کرفس بخصوص برگ آن عطر بسیار خوبی دارد؛ بنابراین بهتر است سوپ آن را با اضافه کردن ادویه خراب نکنید. دستور غذایی که در ادامه میآید بسیار ساده، سریع و کاربردی است.
کرفس از آن دسته سبزیجاتی است که بعضیها آن قدر دوستش دارند که خام آن را در سالاد میریزند و عدهای دیگر که تعدادشان هم کم نیست، حتیالمقدور از آن فرار میکنند.
کرفس بخصوص برگ آن عطر بسیار خوبی دارد؛ بنابراین بهتر است سوپ آن را با اضافه کردن ادویه خراب نکنید. دستور غذایی که در ادامه میآید بسیار ساده، سریع و کاربردی است.
مواد لازم
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
مغز کرفس خرد شده: 800 گرم
سیبزمینی خرد شده: 200 گرم
سیر: 2 حبه به دلخواه
آب مرغ: یک لیتر
خامه صبحانه: نصف پیمانه
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز، کرفس و سیبزمینی را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.
سیر را نیز اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.آب مرغ را اضافه و بعد از به جوش آمدن شعله را کم کنید.سوپ حداقل 30 دقیقه با در بسته باید پخته شود. نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
در آخر خامه اضافه کنید.اگر دوست داشتید می توانید این سوپ را به شکل پوره در آورید.