کاپ کیک سیب زمینی و گوشت

اگر به غذاهای پنیری علاقمند هستید و دوست دارید چاق شوید این غذای خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.این غذا بسیار راحت است و در کمترین زمان درست میشود

مواد لازم کاپ کیک سیب زمینی و گوشت:

 

  • سیب زمینی: نیم کیلو
  • پیاز: ۲ عدد
  • گوشت: ۳۰۰ گرم
  • رب: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: ۲عدد
  • گوجه فرنگی: ۲ عدد بزرگ
  • پیازچه: ۳ ساقه
  • قارچ:  ۲۵۰ گرم
  • آب: یک فنجان
  • ادویه: به میزان لازم
  • پنیر پیتزا: به میزان دلخواه

 

دستور پخت:

 

 

۱. سیب زمینی را به اندازه‌ی دلخواه آب‌پز کرده و اجازه دهید سرد شود و سپس آن را با گوشتکوب له کنید و پس از آن، با کمی نمک، فلفل و جعفری خرد شده، دو قاشق شیر و دو قاشق آب حسابی ورز دهید .

۲. پیاز را خرد کرده و به همراه فلفل، پودر پابریکا، زردچوبه، پودر سیر و نمک و کمی رب تفت دهید و سپس گوشت را اضافه کنید.

۳. قارچ خرد شده و فلفل دلمه و گوجه فرنگی را به همراه پیازچه مخلوط کرده و سپس یک فنجان آب بریزید تا مواد کاملا پخته شود.

۴. حالا پوره‌ی سیب زمینی که قبلا آماده کرده‌اید را بر روی کف دست گرد کرده و پهن کنید و داخل قالب بگذارید تا پنج دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه بپزد. سپس سیب زمینی را از فر خارج و در هر قالب، مواد گوشتی را هم بریزید و پنیر پیتزا هم روی مواد بریزید. کمی کره‌ی ذوب شده را هم روی لبه‌های سیب زمینی بزنید تا طلایی شود و اجازه دهید کاپ کیک‌ها به مدت  ۳۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه در داخل فر بپزند.

کاپ کیک‌های سیب زمینی و گوشت شما آماده هستند! نوش جان.

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *