تست فرانسوی با سیر و پارمسان

در این پست یک صبحانه خوشمزه و راحت را آموزش خواهیم داد.اگر به صبحانه های متنوع علاقمند هستید حتما این تست فرانسوی را درست کنید و ازخوردن آن لذت ببرید

مواد لازم

 

  • ۴ عدد تخم‌مرغ
  • سه چهارم پیمانه شیر پرچرب
  • ۳ عدد سیر متوسط، ریز شده
  • اندکی فلفل قرمز
  • یک چهارم پیمانه جعفری ریز شده، و مقدار بیشتری برای تزئین
  • ۱۱۵ گرم پنیر پارمسان رنده شده
  • نمک و فلفل سیاه تازه
  • ۴ قاشق غذاخوری کره
  • ۸ بُرش نان حجیم (در صورت امکان از نوع چَلا یا بریوش)
  • یک چهارم پیمانه پیازچه خورد شده

 

 

طرز تهیه

۱. شعله اجاق را در موقعیت وسط تنظیم کنید و آن را روی دمای ۹۵ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. در یک کاسه بزرگ «تخم‌مرغ، سیر، فلفل قرمز، جعفری، ۳۰ گرم پنیر، نمک و فلفل سیاه» را کاملا مخلوط کنید. باقی‌مانده پارمسان را در یک بشقاب بزرگ بریزید.

تُست پنیری

۲. دو قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه نچسب روی شعله متوسط آب کنید. هر بار روی یک بُرش نان کار کنید. نان را داخل مخلوط تخم‌مرغ غرق کنید، سپس هر دو روی آن را با پنیر پارمسان بپوشانید و در ماهیتابه قرار دهید. همین روند را تکرار کنید تا ۴ نان در ماهیتابه کنار هم قرار گیرند. هر دو روی آنها را آنقدر بپزید تا به رنگ طلایی-قهوه‌ای در آیند. در مجموع حدود ۸ دقیقه طول می‌کشد. سپس آنها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید و در اجاق گرم نگه دارید. این کار را با باقی‌مانده مواد برای ۴ نان بعدی تکرار کنید.

 

تُست پنیری

۳. تُست‌های فرانسوی را با پیازچه و مقداری جعفری تزئین کنید و بی درنگ سِرو کنید.

تُست پنیری

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *