طرز تهیه ذرت مکزیکی

اکثر کودکان و نوجوانان به ذرت مکزیکی علاقه زیادی دارند.امروز تصمیم داریم یک ذرت مکزیکی بسیار خوشمزه را آموزش دهیم.امیدوارم که دوست داشته باشید و از خوردن آن لذت ببرید

مواد لازم برای تهیه‌ی ذرت مکزیکی

 

 

  • ذرت کنسرو شده یا بخارپز شده : یک عدد (۵۰۰ گرم)
  • کالباس:  ۳۰۰ گرم
  • کره گیاهی: ۳۰ گرم
  • پنیر پیتزا: ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز: به مقدار دلخواه
  • قارچ خرد شده:  ۵۰ گرم
  • آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری
  • پودر سیر: یک قاشق چای خوری
  • پودر آویشن: یک قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: به میزان دلخواه

 

روش تهیه ذرت مکزیکی

 

قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و در کره سرخ کنید. ۵ دقیقه زمان برای سرخ شدن قارچ کافی است. سپس کنسرو ذرت را به همراه کالباس، پنیر پیتزا، پودرهای سیر و آویشن و فلفل به آن اضافه کرده و در ظرف را ببندید تا ذرت داغ شود.

سپس مواد را از روی حرارت برداشته و سس و آبلیمو را به آن‌‌ها اضافه می‌کنیم. دقت داشته باشید که ذرت مکزیکی باید نیمه‌گرم سرو شود.

اگر چه پنیر پیتزا استعداد زیادی در خوشمزه کردن هر غذایی دارد اما چنانچه بیش از اندازه ریخته شود، ذرت مکزیکی را غلیظ کرده و بوی شدید آن هنگام خوردن ذرت احساس می‌شود!

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *