-
این عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: کارنیتین در بین مواد غذایی بیشتر در غذاهای گوشت به خصوص گوشت قرمز است.
یک دکترای فیزیولوژی ورزرشی گفت: کارنیتین در متابولیسم چربی و کربوهیدرات مؤثر است.
دکتر وحید ولیپور در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کارنیتین یک نوع پروتئین تشکیل شده از 2 اسیدآمینه است که میتواند در متابولیسم چربی و کربوهیدرات مؤثر باشد.
وی اضافه کرد: کار اصلی کارنیتین انتقال اسیدهای چرب بلند زنجیر به درون میتوکندری است.
ولیپور ادامه داد: کرانیتین درون بدن وجود دارد و سنتز میشود و 95 درصد آن درون عضله اسکلتی است.
این عضو هیأت علمی دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: کارنیتین در بین مواد غذایی بیشتر در غذاهای گوشت به خصوص گوشت قرمز است.
وی خاطرنشان کرد: مصرف مکمل کارنیتین باعث چربیسوزی میشود و اگر به صورت درون سیاهرگی مصرف شود، تأثیر آن بیشتر است.