آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

کراکت انواع و اقسام متفاوتی دارد که در مطلب زیر طرز تهیه کراکت برنج با مغز میگو را برایتان قرار داده ام که جز یکی از پرخاصیت ترین غذاهای فست فودی می باشد.

ادامه خواندن آموزش پخت کراکت برنج با مغز گردو

آموزش پخت کروکت سیب زمینی

آموزش پخت کروکت سیب زمینی

آموزش پخت کروکت سیب زمینی

هسته اصلی این غذا همانطور که از اسمش پیداست سیب زمینی می باشد که سرشار از نشاسته و مواد مغذی است در مطلب زیر طرز تهیه کروکت سیب زمینی برای شما عزیزان قرار داده ایم.

ادامه خواندن آموزش پخت کروکت سیب زمینی

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ

ناگت مرغ جز غذاهای سوخاری بسیار خوشمزه می باشد در مطلب زیر طرز تهیه این غذای بسیار آسان و راحت را برای شما عزیزان گذاشته ام.

ادامه خواندن طرز تهیه ناگت مرغ

آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

ناگت ها انواع و اقسام زیادی دارند که در مطلب زیر طرز تهیه یک ناگت بسیار خوشمزه بنام ناگت مرغ و سبزیجات را برایتان قرار داده ایم امیدوارم که لذت کافی را ببرید.

ادامه خواندن آموزش پخت ناگت مرغ و سبزیجات

آموزش پخت کاسترول ژامبون

آموزش پخت کاسترول ژامبون

آموزش پخت کاسترول ژامبون

کاسترول ژامبون غذایی بسیار خوشمزه با طرز پختی بسیار آسان و راحت است که زمان پخت این غذای اصلی یک ساعت بطول می انجامد.

ادامه خواندن آموزش پخت کاسترول ژامبون

آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه

مرغ را با طعمی متفاوت سرو کنید همراه ما باشید با آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه در ادامه مطلب

این سس ماست که در تهیه آن از سس های خاورمیانه ای الهام گرفته شده، همراه مناسب خنک و تندی برای مرغ ترد است.

آموزش درست کردن مرغ با سس ماست و پیازچه :

۱- سینه های مرغ از طول به ۳ قسمت تقسیم کنید.
۲- پیازچه ها را خرد کنید.
۳- دانه های فلفل چیلی را جدا کنید و سپس آن را خرد کنید.
۴- سیرها را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.
۵- خیار را هم پوست بگیرید و خرد کنید.
۶- گشنیز و نعناع را خرد کنید.

  1. برش های مرغ را به همراه آبلیمو و ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون در کیسه ی پلاستیکی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. آن ها را کنار بگذارید.
  2. در این میان سس ماست را آماده کنید. ماست چکیده را به همراه پیازچه، فلفل چیلی، سیر، خیار و بیشتر گشنیز و نعناع خرد شده در کاسه ی بزرگی بریزید. به آن ها کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
  3. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقیمانده را در ماهیتابه ریخته و گرم کنید. تکه های مرغ را در آن برای ۳ تا ۵ دقیقه از هر طرف تا زمانی که طلایی رنگ و مغز پخت شوند، بپزید. در پایان نیمی از ترکیب روغن زیتون و آبلیمو را به آن ها اضافه کنید تا طعم لیموی بیشتری بگیرند.
  4. تکه های مرغ را در ظرف مورد نظر بگذارید، سس ماست را در کاسه ای ریخته، مقداری جعفری و نعناع روی آن بپاشید و در کنار مرغ ها قرار دهید.

آموزش درست کردن کباب بختیاری

در این مطلب به شما دوستان آموزش درست کردن کباب بختیاری را می دهیم.

 

آموزش درست کردن کباب بختیاری :

۱- پیاز را خلالی کنید.
۲- از گوشت گوساله بدون استخوان استفاده کنید. گوشت گوساله و فیله ی مرغ را به قطعات درشت خرد کنید.
۳- به تعدادی سیخ چوبی نیاز دارید. از سیخ چوبی با سایزی استفاده کنید که در ماهیتابه تان جای گیرد. اگر سیخ ها بزرگ تر بودند، می توانید آن ها را کوتاه کنید.
۴- باید مواد را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
۵- در صورت تمایل می توانید از تعدادی فلفل دلمه ای و پیاز خرد شده برای سیخ کردن به همراه گوشت ها استفاده کنید، تا کباب ظاهر زیبا تری داشته باشد.
۶- کره را آب کنید.
۷- می توانید مقداری روغن زیتون و ماست هم برای مزه دار کردن گوشت ها به سایر مواد اضافه کنید.
۸- به گوشتتان از ابتدا نمک نزنید.

 

  1. در ظرفی بزرگ پیاز، زعفران دم کرده، نمک و فلفل سیاه را با هم ترکیب کنید.(در صورت تمایل می توانید مواد دیگری را هم که برای مزه دار کردن گوشت استفاده می کنید به آ ن ها اضافه کنید و یا حتی آن ها را با سس دلخواه تان مزه دار کنید. )
  2. گوشت گوساله وفیله ی مرغ خرد شده را در آن بریزید و به خوبی با سایر مواد ترکیب کنید. آن ها را برای یک شب تا صبح در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.
  3. گوشت گوساله وفیله ی مرغ را یکی در میان به سیخ بکشید. آن ها را به آرامی با بیفتک کوب کمی بکوبید تا ظاهر یکدست و زیبا تری داشته باشند.
  4. اگر تمایل دارید برش های پیاز و فلفل دلمه ای هم در بین آن ها قرار دهید.
  5. می توانید آن ها را روی آتش و یا در فر کبابی کنید و یا در ماهیتابه روی حرارت متوسط کمی روغن ریخته و آن ها را تفت دهید.
  6. در هنگام پخت کره را روی کباب ها بمالید تا خشک نشوند.
  7. می توانید کباب را با برنج و یا نان و در کنار گوجه کبابی و برش های لیمو سرو کنید.

آموزش درست کردن رولت مرغ

همراه ما باشید با یک غذای متفاوت در ادامه مطلب آموزش درست کردن رولت مرغ در ادامه مطلب .

 

لوبیا سرشار از ویتامین‌ های A، B، C و مواد معدنی آهن، فسفر، کلسیم و پتاسیم است.
لوبیا سبز با این که از کالری کمی برخوردار است از نظر تغذیه ای بسیار مقوی می‌ باشد. به دلیل داشتن ویتامین K، ‌ برای ساختن استخوان هایی قوی بسیار مهم است.برای بیماران قلبی مبتلا به دیابت و بیمارانی که دچار گرفتگی عروق هستند، مفید است. منیزیم و پتاسیم با همکاری هم به کاهش فشار خون کمک می ‌کنند.همچنین منبعی سرشار از آهن است. هویج به هضم غذا کمک می‎کند و مقوی معده است.

فیله مرغ و هویج گرم هستند و لوبیا سبز سرد است پس در کل گرم و مناسب سرد مزاجان است.

  1. فیله مرغ را با چاقو نازک و پهن ببرید و آهسته روی آن بزنید تا پهن و نرم بشود و رویش نمک و فلفل بپاشید.
  2. هویج و لوبیاسبز را آب پز کنید و درمیان مرغ بگذارید و مرغ را به حالت لوله شده دربیاورید و خلال دندان بهم بچسبانید. رولت را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. توجه کنید در ظرفتان را ببندید تا خوب بپزد.

 

دستور پخت خوراک لوبیا چیتی و سیب زمینی

می خواهیم یک خوراک خوشمزه پرخاصیت را به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با دستور پخت خوراک لوبیا چیتی و سیب زمینی در ادامه مطلب .

 

دستور پخت خوراک لوبیا چیتی و سیب زمینی :

۱- لوبیا ها را از چند ساعت قبل خیس کنید. در این میان آب آن ها را چند بار عوض کنید.
۲- سیب زمینی را پوست بگیرید و  آن را درسته داخل خوراک می اندازیم(این کار لعاب خوراک را بیشتر می کند).
۳- پیاز را پوست بگیرید و آن را ریز خرد کنید.

  1. لوبیا ها را در زودپز بریزید، ۳ لیوان آب به آن ها اضافه کنید و روی حرارت متوسط برای حدود ۶۰ دقیقه بپزید.
  2. سیب زمینی را به لوبیا اضافه کنید و بگذارید تا برای ۴۵ دقیقه بپزند.
  3. در این میان، در ماهیتابه کمی روغن ریخته و پیاز را در آن تفت دهید، تا طلایی شود.
  4. رب و زردچوبه را به پیاز اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
  5. ترکیب رب را به لوبیا اضافه کنید. به آن نمک و فلفل بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.
  6. سیب زمینی درسته را له کنید.
  7. می توانید خوراک لوبیا را با برش های لیمو و پودر زیره میل کنید.

آموزش درست کردن واویشکا

واویشکا یک غذای خیلی خوشمزه می باشد در این پست آموزش درست کردن واویشکا می پردازیم ..

 

آموزش درست کردن واویشکا:

۱- پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.
۲- دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.
۳- گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.
۴- جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.

  1. در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.
  2. دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.
  3. رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.
  4. گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.
  5. حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.
  6. واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید