امروز قصد داریم دو میان وعده راحت و خوشمزه را آموزش دهیم که کودکان آن را دوست دارند.در ادامه با طرز تهیه این دو دسر یا میان وعده خوشمزه آشنا شوید
راحت الحلقوم (برای شش نفر)
مواد لازم :
- ۱.۵ لیوان شکر
- ۲.۵ لیوان آب
- ۱ لیوان نشاسته
- نصف لیوان گلاب
- مقداری جوهر لیمو
- آرد به مقدار لازم
پس از مخلوط کردن آب و نشاسته، ۲۰ دقیقه برای ته نشین شدن نشاسته صبر کنید. سپس آب اضافی نشاسته را برداشته و شکر و گلاب و جوهر لیمو را اضافه کرده و روی شعله گذاشته و مرتب هم بزنید تا ترکیبی کاملا سفت و کشدار شود.
بعد از آن ظرفی مانند سینی را آماده کرده و روی آن آرد بپاشید تا مخلوط را روی آن پهن کرده و اجازه دهید سرد شود. سپس با کمک چاقو، خمیر سرد شده را به اندازههای دلخواه برش داده و با پودر نارگیل و گردو تزیین میکنید. برای رنگ دادن به این دسر میتوان از زعفران یا رنگهای مجاز غذایی هم استفاده کرد.
ترافل خرما
مواد لازم:
- ۲۰۰ گرم خرما
- ۳۰ گرم گردو
- ۵ عدد بیسکوییت پتی بور
- پودر نارگیل به مقدار لازم
- گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی: برای تزئین
ابتدا در مدتی حدود ۱ تا دو دقیقه خرماها را در آب جوش قرار میدهیم تا پوست و هستهی آنها به راحتی جدا شود. گردو و بیسکوئیت را داخل غذاساز ریخته تا پودر شود. سپس مخلوط پودر بیسکوییت و گردو را از غذاساز خارج کرده و به جای آن، خرماها را دلخل غذاساز نرم میکنیم.
خرمای پوره شده را به مخلوط بیسکوییت و گردو اضافه میکنیم و با چنگال آنها را به خوبی با هم مخلوط میکنیم. دستان خود را کمی چرب کرده و مخلوط حاصل را مانند کوفته قلقلی گرد میکنیم و سپس داخل پودر نارگیل میغلتانیم.