-
این میوه خنک بهعنوان منبع ویتامینهای گروه B در تنظیم متابولیسم بدن و افزایش وزن کودکان و نوجوانان مؤثر است. داشتن فیبر بالا، پتاسیم، اسید فولیک، منیزیم، ید و ویتامین C از دیگر خواص طالبی محسوب میشود.
تشنگی و کم آبی بدن یکی از مشکلاتی است که در فصل گرما سلامت ما را تهدید میکند، از اینرو متخصصان توصیه میکنند علاوه بر آشامیدن به اندازه آب، مصرف میوه و سبزیجات آبدار را فراموش نکنید.
/طالبی یکی از این میوهها است که میتواند کمبود آب و برخی ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن را تأمین کند. این میوه آبدار و اشتها آور سرشار از ویتامینA و بتاکارون است. بتاکارون آنتی اکسیدانی است که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود و در کاهش کلسترول، پیشگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی نقشی چشمگیر دارد.
این میوه خنک بهعنوان منبع ویتامینهای گروه B در تنظیم متابولیسم بدن و افزایش وزن کودکان و نوجوانان مؤثر است. داشتن فیبر بالا، پتاسیم، اسید فولیک، منیزیم، ید و ویتامین C از دیگر خواص طالبی محسوب میشود.