سوپ جو یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین سوپهاست.این سوپ بسیار خوشمزه است و پایه ثابت اکثر مهمانی ها میباشد.در ادامه با طرز پخت این سوپ آشنا شوید
مواد لازم
کره :25 گرم
جوی پرک: یک پیمانه
پیاز خرد شده :یک عدد متوسط
سینه مرغ:100گرم
جعفری:نصف پیمانه
هویج رنده شده:یک پیمانه
آرد سفید:2قاشق غذاخوری
شیر:یک لیوان
طرز تهیه:
کره را داغ کنید و پیاز را اضافه کنید. آرد را بیفزایید و سریع هم بزنید تا نسوزد و بوی خامی آرد گرفته شود.این کار دو سه دقیقه زمان می خواهد.
در نهایت سینه مرغ ،جوی پرک و کمی از جعفری را همراه آب و هویج رنده شده اضافه کنید و اجازه دهید جا بیفتد و پخته شود.نیم ساعت کافی است.
سینه مرغ را در آورید و با گوشتکوب آن را له کنید و به مواد برگردانید.نمک و فلفل را اندازه کنید.15 دقیقه قبل از خوردن، شیر و بقیه جعفری را اضافه کنید.