خواص زعتر همراه با طرز تهیه آن

در این بخش از سایت عصرپدیا میخواهیم شما را با زعتر و همچنین خواص زعتر و طرز تهیه زعتر آشنا کنیم پس با ما همراه باشید. زعتر نوعی ادویه‌ی مخلوط در خاورمیانه و شمال افریقا است که به عنوان چاشنی مستقیماً روی غذا می‌پاشند و یا با روغن زیتون مخلوط کرده، روی نان می‌مالند و به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌کنند که معمولا ترکیبی است از  سبزیجات خشک مانند آویشن وحشی و کنجد بوداده.طبق گفتهIgnace J. Gelb این کلمه در زبان اکدی یک گیاه از تیره اویشن است

به نام سسر که  در سریانی ستر و پس از ان بنام زعتر وارد عربی شده است .در عراق معمولا زنان خودشان این ادویه را درست میکنند و در شمال افریقا ادویه هایی که زنان به ان اضافه میکنند یک راز باقی می ماتد و یا فقط به دخترانشان یا سایر اقوام نزدیک میگویند. بعضی از این ادویه ها ممکن است زیره ، تخم گشنیز و رازیانه باشد ترکیب این ادویه با روغن زیتون زیت و زعتر نامیده می شود.

استفاده دارویی

گفته می شود که این ترکیب ذهن را هشیار و بدن را قوی نگه می دارد برای همین کودکان را تشویق می کنند قبل از امتحان برای صبحانه ساندویچ زعتر بخورند.

طرز تهیه

کنجد بو داده، تخم گشنیز، گردو چرخ شده نخودچی پودر کرده ، پودر زیره، مرزنجوش و سماق رازیانه نمک را ترکیب کنید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *