امروز قصد داریم کیک هندوانه ای را آموزش دهیم.این کیک ایده مناسبی برای شب یلدا و یا تولد عزیزانتان میباشد.این کیک را با حوصله درست کنید و دوستان خود را شگفت زده کنید.
مواد لازم
هندوانه (درسته): ۱ عدد
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
خامه (فرمگرفته): ۲۵۰ گرم
پودر قند (الکشده): ۱۱۵ گرم
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
توتفرنگی (دونیم شده): تعدادی برای تزیین
کیوی (ورقهای خردشده): تعدادی برای تزیین
گیلاس: تعدادی برای تزیین
طرز تهیه
- هندوانه را با پوست از قسمت عرض آن، به ارتفاع ۳ تا ۴ سانتیمتی برش بزنید، سپس سطح هندوانه را بهوسیله حوله کاغذی کاملاً خشک کنید.
- در ظرفی، پنیر خامهای، خامه فرمگرفته، پودر قند و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد کاملاً با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
- مخلوط خامه را روی هندوانهبمالید و سطح آن را با کاردک صاف کنید، سپس روی آن را با برشهای توتفرنگی، کیوی و گیلاس تزیین کرده و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. کیک هندوانه آماده سرو است.