آموزش درست کردن آش کلم

کلم یک گیاه پرخاصیت می باشد در این مطلب می خواهیم به شما آموزش درست کردن آش کلم را بدهیم .

 

آموزش درست کردن آش کلم ، مواد مورد نیاز:
  • برنج (خیس شده): ۱.۵ پیمانه
  • کلم برگ (ریز خردشده): ۷۰۰ گرم
  • شغلم (ریز خردشده): ۷۰۰ گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): ۳ عدد
  • کشک: ۴ پیمانه
  • نعنا داغ، سیر داغ: به میزان لازم
  • روغن زیتون: ۱ ق س
آموزش درست کردن آش کلم :
۱- برنج را با ۸ پیمانه آب گرم داخل قابلمه ای ریخته و بگذارید تا نیم پز شود.
۲- کلم و شلغم را به برنج افزوده و بگذارید تا نیم پز شود.
۳- سیب زمینی و روغن زیتون را به مواد افزوده و بگذارید تا بپزد.
۴- ۲۰ دقیقه آخر؛ کشک، نعناداغ و سیرداغ را به مواد اضافه کرده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیفتد.
۵- آش را داخل ظرفی کشیده، سپس با سیرداغ و پیازداغ تزیین کنید.
کلم و این همه خاصیت:
* اگر می خواهید پوست باطراوت و سیستم ایمنی قوی داشته باشید که با انواع بیماری ها مقابله کند، مصرف کلم برگ را فراموش نکنید. این گیاه سرشار از سولفور با از سولفور و ویتامین است.
* ویتامین K و آنتوسیانین آن به عملکرد ذهنی و تمرکز کمک می کند. این ماده مغذی از آسیب دیدگی اعصاب پیشگیری کرده و سیستم دفاعی بدن را برای مقابله با آلزایمر تقویت می کند. بالاترین میزان این ماده مغذی در کلم قرمز است.

آموزش درست کردن کباب چنجه

کباب چنجه بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن کباب چنجه می پردازیم .
کباب یکی از خوشمزه ترین و البته آسان ترین غذاهای ما ایرانی هاست که در مدل های گوناگون تهیه و پخته می شود. یکی از پرطرفدارترین کباب ها، چنجه است که ما در ادامه این مطلب، روشی جدید برای پخت آن را برایتان آموزش داده ایم. امید که مورد توجهتان قرار بگیرد.

آموزش درست کردن کباب چنجه  ، مواد لازم:

  •     ۹۰۰ گرم راسته گوساله، مکعبی درشت
  •     ۱ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  •     نصف قاشق چایخوری تخم گشنیز
  •     ۱ قاشق چایخوری زیره سبز
  •     نصف قاشق چایخوری پاپریکا
  •     ۱ قاشق چایخوری سرکه سفید
  •     نصف پیمانه روغن زیتون
  •     ۳ عدد فلفل دلمه ای (قرمز، زرد، سبز)، مکعبی خرد شده
  •     ۱ عدد پیاز قرمز

سس سیر:

  •     ۱ پیمانه سیر پوست کنده
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک
  •     ۴ پیمانه روغن گیاهی
  •     ۱ عدد لیمو ترش
 

آموزش درست کردن کباب چنجه :

۱- درون یک کیسه زیپ دار، گوشت، سیر، تخم گشنیز، پاپریکا، سرکه سفید و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. در کیسه را بسته و آنها را به خوبی هم بزنید تا همه مواد به خُرد همدیگر بروند. کیسه را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت ها حسابی مزه دار شوند.

۲- درون غذاساز، حبه های سیر را ریخته و مخلوط کنید تا کاملا پوره شوند.
۳- نمک را افزوده و یک پالس بزنید.
۴- سپس غذاساز را روشن کرده و در حالی که مخلوط می شود، روغن زیتون و آب لیموترش را اضافه کنید و بگذارید تا کاملا نرم و خامه ای شکل شوند.
۵-این سس سیر را می توانید درون ظرف در بسته تا حداکثر یک هفته نگهداری کنید.
۶-کباب پز یا منقل را روشن کنید.
۷- برای درست کردن کباب، سیخ های چوبی را با روغن چرب کنید، سپس به ترتیب یک عدد گوشت، پیاز و فلفل دلمه ای در هر سیخ قرار داده و این کار را تکرار کنید. از سیخ غیرچوبی هم می توانید استفاده کنید.
۸- کباب ها را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی آتش ملایم باد بزنید تا کاملا مغز پخت و نرم شوند.
۹-سپس آنها را به همراه برنج، سالاد، نان و سس سیر سرو کنید.

آموزش درست کردن کسرول

یک غذای فانتزی را در این جا به شما بیان می کنیم با ما باشید با آموزش درست کردن کسرول در ادامه مطلب.
 کَسرول به غذایی گفته می شود که در ظرف های عمیق شیشه ای یا سرامیکی تهیه می شود و عموما هم ترکیبی از چندین مواد خوراکی با هم است.

آموزش درست کردن کسرول ، مواد لازم:

  •     ۶ عدد سیب زمینی
  •     روغن زیتون
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     ۱۰ ورقه بیکن پخته و خرد شده
  •     ۳ پیمانه خامه ترش
  •     ۴ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  •     موسیر

 

آموزش درست کردن کسرول :

۱-فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

۲-روی سیب زمینی ها روغن زیتون بمالید و سپس همه اطراف آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
۳- سپس آنها را به مدت ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند.
۴-سیب زمینی ها را از فر بیرون آورده و پس از سرد شدن، آنها را به قطعات کوچک تقسیم کنید.
۵- دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید.
۶-نیمی از سیب زمینی های خرد شده را کف ظرف مستطیلی که با روغن چرب شده بریزید. نیمی از بیکن ها را روی آنها بریزید. خامه ترش و سپس پنیر را اضافه کنید. همین لایه ها را دوباره تکرار کنید.
۷-ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه درون فر بگذارید تا پنیرها آب شده و سطح آنها طلایی شود.
۸-در آخر، کَسرول با پیازچه خرد شده تزئین و سرو نمائید.

آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس

بادمجان یک گیاه پرخاصیت است در این مطلب آشپزی به شما آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس می پردازیم .

 

آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس ، مواد لازم :
بادمجان : ۲ عدد
قارچ پخته : ۴/۱ پیمانه
پیاز داغ : ۳ قاشق سوپ خوری
برنج پخته شده : ۲/۱ پیمانه
عدس پخته : ۴/۱ پیمانه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر ریو : ۲/۱ پیمانه
آب گوشت : ۲ پیمانه
نمک ، فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

 

آموزش درست کردن دلمه بادمجان و عدس :
ابتدا بادمجان ها را از وسط نصف کنید و مواد داخلی آن را با ی پاقو خالی کنید . بادمجان خالی شده را در آب بریزید و کمی نمک هم بزنید . بعد از چند دقیقه بادمجان ها را بیرون بیاورید و کنار بگذارید . سپس بادمجان را در روغن سرخ کنید .
مواد میانی را میانی را با هم مخلوط کنید و سپس مواد داخلی بادمجان ها را با مخلوط عدس ، برنج ، قارچ خرد شده پخته و پنیر ریو پر کنید .
رب گوجه فرنگی را با روغن زیتون تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود . سپس به آن آب گوشت ، پیاز داغ و ادویه ها را اضافه کرده و اجازه دهید قوام بیاید . سس را از روی حرارت بردارید و در قابلمه بچینید طوری که سر بادمجان به سمت بالا باشد . سس را روی دلمه ها و کنار آنها بریزید و به مدت یک ساعت روی حرارت خیلی کم قرار دهید تا خوب پخته شود .
دلمه کم کالری بادمجان و عدس آماده سرو است .

آموزش درست خمیر پیتزا

 

بهتر است خمیرهای پیتزا را در منزل درست کنید با ما باشید با آموزش درست خمیر پیتزا در ادامه مطلب .

 

معمولا تفاوت در سس پینزا و خمیر پیتزا باعث گوناگونی در طعم ها میشود اما خمیر در پیتزا بسیار مهم است چرا که تازگی ، تردی و لطیف بودن پیتزا وابسته به خمیر پیتزا است و رعایت نکردن نکاتی در تهیه خمیر پیزا و کم و زیاد شدن مواد تشکیل دهنده آن باعث میشود تا کل پیتزای شما خراب شود.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه خمیر پیزای ایتالیایی را به شما آموزش دهیم که از بهترین خمیرها برای تهیه پیتزا بشمار میرود.

آموزش درست خمیر پیتزا ، مواد خمیر پیتزا

آب ولرم به اندازه یک پیمانه

آرد الک شده ۳ پیمانه

روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری

پودر خمیر مایع فوری ۱ قاشق غذا خوری

نمک ۴/۱ قاشق غذاخوری

آموزش درست خمیر پیتزا

در ابتدا ۱ لیوان از آب ولرم را با پودر خمیر مایع مخلوط کرده و اجازه دهید تا بمدت ۵ دقیقه بماند تا عمل آید.

در مرحله بعدی لازم است که آرد را الک کنید تا بافت آن لطیف تر شود و برای بهتر شدن آن دو یا سه بار الک کنید.

سپس آرد الک شده را داخل یک ظرف بریزید وسط آنرا گود کنید و خمیر مایع و روغن زیتون و نمک را در مرکز آن بریزید سپس با یک قاشق آرد را کم کم از کناره های ظرف به سمت مرکز ببرید و کم کم هم بزنید تا خمیر تقریبا سفتی  حاصل شود.

حال روی یک سطح صاف آرد ریخته ، خمیر را روی آن قرار داده و ورز دهید ، نحوه صحیح ورز دادن یک خمیر به این صورت است که با کف دست مقدار زیادی از خمیر را به سمت جلو هدایت کرده و دوباره به همان حالت اول بازگردانید و این کار را چندین بار انجام دهید و بعد خمیر را برگردانید و مجددا همین کار را با همان طرف خمیر انجام دهید.

وقتی که خمیر کاملا یک دست شد و به دست هم نچسبید ، داخل یک کاسه را با روغن چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار بدهید سپس با چاقو روی آن برشی به شکل + بدهید تا خمیر بهتر عمل آید این کار کمک میکند تا هوا بهتر در خمیر جریان پیدا کند و مایع خمیر ترش سریعتر و بهتر واکنش دهد.

روی کاسه را یک پارچه بکشید و آنرا در داخل جایی گرم و تاریک مثل داخل کابینت قرار دهید.

۱-۲ ساعت طول میکشد تا خمیر کامل عمل بیاید از نشانه های عمل آمدن خمیر تقریبا دوبرابر شدن حجم آن میباشد ، بعد از سپری شدن این زمان ، دستهایتان و سطح کارتان را آغشته به آرد کنید خمیر را به ۴ تکه تقسیم کرده و مجددا هر یک از تکه ها را به همان روشی که ذکر کردیم ورز دهید.

سپس سینی ظرفی که میخواهید در آن پیتزا را درست کنید چرب کرده و هر یک از قسمت ها را در یک ظرف پهن کنید سپس قبل از اینکه بقیه مواد را اضافه کنید باز حدود ۱۰ دقیقه صبر بفرمایید تا خمیر پف کند.

داخل فر یک ظرف آب قرار دهید و آنرا روی ۲۰۰ درجه تنظیم کنید پس از چند دقیقه که آب بخار کرد ظرف را داخل فر قرار داده و اجازه دهید تا ۱۰-۱۵ دقیقه بماند و مرحله اول پخت خمیر پیتزا انجام شود.

 

آموزش درست کردن املت نودل

همراه ما باشید با یک شام حاضری ، آموزش درست کردن املت نودل در ادامه مطلب .
این کوکوی بسیار ساده و سریع و خوشمزه ابتکار جدیدی است که مورد پسند خانواده واقع می شود.

آموزش درست کردن املت نودل ، مواد لازم:

  • نودل (طعم دلخواه) ۲ بسته
  • تخم مرغ ۵ عدد
  • پنیر پیتزا (در صورت تمایل) به مقدار دلخواه
  • نمک وفلفل (در صورت تمایل) به مقدار دلخواه
آموزش درست کردن املت نودل :
۱. دو بسته نودل رو طبق دستور نوشته شده روی بسته می پزیم.
۲. در این فاصله ۵ تا تخم مرغ رو توی ظرفی میشکنیم و کمی با چنگال میزنیم.

۳. حالا نودل پخته شده رو (بعد از اینکه کمی خنک شد) به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و کمی میزنیم.اگر خواستید کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید.

۴. من کمی پنیر پیتزا هم توی موادم ریختم،شما میتونید روی کوکو هم بریزید یا اینکه کلا حذفش کنید.

۵. کمی روغن توی تابه بریزید و بذارید داغ شه،بعد مواد رو بریزید و بذارید حدود ۵ دقیقه با شعله متوسط بمونه

۶. بعد شعله رو کم کنید و در تابه رو بذارید تا حدود ۱۰ دقیقه کاملا بپزه.
نکات ، آموزش درست کردن املت نودل :
۱. میتونید توی آب نودل ها کمی آبلیمو یا زعفران هم بریزید.
۲. بهتره قبل از ریختن نودل ها در آب جوش، نودل هارو کمی خرد کنید.
۳. در صورت تمایل کمی قارچ، هویج و… هم به مواد اضافه کنید.

آموزش درست کردن خورش قیمه قارچ

خورش قیمه را به شیوه های مختلف می توان پخت در این مطلب آشپزی به آموزش درست کردن خورش قیمه قارچ می پردازیم

 

آموزش درست کردن خورش قیمه قارچ ، مواد لازم :

پیاز متوسط  ۱ عدد
 لپه ۲۵۰ گرم
قارچ  ۳۰۰ -۲۵۰ گرم
 روغن  ۲ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۱ پیمانه
زعفران دم کرده ۱ قاشق سوپخوری
سیب زمینی درشت ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
دارچین ۱ قاشق چایخوری

 

آموزش درست کردن خورش قیمه قارچ :

پیاز را پوست کنده، نگینی خرد کنید. در قابلمه ای مناسب روغن ریخته، روی حرارت بگذارید و پیاز را در روغن تفت دهید تا سبک شود. لپه را به پیاز داغ بیفزایید. حالا زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و همراه مواد تفت دهید. یک پیمانه آب یا اگر رسما گیاهخوار نیستید، آب گوشت را به قابلمه اضافه کرده، در آن را ببندید تا با حرارت ملایم لپه بپزد. قارچ ها را بشویید و اگر درشت بود، به چهار قسمت برش بزنید. قارچ را هم به بقیه مواد بیفزایید.

 

سیب زمینی را خلالی خرد کنید. آنها را در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید. وقتی از پخت لپه مطمئن شدید، رب را در مقدار کمی روغن تفت داده و به همراه نمک به خورش بیفزایید. مقداری سیب زمینی سرخ شده را برای تزئین بردارید و بقیه را به خورش اضافه کنید. حالا دارچین و زعفران را هم اضافه کنید تا خورش مزه دار شود.

 

آموزش دستور پخت خوراک رژیمی مرغ و سبزیجات

در اینجا یک غذای رژیمی به شما آموزش می دهیم با ما باشید با آموزش دستور پخت خوراک رژیمی مرغ و سبزیجات در ادامه مطلب.

 

ترکیب پروتئین و سبزیجات به همراه سسی فوق العاده خوش طعم. همانطور که می دانید پروتئین در کاهش وزن نقش موثری دارد و وقتی در کنار سبزیجات که دارای فیبر هستند قرار می گیرد ترکیبی کاملا سالم، برای کسانی که سعی در کاهش وزن دارند را تشکیل می دهند.
آموزش دستور پخت خوراک رژیمی مرغ و سبزیجات ، مواد لازم :

روغن کانولا  یک قاشق غذاخوری
 گوشت سینه مرغ، بدون استخوان، بدون پوست  170 گرم
 نمک، جدا شده سه چهارم قاشق چایخوری
 فلفل سیاه، جدا شده سه هشتم قاشق چایخوری
هویج خلال شده 340 گرم ( حدود 2 فنجان )
موسیر خرد شده سه قاشق غذاخوری
آویشن تازه خرد شده یک قاشق غذاخوری
سرکه سفید نصف فنجان
عصاره مرغ بدون نمک یک فنجان
کره دو قاشق غذاخوری
برگ جعفری خرد شده تازه دو قاشق غذاخوری
آب لیمو یک و یک دوم قاشق چایخوری

آموزش دستور پخت خوراک رژیمی مرغ و سبزیجات :
فر را تا دمای 400 درجه گرم کنید.
یک ماهی تابه مخصوص فر را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید. روغن را بچرخانید تا همه ماهی تابه چرب شود. روی گوشت مرغ یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بریزید.

مرغ را به ماهی تابه اضافه کنید. 4 دقیقه و یا تازمانی که یک طرفش قهوه ای رنگ شد بپزید. مرغ را برگردانید، سپس ماهی تابه را درون فر قرار دهید، در دمای 400 درجه به مدت 8 دقیقه بپزید و بعد از پختن مرغ را از ماهی تابه خارج کرده و داخل فر گرم نگه دارید.

در حالی که مرغ پخته می شود، هویج ها را در یک بخارپز سبزیجات بچینید، و به مدت 7 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بخارپز کنید. هویج ها را از بخارپز خارج کنید، یک چهارم قاشق چایخوری نمک روی آن ها بریزید.

ماهی تابه را روی حرارت متوسط رو به بالا برگردانید، موسیر و آویشن را اضافه کنید، به مدت یک دقیقه بپزید. سرکه را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید طوری که نصف آن تبخیر شود، عصاره مرغ را اضافه کنید، آن را به جوش بیاورید، و به مدت 5 دقیقه پختن را ادامه دهید، شعله را کم کنید. کره را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی مرتب آن را هم بزنید تا کاملا آب شود.

ماهی تابه را از روی شعله بردارید. یک چهارم نمک و یک هشتم فلفل باقی مانده را اضافه کنید، جعفری و آب لیمو را نیز همینطور، و خوب بهم بزنید. هویج ها را به صورت مساوی بین 4 ظرف تقسیم کنید، رویشان مرغ بگذارید. با قاشق سس را روی مرغ ها و هویج ها قرار دهید.

 

 

دستور پخت سوپ رژیمی مرغ با کدو

اگر جزکسانی هستید که رژیم دارید در این جا دستور یک سوپ چربی سوز را به شما می دهیم با ما باشید با دستور پخت سوپ رژیمی مرغ با کدو در ادامه مطلب .
دستور پخت سوپ رژیمی مرغ با کدو ، مواد لازم :

 سینه مرغ یک عدد
 کدو یک عدد
هویج یک عدد
 فلفل قرمز نوک قاشق چایخوری
سیر 2 حبه
آب 2 پیمانه
نمک و فلفل به اندازه لازم

دستور پخت سوپ رژیمی مرغ با کدو :
مرغ را با دو پیمانه آب، نمک، فلفل و پیاز نگینی شده و سیر بپزید.
هویج را نگینی خرد کنید و بپزید.
کدوی رشته شده را 5 دقیقه بخارپز کنید و روی بقیه مواد بریزید.
هویج پخته شده را هم اضافه کنید.
فلفل را هم اضافه کنید. سوپ شما آماده است.

آموزش خانگی درست کردن همبرگر مرغ

همبرگرهای بیرون هیچ اعتباری در سالم بودن ندارند در این مطلب به آموزش خانگی درست کردن همبرگر مرغ می پردازیم

 

آموزش خانگی درست کردن همبرگر مرغ ، مواد لازم  :
سینه مرغ بدون چربی و پوست، نیم کیلو
پیاز و فلفل دلمه ای کوچک، یک عدد
شیر، ۱/۴ پیمانه
نان تست، ۲ برش
جعفری ساطوری، ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی، ۳ عدد
خیار شور ، ۱۰۰گرم
سس مایونز، ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل و ادویه کاری ، به میزان لازم

آموزش خانگی درست کردن همبرگر مرغ  :
گوشت مرغ، فلفل دلمه ای، نمک، فلفل و کمی زردچوبه را با یک لیوان آب روی حرارت گذاشته به مدت ۵ دقیقه بجوشانید سپس از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن استخوان آن را جدا کرده، یک مرتبه چرخ کنید.
نان سفید را در شیر حل کرده تا خمیر لطیفی به دست آید.آن را به مرغ اضافه کرده جعفری ساطوری، نمک، فلفل و ادویه کاری را افزوده و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند با دست مرطوب از مواد به اندازه یک نارنگی برداشته روی کاغذ روغنی به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
روغن را در تابه چدن ریخته دو طرف همبرگر را سرخ کنید. نان مخصوص همبرگر را از کنار برش زده یک برگ همبرگر روی نان گذاشته مقداری سس روی آن کشیده، چند برش خیار شور و چند حلقه گوجه فرنگی روی سس گذاشته، سرو کنید.

 

 

ادویه کاری

کاری، ادویه‌ای است که معمولاً از آن در آشپزی هندی استفاده می‌شود، ولی امروزه اکثر کشورها از این ادویه در تهیه غذاهای مختلف و در پخت غذاهایی که نیاز به ادویه خاص ندارند، استفاده می‌کنند.
پودر کاری مخلوطی است از زردچوبه، دارچین، سیر، هل، زیره و گشنیز.
ترکیبات این ادویه اعمم از پودر گشنیز(پوذ تخم گشنیز نیز گفته میشود)؛پودر فلفل،پودر زردچوبه،پودر دارچین،پودر دانه هل،پودر زیره و پودر چیلی است ؛رنگ این ادویه بستگی به مقدار ترکیبات ان دارد اگر از پودر فلفل قرمز استفاده میکنی رنگ ادویه شماتن قرمزی بیشتری دارد اگر از زردچوبه نسبت به باقی ادویه ها بیشتر استفاده میکنید رنگ ادویه شما زردتر است تمامی اندازه ها و مقدار ها بستگی به ذایقه شخصی شما دارد.