زردچوبه چیست / چه خواص و فوایدی دارد

  • توصیه می‌کنیم به غذاهایتان زردچوبه به همراه کمی روغن و فلفل سیاه اضافه کنید. حتما در قفسه‌های آشپزخانه ادویه‌های دیگری هم دارید مثل دارچین، میخک، خردل، زنجبیل، پاپریکا. در این صورت که عالی است. به تمام غذاهایتان از این ادویه‌ها اضافه کنید

زردچوبه علاوه بر اینکه طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوشرنگ می‌کند خواص درمانی هم دارد. در ادامه با خواص درمانی این ادویه پرطرفدار آشنا می‌شوید.

خواص آنتی اکسیدانیِ

زردچوبه‌ دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان می‌ایستد. محققان مطالعات زیادی روی زردچوبه انجام داده و می‌دهند. نتایج یکی از این پژوهش‌ها که روی موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده انجام شد، نشان می‌دهد تومورهای موش‌هایی که زردچوبه مصرف کرده‌اند به میزان ۶۰ درصد کاهش یافته است. این یک نتیجه فوق‌العاده است. بررسی‌هایی که روی انسان‌ها انجام شد نیز خوشبختانه نتایج امیدوارکننده‌ای داشته است. پس برای پیشگیری از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید.

زخم جراحت

دستتان را می‌برید و یا زخم جزئی بر می‌دارید. بعد از اینکه به خوبی جای زخم یا بریدگی را ضدعفونی کردید مقداری پودر زردچوبه روی آن بریزید. این ادویه اجازه نمی‌دهد که زخم شما عفونی شود. از این گذشته زردچوبه باعث می‌شود خیلی زود جای زخم خوب شود. البته حواستان باشد اگر خدای نکرده تقریبا یک بند انگشت را بریدید و یا زخمتان عمیق است باید اورژانس خبر کنید و حتما خودتان را به بیمارستان برسانید. در این گونه مواقع کار از زردچوبه و غیره گذشته است و حتی اگر انگشتتان را در ظرف زردچوبه هم فرو کنید تاثیری نخواهد داشت!

در کنار ادویه‌های دیگر

توصیه می‌کنیم به غذاهایتان زردچوبه به همراه کمی روغن و فلفل سیاه اضافه کنید. حتما در قفسه‌های آشپزخانه ادویه‌های دیگری هم دارید مثل دارچین، میخک، خردل، زنجبیل، پاپریکا. در این صورت که عالی است. به تمام غذاهایتان از این ادویه‌ها اضافه کنید. خاصیت زردچوبه در جوار ادویه‌های دیگر بیشتر و بیشتر می‌شود. از هر موقعیت و غذایی برای استفاده از این ادویه‌ها استفاده کنید. خلاقیتتان را به کار بگیرید. بدنتان از شما ممنون خواهد شد.اگر از طرفداران نوشیدنی‌های تهیه شده از سویا هستید به آن یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه اضافه کنید. حتی می‌توانید به شیر معمولی که می‌خورید نیز زردچوبه بزنید. در این صورت یک نوشیدنی فوق‌العاده میل کرده‌اید. می‌توانید به اندازه ۲ سانتی متر زنجبیل تازه را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه با یک قاشق چای‌خوری زردچوبه دم کنید. هر روز یک مرتبه از این نوشیدنی معجزه‌گر میل کنید. سالم بودن خیلی هم سخت و پرهیزینه نیست. مهم این است که بدانید چه می‌خورید و چه می‌نوشید. دور نوشیدنی‌های گازدار، انرژی زا و الکلی را خط قرمز بکشید تا بدن و کبدتان سالم بماند. به جای آن از این نوشیدنی‌های که گفتیم و یا چای دارچینی، زعفرانی و عرقیجات گیاهی استفاده کنید. به همه غذاهایتان نیز مقداری زردچوبه افزوده و خودتان را از ابتلا به خیلی از بیماری‌ها مصون کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *