خوراک سوسیس تند و شیرین

این خوراکی لذیذ قابلیت ترکیب شدن با مواد، سبزیجات، ادویه‌جات و طعم‌های زیادی را دارد و به روش‌های مختلفی طبخ و سرو می‌شود. یکی از شیوه‌های طبخ آن تهیه یک سس خوشمزه و ترکیب آن با سوسیس است. برای آموزش این خوراک ادامه مطلب را مطالعه کنید

مواد لازم:

 

  • ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • نصف قاشق غذاخوری سیر رنده یا له شده
  • ۱/۵ فنجان سس کچاپ تند
  • ۱/۵ فنجان مربای آلبالو
  • نصف قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۹۰۰گرم سوسیس فرانکفورتر پخته و خرد شده

 

طرز تهیه سوسیس تند و شیرین:

 

برای درست کردن سس ابتدا مقداری سیر را در ماهیتابه تفت دهید و به آن سس کچاپ تند و مربای آلبالو را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط هم بزنید. اگر در این مرحله مربا کامل حل نشد، در آرام پز حل خواهد شد. در حالی که سس می‌پزد، سوسیس‌ها را در اندازه‌های ۱/۵ سانتی متری خرد کنید و در آرام پز بریزید.

در یک ماهیتابه کوچک مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. وقتی روغن گرم شد، به آن سیر را که له یا رنده کرده‌اید اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید. سپس سس تندی را که درست کرده‌اید به آن ها اضافه کنید.

سوسیس‌ها را داخل آرام‌پز بریزید. به مخلوط سس ادویه اضافه کنید، هم بزنید و روی سوسیس‌ها بریزید. درِ آرام پز را بگذارید بین یک ساعت و نیم تا دو ساعت بپزند تا سس کمی قل قل کند. بعد از گذشت یک ساعت مخلوط را هم بزنید. این غذا علاوه بر طعم تند و شیرینی که از فلفل قرمز و مربا می‌گیرد، ظاهر بسیار اشتها بر انگیزی نیز دارد.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *