طرز تهیه کوفته بادمجان به روش ساده

اگر به بادمجان علاقمند هستید پیشنهاد میکنم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید.بادمجان به شادابی پوست کمک میکند

حتما می‌دانید که بادمجان منبع خوبی از ویتامین A و C است و به شادابی پوست هم کمک فراوانی می‌کند.

 

 

مواد لازم:

بادمجان: 2 عدد

تخم‌مرغ: 2 عدد

پنیر چدار: 100 گرم

پنیر پارمزان: یک‌چهارم پیمانه

گردو: یک‌دوم پیمانه

جعفری: یک‌دوم پیمانه

آرد سوخاری: یک پیمانه

آرد: 2 قاشق غذا‌خوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

پودر پیاز: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز: به میزان لازم

آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری

 

 

پنیر چدار را رنده کرده و با گردو‌ها در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید.

بادمجان‌ها را حلقه کرده و نمک بزنید و نیم ساعت در آبکش قرار دهید تا تلخی آن خارج شود. سپس آنها را با دستمال آشپزخانه خشک کرده و نیم‌ساعت در فر با دمای 180 درجه قرار دهید تا کبابی شوند.

بادمجان‌ کبابی شده، جعفری، آرد سوخاری، پارمزان، آویشن، پودر پیاز، فلفل قرمز، تخم‌مرغ و آب لیمو را در مخلوط‌کن ریخته تا کمی مخلوط شوند اما له نشوند.

 

 

 

اندازه یک نارنگی کوچک از خمیر بادمجان برداشته و به صورت یک دایره کف دست پهن کنید و مقداری از مخلوط پنیر و گردو را روی آن قرار دهید. به همان اندازه از خمیر بادمجان را رویش گذاشته و گرد کنید.

در سه کاسه مختلف آرد، تخم‌مرغ و آرد سوخاری قرار داده و هر یک از توپک‌های آماده بادمجان را به ترتیب در آنها بغلتانید و در روغن کافی سرخ کنید. کوفته‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوفته‌ها را در ظرفی مناسب بریزید و با کمی جعفری تازه و گوجه‌فرنگی تزئین کرده و با نان سرو کنید.

 

 

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *