شکر پنیر بجنورد

 

  • ین محصول پر آوازه و 130ساله که البته همانند گز اصفهان و سوهان قم نتوانست آوازه اش را حفظ کند، این روزها روزنه امیدی را مشاهده می‌کند که به زعم فعالان صنعت آبنبات، خوشه صنعتی نام گرفته است.

شکرپنیر محصولی است که از تغلیظ مخلوط شکر و آب تولید شده و همچنین طعم دهنده‌های طبیعی مانند پودر هل، پودر نارگیل و … به آن افزوده می‌گردد و سوغات شیرین خراسان شمالی است.
شکر، سفیده تخم مرغ، جوهر لیمو، بلانکت، هل و بقیه افزودنی‌های مجاز را که طی فرآیندهایی مخلوط کنیم، محصولی تولید می‌شود که حجم روزانه تولید آن در استان به 22 تن می‌رسد. انواع ساده، هل دار، پسته ای، کنجدی و لیمویی دارد و اگر چه از دیرباز در بجنورد و دیگر شهرهای خراسان شمالی به آبنبات معروف بوده است اما اکنون در بسیاری از استان ها، لفظ «شکر پنیر» به آن اطلاق می‌شود. این محصول پر آوازه و 130ساله که البته همانند گز اصفهان و سوهان قم نتوانست آوازه اش را حفظ کند، این روزها روزنه امیدی را مشاهده می‌کند که به زعم فعالان صنعت آبنبات، خوشه صنعتی نام گرفته است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *