند میزان قند و انسولین در جریان خون را پس از صرف وعده غذایی کاهش دهد. یک عدد سیب متوسط حاوی چهار گرم فیبر خوراکی است که این فیبر جذب قند در بدن را کند و در نتیجه به پیشگیری از افزایش قند و انسولین کمک می‌کند.

همچنین سیب تاثیر کمی بر سطح قند خون و انسولین در بدن دارد و از میوه‌های با شاخص گلیسمی پایین و مناسب برای مبتلایان به دیابت است.

به گزارش ایسنا به  نقل از میدکال نیوز تودی، با این وجود ضرورت دارد افراد پس از مصرف سیب هرگونه تغییر در قند خون را کنترل کنند.

چرا مردم ژاپن همیشه سالم هستند

  • مصرف برنج قهوه ای: ژاپنی ها ۶ برابر بیشتر از سایر ملل برنج می خورند البته نه برنج سفید. برنج سبوس دار در رژیم غذایی ژاپنی، یک اصل مهم است در حالی که نان جایگاه خاصی ندارد. برنج را کم نمک و بدون روغن می پزند.

 

در مقایسه با دیگر کشورهای توسعه یافته، مردم ژاپنی، به طور متوسط کالری کمتری در طول روز دریافت می کنند و الگوهای تغذیه ای و سبک زندگی آن ها بر این اصل استوار است: مصرف ماهی و سبزیجات بیشتر، مصرف گوشت و لبنیات کمتر، دریافت دسرهای کمتر در اندازه های معقول تر.

در اینجا ۶ اصل بزرگی که ژاپنی ها به کودکانشان یاد می دهند تا طول عمر بیشتر و سالم تری را تجربه کنند، بیشتر معرفی شده است:

تغذیه بر پایه ماهی، سویا، سبزیجات و میوه ها: تقریبا ۱۰ درصد از سرانه مصرف ماهی ها و آبزیان جهان متعلق به ژاپنی هاست. در حالیکه ژاپنی ها تنها ۲ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند. ژاپنی ها ماهی را کباب شده یا با روغن کانولا در زمان بسیار کوتاه و به مقدار اندک طبخ می کنند. تحقیقات نشان می دهد ژاپنی ها، ۵ بار بیشتر از آمریکایی ها سبزیجات چلیپایی (کلم بروکلی، کلم پیچ، گل کلم و جوانه سبزیجات) مصرف می کنند. مردم این کشور حدود ۵۰ گرم در روز، سویا مصرف می کنند. خواص ضد سرطانی این دانه در بسیاری از سرطانها، خصوصا سرطان سینه سالهاست که اثبات شده است. یک اصل مهم دیگر این است که کودکان در مدرسه، تحت برنامه های آموزشی تغذیه و پخت و پز غذاهای سالم قرار می گیرند و این برای آنها یک مهارت اجتماعی است. در کنار مصرف طیف وسیعی از غذاهای سالم از جمله میوه ها و سبزیجات در مدرسه، کودکان و نوجوانان در این کشور اغلب وعده های غذایی اصلی خود را همراه با خانواده، به عنوان یک آیین صرف می کنند.

انتخاب مواد غذایی با کالری کمتر: ظروف ساده و پیاله های کوچک، با غذاهای کم کالری و تزئین هنرمندانه. ژاپنی ها معتقدند: وقتی به این تزئین نقاشی گونه نگاه می کنید، مغز بخشی از دریافت های دیداری را به حساب دریافت های گوارشی محاسبه خواهد کرد. برخی باورهای فرهنگی ژاپنی ها هم در این کم خوردن موثر است مثلا ژاپنی ها پیاله شان را لبریز از غذا نمی کنند، غذا را بر پایه ماهیت طبیعی اش تزئین می کنند نه ظروف و اجسام روی میز. ضمن این که به طور مرتب کودکانشان را تشویق می کنند وقتی ۸۰ درصد احساس سیری می کنند، دست از خوردن بکشند. لذت بردن از میوه و سبزیجات، غلات کامل و ماهی که تراکم کالری آنها پایین تر است، و حذف غذاها و اقلامی که قند سفید به آنها اضافه شده، در دستور رژیم غذایی ژاپنی ها قرار داده شده است.

تمرین خویشتن داری: منظور از خویشتن داری، محدودیت های غذایی شدید در میان ژاپنی ها نیست بلکه کودکان تشویق می شوند تنقلات و غذاها را به میزان و فرکانس مناسب دریافت کنند. جالب است بدانید تنها ۳ درصد مردم ژاپن چاق هستند. تحقیقات نشان می دهد با پرهیز از چیس، اسنک، شکلات و کلوچه های مختلف و جایگزینی با میوه ها و سبزیجات می توان به راحتی می توان تا ۸۰۰ کالری در روز کمتر دریافت کرد، بدون اینکه لطمه ای به لذت غذا خوردن وارد شود. کالری دریافتی روزانه ژاپنی ها ۲۵ درصد کمتر از سایر ملل است.

مصرف برنج قهوه ای: ژاپنی ها ۶ برابر بیشتر از سایر ملل برنج می خورند البته نه برنج سفید. برنج سبوس دار در رژیم غذایی ژاپنی، یک اصل مهم است در حالی که نان جایگاه خاصی ندارد. برنج را کم نمک و بدون روغن می پزند. اینگونه مصرف برنج آنها را از چربی های ترانس، کلسترول و فشار خون محافظت می کند. ضمن اینکه سبوس برنج منبع سرشاری از ویتامین های گروه ب محسوب می شود.

پیاده روی و تحرک کافی: سن شروع فعالیت های فیزیکی منظم در ژاپن بسیار پایین است. بیش از ۹۸ درصد از کودکان ژاپنی با توجه به آمارهای سازمان جهانی بهداشت، از همان سنین مهد کودک یا مدرسه پیاده روی و یا دوچرخه سواری را آغاز می کنند. در واقع بیشتر کودکان در این کشور روزانه ۶۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید فقط برای رفتن به مدرسه دارند. یک اصل مهم دیگر این است که کودکان دستگاه های الکترونیکی خود را دو ساعت پیش از خواب شبانه خاموش می کنند.

مصرف کم دسرها: استفاده کردن از مواد قندی و دسرهای فرآوری شده امر عادی در این کشور نیست. به‌ جای کیک، شیرینی ‌ها، فرنی و… آن ‌ها پرس‌ های کوچک میوه تازه سرو می ‌کنند. گاهی نیز دسرهای دیگر سرو می ‌شود اما پرس ‌های کوچک.

 

رژیم انگور بدن را سم زدایی و لاغر می کند

  • اساس این رژیم غذایی, انگور تازه و طبیعی است, انگورهایی که مصرف می کنید باید حتما شیرین و رسیده باشد. این رژیم غذایی برای افراد مبتلا به دیابت و یا سنگ کلیه توصیه نمی شود. در طی این دوره شنا می توانید از آب های طبیعی دیگر استفاده کنید تا بدنتان دچار کم آبی نشود.

انگور از شناخته شده ترین نوع در گونه ی گیاهی خود است ؛ انگور از میوه ی آن گرفته ( با تمام اجزایش مانند هسته و پوست ) تا برگ ( که در آشپزی هم استفاده می شود ) و ساقه های آن دارای خاصیت است ، حتی نوع کال و رسیده ی انگور خواص متفاوتی از هم دارند. انگور رسیده دارای مقدار قابل توجهی پروتئین ، فسفر ، کلسیم ، بیش از چهار نوع ویتامین ، پتاسیم و… است ؛ اما شاید سوال پیش بیاید که تنها انگور نیست که می تواند چنین ویژگی هایی داشته باشد ، پس چرا تاکید بر رژیم انگور شده است ؟اگر آب انگور را صبح به صبح میل کنید ، سبب تصفیه ی خون و تقویت کلیه ها می شود ؛ توجه داشته باشید که باید از آب انگور تازه استفاده کنید اگر از ساندیس های آماده هرچند با ادعای آب میوه ی طبیعی استفاده کنید ممکن است دچار ناراحتی هایی از قبیل خونریزی معده یا… شوید . سعی کنید بعد از خوردن انگور بلافاصله آب نخورید ، البته این توصیه در خصوص همه ی میوه ها حتی وعده های غذایی صادق است .

رژیم انگور در 5هفته

برای رژیم انگور به زمانی معادل 5 هفته نیاز دارید ، در هفته ی اول یک وعده ی غذایی مثلا ناهار یا شام را حذف کرده و انگور را جایگزین آن می کنیم ؛ در هفته ی دوم ، یک وعده ی دیگر را هم حذف کرده و در اصل دو معده از انگئر استفاده می کنیم و در هفته ی سوم کاملا بجای صبحانه ، ناهار و شام از انگور استفاده می کنیم ؛ سپس به حالت اول بر می گردیم یعنی در هفته ی چهارم ، دو وعده از انگور استفاده کرده و در نهایت در هفته ی پنجم یک وعده ی غذایی را به انگور اختصاص می دهیم .

در طول دوره ی درمان با انگور ، مواد زائد از خونتان خارج شده و در صورتی که کم خونی داشته باشید ، خون بدنتان جبران می شود و بسیاری فواید بی شمار دیگر که باعث شده نام این رژیم را رژیم پاکسازی با انگور بگذارند .در هر حالت ( چه مصرف روزانه و چه بکار گیری انگور جهت بهره مند شدن از رژیم آن ، بهتر است 24 ساعت از چیدن انگور بگذرد ؛ همچنین برای آب گرفتن انگور بهتر است هسته و پوست آن جدا شود .برای استفاده انگور های رسیده ، درشت و شیرین را انتخاب کنید و ترجیحا از انگور سیاه استفاده کنید .

باید نبایدهای رژیم انگور

اساس این رژیم غذایی, انگور تازه و طبیعی است, انگورهایی که مصرف می کنید باید حتما شیرین و رسیده باشد. این رژیم غذایی برای افراد مبتلا به دیابت و یا سنگ کلیه توصیه نمی شود. در طی این دوره شنا می توانید از آب های طبیعی دیگر استفاده کنید تا بدنتان دچار کم آبی نشود. رژیم انگور ممکن است تا ماهها ادامه پیدا کند. شما در این رژیم احساس خستگی و گرسنگی نمی کنید چون انگور سرشار از ویتامین و قند است. در زمانی که رژیم لاغری  انگور را میگیرید بدنتان شروع به پاکسازی می کند و مواد زایدی که در کبد و خونتان انباشته شده است را از بین می برد و به طور کامل تصفیه می کند.

چطور رژیم انگور بگیریم؟

در طول یک هفته روزانه حدود یک تا یک و نیم کیلو گرم انگور با دانه و پوست آن میل کنید. اما این مقدار را باید در کل وعده هایی غذای روزانه تان به طریقی که گفته می شود پخش کنید.

چند ساعت بعد از خوردن صبحانه

یک ساعت بعد از صرف شام

قبل از خواب

کاهش وزن احتمالی با این رژیم انگور حدود ۲ تا ۴ کیلو گرم است و این بستگی به مداومت شما و همچنین کنترل باقی مواد مصرفی در وعده های روزانه تان دارد. رژیم لاغری  با انگور در ۵ هفته باید انجام شود. و نحوه مصرف انگور در هر هفته متفاوت است. هفته اول: فقط در یکی از وعده ها انگور جایگزین غذا شود. هفته دوم: انگور را باید جایگزین دو وعده غذایی طی روز کرد. هفته سوم: انگور در تمام وعده ها جایگزین شود. کسانی که نگران ضعف قوا در این مدت هستند می توانند از نان جو به میزان متعادل در این مدت استفاده کنند. همچنین در رژیم انگور میتوان از آب انگور طبیعی به جای میوه آن در بعضی وعده ها استفاده کرد. به طور مثال به جای یک وعده انگور می توان از ۲ لیوان آب انگور استفاده کرد. و اما در هفته چهارم شما به جای سه وعده از دو وعده انگور استفاده می کنید و در هفته پنجم تنها یک وعده انگور در رژیم غذایی تان باید استفاده شود و باقی وعده ها می توانید از مواد غذایی دیگر استفاده کنید.

 

روش مصرف سبوس چطور است

  • به علاوه سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است. تغییر سبک زندگی از جمله علل افزایش مصرف مکمل هاست.۷۵ درصد، بار بیماری ها (سالهای از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.

سبوس یکی از مهم ترین و موثرترین مواد غذایی مورد استفاده است که معمولا شکل و چگونگی استفاده از آن توسط مصرف کنندگان مورد پرسش قرار می گیرد. در این مطلب به چگونگی مصرف سبوس اشاره می شود.
سبوس را می توان خام مصرف کرد؟
هدایت حسینی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور، در نشست خبری ششمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی در سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سبوس حتما باید فرآوری و تخمیر شود و سپس مورد مصرف انسان قرار گیرد.
اگر سبوس خام مصرف شود حتما باید نگران این موضوع باشیم که حاوی آلاینده هایی است که به شدت بر سلامت مصرف کننده تاثیر دارد.
امروز در صنایع غذایی و نانوایی ها توصیه به مصرف سبوس می شود چرا که میزان تحرک و میزان فیبر دریافتی مردم کاهش یافته است و سبوس، جایگزین خوبی برای فیبر است اما حتما باید مجوز وزارت بهداشت را داشته باشد.
به علاوه سرانه مصرف مکمل ها در کشور افزایش یافته است. تغییر سبک زندگی از جمله علل افزایش مصرف مکمل هاست.۷۵ درصد، بار بیماری ها (سالهای از دست رفته عمر بر اثر ناتوانی و مرگ) مربوط به بیماری های غیرواگیر است و مکمل ها می تواند در پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اثربخشی داشته باشد.