طرز تهیه رنگینک

رنگینک یک دسر بسیار مقوی است که با خرما درست میشود.این دسر معمولا در ماه مبارک رمضان درست میکنند و برای بدن بسیار مفید است.برای آموزش تهیه این دسر ادامه مطلب را بخوانید

مواد لازم برای تهیه رنگینک:

 

 

  • خرما: 300 گرم
  • آرد سفید: 2 پیمانه
  • کره: 2 پیمانه (آب کرده)
  • مغز گردو: 150 گرم
  • پودر پسته، هل و دارچین: به میزان لازم
  • پودر قند: به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

 

  • کلاهک خرماها را جدا کنید و هسته آن‌ها را دربیاورید. گردوها را درشت خرد کنید و به جای هسته، داخل خرما قرار دهید.
  • یک ظرف نسبتا گود بردارید و خرماها را به صورت خوابیده کنار هم بچینید تا کف ظرف را کامل پر کنند.
  • داخل تابه روغن بریزید و اجازه دهید کمی گرم شود. آرد را الک کرده و کم کم به روغن اضافه کنید و اجازه دهید طلایی شود. آرد و روغن را هم بزنید و نگذارید زیاد سفت شوند.
  • حالا به آرد و روغن، پودر قند، پودر دارچین و هل کوبیده اضافه کنید و مخلوط به دست آمده را روی خرماها بریزید.
  • با پشت قاشق مواد را صاف کنید و برای تزیین رنگینک از پودر پسته استفاده کنید.
  • در تهیه رنگینک دقت داشته باشید که مخلوط آرد و روغن به سفتی حلوا نباشد و قهوه‌ای رنگ نشود. برای این که طعم و عطر بهتری داشته باشد می‌توانید از کمی زعفران استفاده کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *