چند دسر معروف فرانسوی را بشناسید

در این پست قصد داریم شما را با  چند دسر و شیرینی بسیار معروف و خوشمزه فرانسوی آشنا کنیم.برای دیدن عکس ها ادامه مطلب را مطالعه کنید

فرانسه همیشه در صنعت آشپزی و پخت و پز انواع غذا و دسر پیشتاز  بوده است. این سرزمین بیش‌تر از هر کشور دیگری در جهان به خاطر نان‌ها، پنیرها و غذاهایش شهرت دارد. مهم‌تر از همه دسرهای فرانسوی با ظاهر و طعم دلفریب است. از ماکارون‌های رنگارنگ گرفته تا انواع شیرینی‌های پفکی و شکلات و غیره! با معرفی چند دسر‌ فرانسوی با ما همراه باشید.

 

دسر‌ فرانسوی کرم بروله (Crème brûlée)

با دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

کرم بروله یک دسر فرانسوی‌ است که لایه بالایی آن از کارامل ترد تهیه می‌شود. این دسر در تمام کشورهای جهان طرفدار دارد اما اصلیت آن به کشور فرانسه باز می گردد. کرم بروله یکی از بایدهای سفر به فرانسه است. بنابراین اگر به فرانسه سفر کردید لذت خوردن این دسر را از دست ندهید.

دسر‌ فرانسوی پرفیتِ رولز (Profiteroles)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

پرفیتِ رولز شیرینی‌های توپی شکلی است که با کرم شیرین، خردل و بستنی پر می‌شود. این دسر معمولا در رستوران‌ها با شکلات سرو می‌شود اما اگر آن را در نانوایی یا شیرینی‌پزی‌ها پیدا کنید، احتمالا بدون شکلات هستند.

 

سوفله (Soufflé)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

سوفله می‌تواند به عنوان یک وعده غذایی یا یک دسر سرو شود. این موضوع وابسته به مواد مورد استفاده در تهیه آن است.

 

ماکارون (Macarons)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

حتما تا به حال شیرینی‌های رنگارنگی که مثل دو عدد کلوچه روی هم قرار گرفتند رو دیده‌اید! ماکارون فرانسوی نوعی شیرینی با ظاهر جذاب است که با مربا، کره و آرد بادام تهیه می‌شود. این دسر که در داخل دهان آب می شود در فرانسه تولید و توسط بعضی از شیرینی فروشی‌های معروف فرانسه مثل Ladurée به کشورهای دیگر فرستاده می‌شود.

 

 

پ ا شکلات ( Pain au chocolat)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

این کروسان شکلاتی خوشمزه را هم به عنوان صبحانه، هم به عنوان دسر یا میان وعده بعد از ظهر می‌توانید بخورید.

 

تارت تاتین (Tarte Tatin)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

تارت تاتین یکی از دسرهای سنتی فرانسوی است که با سیب کارامل‌دار شده پر می‌شود. نوع معروف این دسر در هتل تاتین سرو می‌شود اما نمونه‌های مشابه آن در سایر نقاط فرانسه دیده می‌شود.

 

Mille-feuille

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

A-mi-feuille (به معنای هزار برگ در فرانسوی) یک کیک پف‌دار هزار لایه است که لابه‌لای آن با کرم شیرینی‌پزی پر می‌شود. لایه‌های این دسر همان‌طور که از اسمش پیداست بسیار نازک است.

 

کرپ (Crêpe)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

کرپ هم مانند سوفله هم به صورت شیرین و هم غیرشیرین پخته می‌شود. این دسر با انواع میوه، کره و شکلات در فرانسه سرو می‌شود.

 

دسر‌ فرانسوی مادلین (Madeleines)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

مادلین کیکی اسفنجی کوچک شبیه به صدف است که گاهی با طعم دهنده‌هایی مثل لیمو مزه‌دار می‌شود. مادلین را هم تنها و هم با انواع مربا و پدر نارگیل سرو می‌کنند.

 

کیک شکلاتی (Éclair au chocolat)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

این کیک یکی از تردترین دسرها است که داخل آن با شکلات کاستارد پر و روی آن با لایه‌هایی از شکلات پوشانده می‌شود. این کیک فرانسوی 10 برابر از دونات‌هایی که در آمریکا رواج دارند، خوشمزه‌تر است.

 

دسر‌ فرانسوی رُل شکلات و پسته (L’escargot chocolat pistache)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

اگر می‌ترسید حلزون واقعی بخورید، این دسر گزینه مناسبی است. ظاهر آن شبیه به حلزون و با شکلات آب شده و پسته پر شده می‌شود.

 

پَقی پِقِست (Paris-Brest)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

قدمت این دسر مربوط به سال ۱۹۱۰ میلادی است، پَقی پِقِست نوعی شیرینی است که با بستنی سرو می‌شود.

 

پتیت فُرز (Petit fours)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

پتیت فُرز یک دسر خوشمزه به صورت لایه‌لایه است و اندازه آن طوری است که می‌توان آن را به اصطلاح رایج یک لقمه کرد.

 

کلَفوتی (Clafoutis)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

این دسر معمولا با آلبالو تهیه می‌شود و در منطقه Limousin یافت می‌شود. گردشگرانی که از این منطقه عبور می کنند حتما این دسر را امتحان کنند.

 

پوقینو لوُنس (Bugnes Lyonnaises)

با چند دسر‌ فرانسوی آشنا شوید

این دسر که به بال‌های فرشته معروف است اغلب در روزهای قبل از فستیوال Lent خورده می‌شود اما در تمام سال قابل خریداری است. این دسر از خمیرهای تکه ای که به خوبی سرخ شده تهیه و روی آن پودر شکر پاشیده می‌شود.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *