طرز تهیه تارت خرما

تارت خرما یک دسر یا میان وعده بسیار مقوی میباشد که با گردو و خرما درست میشود.اگر به سلامتی خود و کودکان اهمیت میدهید این میان وعده خوشمزه را درست کنید

مواد لازم برای تهیه تارت خرما و گردو برای 4 نفر:

خرما: 200 گرم

، گردو: 100گرم

، شیرعسلی غلیظ: یک بسته

، بیسکوییت دایجستیو: 15 عدد

، کره: 100 گرم

، شکر: 2 قاشق غذاخوری

، نمک: یک‌چهارم قاشق مرباخوری

، پودر دارچین: یک قاشق چایخوری

فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.

 

بیسکوییت‌ها را خرد کنید و به حالت پودری در بیاورید. شکر، نمک و دارچین را به بیسکوییت‌های خرد شده اضافه کنید و هم بزنید. کره را آب کرده و به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یک‌دستی به غلظت ماست به دست بیاید. مایه را در قالب تارت بریزید و کاملا در قالب پخش کنید. مایه تارت را در فر به مدت ده دقیقه بپزید و بیرون آورید و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. در این زمان خرماها را از وسط نصف و هسته‌های آن را خارج کنید و روی خمیر خنک شده بچینید و بعد روی آن یک لایه هم گردو بچینید و شیر عسلی را روی آن بریزید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا شیر عسلی رنگ قهوه‌ای روشن بگیرد. بعد تارت را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود و برش زده و نوش جان کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *