چطور فرنی نسکافه ای درست کنیم

  • فرنی آماده شده را در ظرف‌های دلخواه ریخته و صبر می‌کنیم تا خنک شود سپس روی ظرف‌ها را با نایلون پوشانده و داخل یخچال قرار می‌دهیم. در هنگام سرو، روی فرنی‌ها را با شکلات رنده شده و توت فرنگی، تزیین می‌کنیم.

 

فرنی، دسر لذیذی است که به ویژه در ماه مبارک رمضان، بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرد. این دسر، به شیوه‌های گوناگونی تهیه می‌شود. امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت فرنی نسکافه‌ای آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی فرنی نسکافه‌ای، با ما همراه باشید.

 

 

مواد لازم:

شیر: دو پیمانه

نشاسته: دو قاشق غذاخوری

شکر: یک قاشق غذاخوری

نسکافه: یک قاشق غذاخوری

شکلات رنده شده و توت فرنگی: برای تزیین

طرز تهیه:

شیر را به همراه شکر و نشاسته در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. ظرف را روی حرارت قرار داده و به هم زدن ادامه می‌دهیم تا جایی که فرنی، به غلظت مورد نظر ما برسد.
فرنی آماده شده را در ظرف‌های دلخواه ریخته و صبر می‌کنیم تا خنک شود سپس روی ظرف‌ها را با نایلون پوشانده و داخل یخچال قرار می‌دهیم. در هنگام سرو، روی فرنی‌ها را با شکلات رنده شده و توت فرنگی، تزیین می‌کنیم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *