طرز تهیه جولوف

در این پست یک غذای لبنانی را آموزش خواهیم داد.این غذا بسیار پرطرفدار و خوشمزه است و شما هم میتوانید به راحتی آن را در منزل درست کنید

مواد لازم

 

 

  • ۳۵۰ گرم برنج
  • ۴ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر میگو خشک
  • ۲ پیمانه آب مرغ
  • ۱ عدد فلفل چیلی تازه
  • یک قوطی کنسرو گوجه خرد شده
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • آویشن تازه خرد شده به میزان لازم
  • آویشن خشک ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن به میزان لازم

 

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا سیر و آویشن را در ظرفی مخلوط کرده و روی سینه مرغ بمالید سپس مرغ را در یک تابه سرخ کنید.

پیاز خرد شده را  کمی با روغن تفت دهید تا نرم شود سپس رب گوجه و گوجه خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا مواد به مدت ۱۵ دقیقه بپزند. بعد از این که آب گوجه تبخیر شد، شعله را کم کرده و مرغ‌ها را به مواد اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزید.

آب مرغ، پودر میگو و چیلی خرد شده را به مواد اضافه کرده و بگذارید تا به جوش آیند.

برنج را با آب و کمی از آب خورشت همان سس مرغ مخلوط کرده و بگذارید تا به جوش بیاید سپس شعله را کم کرده و در قابلمه را ببندید و بگذارید با شعله ملایم به مدت ۱۵ دقیقه بپزد تا برنج نرم شده و آب آن تمام شود.

داخل کاسه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن ریخته و با پشت قاشق کمی فشار دهید سپس بشقاب را روی سر کاسه گذاشته و کاسه و بشقاب را با هم برگردانید تا برنج قالبی از بشقاب خارج شود و دورتا دور برنج را سس مرغ بریزید.

فیله مرغ را اسلایس کرده و روی سس بچینید سپس غذا را با مقداری آویشن خرد شده تزیین کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *