تارت شکلاتی.دسری پر طرفدار

در این پست قصد داریم دستور تهیه تارت شکلاتی را آموزش دهیم.این تارت بسیار خوشمزه و راحت است و در کمترین زمان میتوانید آن را درست کنید

مواد لازم

خمیر تارت (طبق دستور داده شده)
روغن مایع به مقدار لازم
شکلات تخته ای ۲ پیمانه
کره بادام زمینی ۱ پیمانه
اسمارتیز رنگی ۲/۱ ۱ پیمانه
پودر نارگیل ۴ قاشق سوپ خوری (۱۸ گرم)
مواد لازم (برای تهیه خمیر تارت)
آرد ساده ۳/۲ ۱ پیمانه (۲۵۰ گرم)
شکر (نرم و دانه ریز) ۶۵ گرم
نمک ۴/۱ قاشق چای خوری (۳ گرم)
کره (مکعبی خرد شده) ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد بزرگ (۵۵ تا ۶۰ گرم)
خامه پرچرب ۱ قاشق سوپ‌خوری (۱۸ گرم)
روغن مایع به مقدار لازم
سفیده تخم مرغ (زده شده) ۱ عدد (۳۰ گرم)
کره (طبق دستور داده شده)
میوه به مقدار لازم

طرز تهیه

۱٫ فر را روی حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید؛
۲٫ تکه های شکلات را روی بخار آب جوش قرار دهید تا کاملاً ذوب شود (روش بن ماری)؛ سپس از روی حرارت بردارید، کره بادام زمینی را به آن اضافه و مخلوط کنید؛
۴٫ مخلوط شکلات و کره بادام زمینی را روی سطح تارت ریخته تا کاملاً پوشیده شود، سپس اسمارتیز و پودر نارگیل را روی آن بپاشید و سرو کنید.
روش تهیه (خمیر تارت): 
۱٫ در ظرفی مناسب، آرد، شکر و نمک را با یکدیگر مخلوط و الک کنید؛
۲٫ کره را به مخلوط آرد اضافه کرده و با سر انگشت به شکل پودر نان تهیه کنید. توجه کنید که تکه‌ای از کره در خمیر باقی نماند و دست‌های شما همواره سرد باشد؛
۳٫ وسط مخلوط آرد را گود کنید، تخم‌مرغ و خامه را اضافه کنید به آرامی با یک چنگال سرد مواد را هم بزنید؛
۴٫ دستانتان را آردی کنید و خمیر را به آرامی از اطراف جمع کنید و به شکل توپی گرد در آورده و در کیسه نایلونی قرار دهید و خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرا دهید تا استراحت کند؛
۵ . سپس قالب های تارت را با روغن مایع چرب کنید مقدار بسیار کمی آرد بپاشید؛ روی سطحی صاف، مقدارِ کمی آرد
بپاشید، خمیر را به آرامی و سریع به قطر ۱ تا ۵/۱ سانتی‌متر باز کنید، خمیر را پشت و رو کرده و به وسیله قلم‌مو آرد اضافی را پاک کنید، یک بار دیگر وردنه را روی خمیر بکشید؛
۶٫ خمیر را دور وردنه بپیچانید و روی قالب پهن کنید، با کمک انگشت سبابه خمیر را به اطراف قالب فشار دهید، سپس از طریق کشیدن وردنه روی قالب اضافات خمیر را گرفته و با انگشت خمیر اطراف قالب را به سمت بالا فشار دهید؛
۷٫ تکه‌ای ورق فویل روی خمیر بگذارید و مقداری لوبیا یا برنج روی ورق فویل بریزید (این کار از بالا آمدن خمیر جلوگیری می‌کند) و قبل از پخت، تارت را به مدت نیم ساعت دیگر در یخچال قرار دهید؛
۸٫ سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فری که از یک ربع قبل گرم کرده‌اید، قرار دهید. پس از این مدت، از فر بیرون آورید، فویل و لوبیا را از روی تارت بردارید. سفیده تخم‌مرغ را با قلم مو روی تارت بمالید. پخت را برای پنج دقیقه دیگر ادامه دهید. پس از سرد شدن تارت‌ها، داخل آن‌ها را با کرم پُر کنید و روی آن را با برش‌های میوه تزیین و سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *