طرز تهیه مسقطی شیراز

امروز تصممی داریم یک دسر خوشمزه و پر طرفدار شیرازی را آموزش دهیم. این شیرینی خوشمزه سوغاتی چند شهر ایران از جمله شیراز، بندرعباس، فین، کازرون، سیرجان، لار و گراش است

مواد لازم برای تهیه مسقطی شیرازی

 

 

  • نصف پیمانه نشاسته
  • ۷ پیمانه آب
  • ۳ پیمانه شکر
  • نصف پیمانه روغن مایع
  • به مقدار لازم خلال بادام
  • به مقدار لازم خلال پسته
  • به مقدار لازم زعفران آب کرده
  • ۴ قاشق غذاخوری گلاب
  • هل به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه مسقطی شیرازی

طرز تهیه مسقطی شیرازی

 

ابتدا نشاسته را با ۲ پیمانه آب سرد حل می کنیم. سپس ۵ پیمانه آب باقیمانده را با ۲ پیمانه شکر و نصف پیمانه روغن مایع مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید تا محلول به جوش آید. در ادامه نشاسته را از صافی عبور داده و داخل محلول در حال جوش بریزید و دئم هم بزنید تا غلظت فرنی را بدست آورد.

صبر کنید تا این مواد با حرارت کم بجوشند و هر از گاهی با قاشق چوبی مواد را خوب هم بزنید.

۲ ساعت بعد دانه‌های هل را اضافه کرده و بعد از گذشت ۲ ساعت دیگر خلال بادام، خلال پسته و زعفران آب‌کرده را به مواد اضافه کنید.

۲۰ دقیقه قبل از اتمام کار گلاب را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد خوب جا افتاده و از ظرف جدا شوند. سپس ظرف مورد نظر را چرب کرده، مسقطی را داخل ظرف بریزید تا سرد شود، سپس برش دهید.

 

 

 

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه مسقطی شیرازی

 

  • اگر نشاسته را از قبل خیس کنیم ترشی آن گرفته می‌شود.
  • مسقطی حدود ۳ تا ۴ ماه داخل یخچال و در ظرف در بسته قابل نگهداری است.
  • مسقطی شیرازی جزو دسرهای ایرانی و زمان پخت و انتظار آن حدود ۴ ساعت است.
  • توجه کنید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب است.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *