طرز تهیه دونات

اگر به دنبال یک میان وعده مناسب برای مهمانی های خود هستید پیشنهادمیکنم این  دونات یا پیراشکی را حتما در منزل درست کنید و مهمانان خود را شگفت زده کنید

مواد لازم برای تهیه دونات

  • ۱ لیوان شير گرم
  • ۲ قاشق غذا خوری پنير خامه ای
  • یک دوم لیوان شكر
  • یک سوم لیوان روغن مايع
  • یک قاشق غذا خوری خميرمايه
  • یک دوم قاشق غذا خوری وانيل
  • نمک به میزان خیلی کم
  • ۳ لیوان آرد سفيد
  • ۱ قاشق مربا خوری بيكينگ پودر

 

مواد لازم برای تزیین دونات

 

  • ۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی
  • ۵۰ گرم شکلات شیری
  • ترافل به میزان لازم
  •  پودر گردو یا پسته به مقدار لازم

 

طرز تهیه دونات

طرز تهيه دونات

 

در مرحله اول لازم است آرد و بيكينگ پودر را با هم الک كنید و آن‌ها را كنار بگذاريد.

بقيه مواد را با هم درون مخلوط كن بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

موادتان را درون ظرف در داری بریزید و آن را  به مدت 1 ساعت در یک جای گرم قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.

مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به موادتان اضافه کنید و آن را با دست ورز دهيد، سپس دوباره مواد را درون ظرف در دارتان بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.

خميرتان را با وردنه باز کنید، سپس قالب بزنيد و آن‌ها را درون سینی فر از قبل داغ شده بچینید. بهتر است روی سینی فرتان کاغذ روغنی بگذارید و دونات‌ها را روی آن بچینید. دونات‌ها را با فاصله قرار دهید که بعد از پخته شدن و پف کردن به هم نچسبند.

روی دونات‌ها را با برس شير بمالید.

فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ بگذارید و بعد از اینکه گرم شد سینی فر را داخل آن قرار دهید و بعد از ۵ تا ۷ دقیقه که دونات‌ها پختند و طلایی شدند آن‌ها را از فر خارج کنید.

روي دونات‌ها را با شکلات تخته‌ای‌های آب شده، ترافل و پودر گردو تزیین و آن را سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *