طرز تهیه سالاد استیک هندوانه

سالاد استیک هندوانه را در خیلی از رستوران ها دیده اید.این سالاد بسیارخوشمزه میباشد و ایده مناسب و شیکی برای مهمانی های شما مخصوصا در فصل تابستان میباشد

• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه

مواد لازم

• یک عدد پیاز قرمز متوسط، خلالی
• یک پیمانه سرکه
• یک عدد سیر رنده شده
• یک قاشق غذاخوری شکر
• 1.5 قاشق چایخوری نمک
• 12 پیمانه سبزیجات تازه مخصوص سالاد همچون بولاغ‌اوتی، اسفناج و …
• یک پیمانه پنیر فتا
• سس اسموکی
• 8 قاچ هندوانه بدون پوست (با ضخامت 3 سانتی‌متر)
• ¾ پیمانه تخمه آفتابگردان

 

 

طرز تهیه

1. پیاز، سیر، سرکه، شکر و نمک را در یک کاسه با یکدیگر مخلوط کنید. ¼ لیوان آب به آنها اضافه کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شوند. پیازها را از سس خارج کنید و سس را از صافی عبور دهید.

2. سبزیجات سالادی، پنیر فتا، یک پیمانه پیاز قرمز و سس (به اندازه دلخواه) را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.

3. هندوانه ها را گرد با ضخامت 3 سانتی‌متر برش دهید. روی آنها یک و نیم پیمانه از مخلوط سبزیجات قرار دهید و در آخر، تخمه آفتابگردان بریزید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *