درست کردن انواع پن کیک بسیار راحت است.امروز تصمیم داریم یک پن کیک پف دار و سبک را آموزش دهیم.میتوانید به عنوان صبحانه آن را میل کنید
مواد لازم
ترکیب اولیه مواد خشک پنکیک:
- ۲ پیمانه آرد
- ۱ قاشق چایخوری پودر خمیرمایه (مخمر)
- نصف قاشق چایخوری جوش شیرین
- ۱ قاشق چایخوری نمک
- ۱ قاشق غذاخوری شکر
برای هر وعده پخت پنکیک:
- ۲ تخممرغ بزرگ، زرده از سفیده جدا
- ۱.۵ پیمانه باترمیلک
- ۱ پیمانه خامه ترش
- ۴ قاشق غذاخوری کره آب شده، و مقداری برای سِرو غذا
- شیره افرا
طرز تهیه
۱. «آرد، پودر خمیرمایه (مخمر)، جوش شیرین، نمک و شکر» را در یک کاسه متوسط مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شوند. مخلوط را به یک ظرف محفوظ از هوا منتقل کنید و خیالتان راحت باشد؛ تا ۳ ماه میشود آن را در این وضعیت نگه داشت.
۲. برای هر وعده پنکیک، مخلوط بالا را در یک کاسه بزرگ بریزید. در یک کاسه متوسط تمیز، زرده تخممرغها را با باترمیلک و خامه ترش هم بزنید تا یکدست شوند و در همین حین به آرامی کره آب شده را داخل آن بریزید. با دقت سفیده تخم مرغ را به کمک یک کفگیر لاستیکی با آنها مخلوط کنید و مایع حاصل را روی پودر (بند ۱) بریزید و به هم بزنید. این ترکیب جدید گلوله گلوله میشود.
۳. یک ماهیتابه نچسب سنگین روی اجاق بگذارید و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط گرما دهید. مقدار اندکی روغن یا کره کف ماهیتابه بریزید و پخش کنید طوری که به چشم نیاید. سپس یک چهارم پیمانه از مایع آماده پنکیک بردارید و کف ماهیتابه بریزید. باید حدود ۲ دقیقه به آن گرما دهید طوری که حبابهایی رویش پدیدار گردد و زیرش هم طلایی تیره شود.
۴. با دقت پنکیک را برگردانید و روی دیگرش را بپزید، و سپس سراغ بقیه مایع پنکیک شوید. بعد از تکمیل کار، بی درنگ آنها را داخل بشقاب بکشید و میل کنید. برای سِرو بهتر میتوانید روی آنها شربت افرا بریزید و اگر آن را نیافتید، از عسل استفاده کنید.