تارت خرما یک دسر یا میان وعده بسیار مقوی میباشد که با گردو و خرما درست میشود.اگر به سلامتی خود و کودکان اهمیت میدهید این میان وعده خوشمزه را درست کنید
مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر:
خرما: 200 گرم
، گردو: 100گرم
، شیرعسلی غلیظ: یک بسته
، بیسکوییت دایجستیو: 15 عدد
، کره: 100 گرم
، شکر: 2 قاشق غذاخوری
، نمک: یکچهارم قاشق مرباخوری
، پودر دارچین: یک قاشق چایخوری
فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
بیسکوییتها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییتهای خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به غلظت ماست به دست بیاید. مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. در این زمان خرماها را از وسط نصف و هستههای آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوهای روشن بگیرد. بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.