طرز تهیه کاچی

کاچی یکی از دسر‌های سنتی و قدیمی است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد. این دسر به خاطر داشتن آرد گندم، مغز‌های مختلف و گلاب بسیار مقوی است؛در این پست قصد داریم طرز تهیه کاچی را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه کاچی

 

 

  • ۱ پیمانه آرد گندم
  • ۱۵۰ گرم کره
  • ۱ پیمانه شکر
  • نصف پیمانه گلاب
  • ۳ پیمانه آب
  • زعفران ساییده شده به میزان لازم
  • ادویه‌های مخصوص

 

طرز تهیه کاچی

ابتدا آب و شکر را داخل ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر در آب حل شود.

زعفران را به مواد اضافه کرده تا مخلوط آب و شکر قوام پیدا کند. شیره به دست آمده باید مثل شیره مربا غلیظ و کشدار شود سپس گلاب را اضافه کنید.

کره را داخل یک قابلمه انداخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از این که کره آب شد، آرد گندم را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد رنگ طلایی متمایل به قهوه‌ای شود.

مقداری دارچین، پودر هل و زنجبیل اضافه کرده سپس شیره را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مخلوطی صاف و یکدست شود. دقت کنید که اگر کاچی سفت شد، یک پیمانه آب به آن اضافه کنید.

حال نوبت به دم کردن کاچی می‌رسد؛ بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و صبر کنید تا کاچی حدود ۲۰ دقیقه دم بکشد، سپس مقداری مغز بکوبید و داخل دسر بریزید.

دسر را در ظرف مناسب ریخته و روی آن را با پودر گردو، پسته و بادام تزیین کرده و سرو کنید.

 

 

نکات مهم

  • غلظت این دسر نباید خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
  • مقدار سرخ شدن آرد را با توجه به رنگی که دوست دارید کاچی داشته باشد، تنظیم کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *