برای پیشگیری از سرطان آب آناناس مصرف کنیم

 

  • آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که به تجزیه و هضم پروتئین‌ها کمک می‌کند. مصرف این آنزیم به شکل کپسول هم در کاهش ورم، تسریع روند درمان و بهبود درد پس از عمل جراحی موثر است. سرطان

آب آناناس به دلیل دارا بودن مجموعه‌ای از ویتامین‌ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان‌ها برای سلامتی مفید است و درمان خانگی و سنتی برای التهاب و مشکلات گوارشی به حساب می‌آید. همچنین خواص این نوشیدنی برای سلامت سیستم ایمنی و تاثیر آن در تسریع زمان بهبود بیماری مورد بررسی قرار گرفته است. این مطلب را به نقل از آشپزباشی بخوانید.
  در ادامه به برخی از خواص آب آناناس برای سلامتی اشاره می‌کنیم: تقویت سیستم ایمنی

نوشیدن آب آناناس ممکن است سیستم ایمنی را تقویت و زمان بهبود بیماری را سریع کند. مطالعه انجام گرفته در فیلیپین روی تاثیرات آب آناناس در کودکان نشان می‌دهد کودکانی که روزانه از کنسرو آناناس مصرف می‌کنند کمتر در معرض ابتلا به عفونت‌های ویروسی و باکتریایی قرار می‌گیرند. هضم غذا

آناناس حاوی آنزیمی به نام بروملین است که به تجزیه و هضم پروتئین‌ها کمک می‌کند. مصرف این آنزیم به شکل کپسول هم در کاهش ورم، تسریع روند درمان و بهبود درد پس از عمل جراحی موثر است. سرطان

نتایج یک مطالعه آزمایشگاهی نشان می‌دهد آب آناناس رشد تمامی سلول‌های سرطانی روده و تخمدان را متوقف می‌کند. هر چند لازم است مطالعات بیشتری روی نمونه‌های انسانی انجام گیرد تا وجود ارتباط بین مصرف آب آناناس و سرطان تایید شود. سلامت پوست

آب آناناس حاوی ویتامین C. و بتاکاروتن است. این آنتی اکسیدان‌ها می‌توانند در مقابله با آسیب‌های پوستی ناشی از نور خورشید و آلودگی، کاهش چین و چروک و بهبود وضعیت کلی بافت پوست سودمند باشد. آناناس همچنین حاوی املاح و مواد معدنی همچون منگنز، ویتامین C، تیامین، ویتامین B. ۶، پتاسیم، منیزیم، مس و بتاکاروتن است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *