پولکی اصل خوشمزه اصفهان

  • اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.

 

پولکی یکی از سوغاتی‌ها و شیرینی‌های معروف اصفهان است. طرز تهیه ی این شیرینی ساده است، شما نیز به سادگی می توانید آن را در منزل تهیه کنید:

● پولکی زعفرانی

مواد لازم:

ـ شکر :یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
ـ آب :۲۱‎/ پیمانه (۸۰ میلی لیتر)
ـ سرکه ی انگور: ۴۱‎/ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
ـ زعفران (حل شده در آب جوش) : ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
▪ روش تهیه

شکر، آب و سرکه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر آب شود. سعی کنید مواد را روی حرارت، زیاد هم نزنید.
زعفران را اضافه کنید. برای امتحان آن می توانید کمی از آن را با قاشق روی یخ بریزید، اگر مایه سریع گرفت و حالت شکننده پیدا کرد، پولکی آماده است.
آن را از روی حرارت بردارید. با یک قاشق سوپخوری روی کاغذ آلومینیومی که از قبل چرب کرده اید، بریزید تا سرد شود.
ـ نکته

اگر پولکی زیاد روی حرارت بماند، مزه تلخی به خود می گیرد و اگر زمان کمی روی حرارت بماند، ترد و شکننده نمی شود.
اکنون تنها کاری که باید انجام دهید، شکستن و میل کردن آن با چای است.( کاری که بسیاری از همشهریان بنده بدان عادت دارند).

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *