مافین پیتزا و دستور پخت آن

16668

  • شیوه درست کردن پیتزا به روش خیلی فانتزی در این قسمت آشپزی به شما مافین پیتزا و دستور پخت آن را آموزش می دهیم این غذا در مدت 25 دقیقه آماده است و برای 12 نفر می باشد .

 

مافین پیتزا و دستور پخت آن ، مواد لازم

•    ۴۵۰ گرم خمیر پیتزا

•    آرد ذرت

•    یک پیمانه سس پاستا

•    دو قاشق چایخوری پودر آویشن

•    دو پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر چدار رنده شده

•    ۴۰ گرم پپرونی خرد شده

•    ¼ پیمانه پنیر پارمسان رنده شده

•    زیتون تازه خرد شده

•    فلفل قرمز خرد شده

 

مافین پیتزا و دستور پخت آن
•    خمیر پیتزا را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق قرار دهید. فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. قالب ۱۲ تایی مافین را با روغن چرب کنید. داخل انها آرد ذرت بپاشید و کنار بگذارید.

•    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر را با وردنه باز کنید. آن را به شکل مستطیل پهن کنید. با کمک چاقوی تیز آنها را به مربع‌های ۱۰ سانتی‌متری برش دهید. هر کدام از این مربع‌ها را درون قالب مافین بگذارید به طوری که لبه‌های خمیر بیرون باشد.

•     در یک کاسه کوچک، سس پاستا و آویشن خشک را با یکدیگر مخلوط کنید. مقداری از سس را روی خمیر بمالید. داخل آن را با پپرونی و پنیر پر کنید. روی آن بقیه سس را بریزید و پنیر پارمسان بپاشید.

•     آنها را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.

•     پس از خنک شدن آنها را از قالب خارج کنید. روی آنها فلفل قرمز خرد شده، زیتون و آویشن یا اورگانو تازه خرد شده بریزید و سرو کنید.

16668

 

ارزش غذایی

•    کالری: ۱۹۰

•    چربی: ۸ گرم

•    کلسترول: ۲۱ میلی‌گرم

•    سدیم: ۴۹۱ میلی‌گرم

•    کربوهیدرات: ۲۰ گرم

•    فیبر: ۱ گرم

•    قند: ۲ گرم

•    پروتئین: ۹ گرم

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *