دستور پخت آش رشته به سبک ترکی

fo4162

  • آش رشته یک غذای محلی هست که به شیوه های مختلف پخت می شود در این جا به شما دستور پخت آش رشته به سبک ترکی را آموزش می دهیم .

 

دستور پخت آش رشته به سبک ترکی ، مواد لازم  :

 سبزی آش پاک شده یک کیلوگرم
 رشته آش 400 گرم
 نخود، لوبیا چیتی و عدس پخته  روی هم یک و نیم پیمانه
 جو پخته شده  یک پیمانه
هویج رنده شده یک پیمانه
کلم برگ خرد شده دو پیمانه
پیاز داغ نصف پیمانه
نعنا و سیر داغ به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری

 

دستور پخت آش رشته به سبک ترکی :

تمام حبوبات، جو، کلم و هویج را به همراه سبزی آش می‌پزیم. پس از نیم پز شدن، نیمی از پیاز داغ و مقداری سیر و نعنا داغ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و می‌گذاریم تا بپزد. بعد از جا افتادن، رشته آش را افزوده و باقی پیاز داغ و روغن را اضافه می کنیم و تا زمان جا افتادن رشته روی شعله گاز می‌‌گذاریم.

 

fo4162

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *