اگر به دنبال یک میان وعده مناسب برای مهمانی های خود هستید پیشنهادمیکنم این دونات یا پیراشکی را حتما در منزل درست کنید و مهمانان خود را شگفت زده کنید
مواد لازم برای تهیه دونات
- ۱ لیوان شير گرم
- ۲ قاشق غذا خوری پنير خامه ای
- یک دوم لیوان شكر
- یک سوم لیوان روغن مايع
- یک قاشق غذا خوری خميرمايه
- یک دوم قاشق غذا خوری وانيل
- نمک به میزان خیلی کم
- ۳ لیوان آرد سفيد
- ۱ قاشق مربا خوری بيكينگ پودر
مواد لازم برای تزیین دونات
- ۱۰۰ گرم شکلات کاکائویی
- ۵۰ گرم شکلات شیری
- ترافل به میزان لازم
- پودر گردو یا پسته به مقدار لازم
طرز تهيه دونات
در مرحله اول لازم است آرد و بيكينگ پودر را با هم الک كنید و آنها را كنار بگذاريد.
بقيه مواد را با هم درون مخلوط كن بریزید و آنها را خوب با هم مخلوط کنید.
موادتان را درون ظرف در داری بریزید و آن را به مدت 1 ساعت در یک جای گرم قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.
مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به موادتان اضافه کنید و آن را با دست ورز دهيد، سپس دوباره مواد را درون ظرف در دارتان بگذارید و آن را به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.
خميرتان را با وردنه باز کنید، سپس قالب بزنيد و آنها را درون سینی فر از قبل داغ شده بچینید. بهتر است روی سینی فرتان کاغذ روغنی بگذارید و دوناتها را روی آن بچینید. دوناتها را با فاصله قرار دهید که بعد از پخته شدن و پف کردن به هم نچسبند.
روی دوناتها را با برس شير بمالید.
فر را از قبل روی درجه ۱۷۰ بگذارید و بعد از اینکه گرم شد سینی فر را داخل آن قرار دهید و بعد از ۵ تا ۷ دقیقه که دوناتها پختند و طلایی شدند آنها را از فر خارج کنید.
روي دوناتها را با شکلات تختهایهای آب شده، ترافل و پودر گردو تزیین و آن را سرو کنید.