-
فرد به این دلیل به این بیماریهای شایع مبتلا می شود که بدن توانایی خنک کردن خود را ندارد و هردوی این بیماری اگر به موقع درمان نشوند دچار عوارض شدید خواهند شد و در نهایت در بعضی موارد مرگ و میر را به دنبال خواهد داشت.
برنامه ریزی غذایی و تغذیه مناسب می تواند از ابتلا به این بیماریها جلوگیری کند.
یک کارشناس تغذیه گفت: غذاهای شور و سرخ شده و گوشتی دیر هضم هستند و آدم را دچار ناراحتی می کنند به همین سبب باید کمتر مصرف شوند.
خسرو آناهید افزود: در این فصل مصرف غذاهای آبکی و خوراکی هایی مانند کدو و آش و سوپ های کم چرب، سبزیجات و میوه هایی مانند گیلاس ، هندوانه و زرد آلو مفید هستند.
دکتر سیاوش میرکی، متخصص بیماریهای داخلی هم گفت: مسمومیت و گرمازدگی دو بیماری ویژه این فصل هستند که سلامتی مردم رو تهدید می کنند.
وی افزود: فرد به این دلیل به این بیماریهای شایع مبتلا می شود که بدن توانایی خنک کردن خود را ندارد و هردوی این بیماری اگر به موقع درمان نشوند دچار عوارض شدید خواهند شد و در نهایت در بعضی موارد مرگ و میر را به دنبال خواهد داشت.