طرز تهیه کیک هندوانه ای

امروز قصد داریم کیک هندوانه ای را آموزش دهیم.این کیک ایده مناسبی برای شب یلدا و یا تولد عزیزانتان میباشد.این کیک را با حوصله درست کنید و دوستان خود را شگفت زده کنید.

مواد لازم

هندوانه (درسته): ۱ عدد

پنیر خامه‌ای: ۲۵۰ گرم

خامه (فرم‌گرفته): ۲۵۰ گرم

پودر قند (الک‌شده): ۱۱۵ گرم

وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

توت‌فرنگی (دونیم شده): تعدادی برای تزیین

کیوی (ورقه‌ای خردشده): تعدادی برای تزیین

گیلاس: تعدادی برای تزیین

 

 

 

طرز تهیه

 

 

  1. هندوانه را با پوست از قسمت عرض آن، به ارتفاع ۳ تا ۴ سانتی‌متی برش بزنید، سپس سطح هندوانه را به‌وسیله حوله کاغذی کاملاً خشک کنید.
  2. در ظرفی، پنیر خامه‌ای، خامه فرم‌گرفته، پودر قند و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
  3. مخلوط خامه را روی هندوانه‌بمالید و سطح آن را با کاردک صاف کنید، سپس روی آن را با برش‌های توت‌فرنگی، کیوی و گیلاس تزیین کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. کیک هندوانه آماده سرو است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *