اسکون با سس کممبر

اسکون یک نان شیرین و خوشمزه میباشد که معمولا در وعده صبحانه میل میشود.کممبر یک پنیر فرانسوی میباشد.امروز تصمیم داریم این نان خوشمزه را آموزش دهیم

مواد لازم برای تهیه اسکون با سس کممبر

 

 

  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱/۴ قاشق چایی خوری شکر
  • روغن مایع به مقدار لازم
  • ۳ پیمانه آرد
  • نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
  • نصف قاشق چایی خوری پودر سیر
  • ۷ قاشق سوپ خوری کره خرد شده
  • ۲ قاشق سوپ خوری سبزیجات معطر
  • ۲۵۰ میلی لیتر ماءالشعیر گرم
  • ۱/۴ قاشق چایی خوری جوز هندی رنده شده
  • ۲ قاشق چایی خوری دانه خردل درشت
  • ۱۷۰ گرم پنیر کممبر کاله
  • ۱/۸ قاشق چایی خوری دانه فلفل سفید
  • ۱ قاشق چایی خوری جعفری خرد شده

 

 

طرز تهیه اسکون با سس کممبر

 

تخم مرغ و شکر را با همزن دستی هم بزنید. ترکیب آن‌ها را در غذاساز بریزید و روغن را به آن اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند. ۳ پیمانه آرد، مقداری نمک، پودر سیر و یک سوم پیمانه آب سرد را به خمیر اضافه کنید. آن را در کاسه‌ای که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. ۴ قاشق از کره و سبزیجات معطر را به آن اضافه کنید.

خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. با حوله کاغذی روی خمیر را بپوشانید تا استراحت کند.

بقیه کره را در تابه‌ای ذوب کنید. فلفل قرمز و بقیه آرد را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا کره کاملا جذب آرد شود. ماءالشعیر را طی سه مرحله اضافه و حرارت آن را زیاد کنید و مواد را ۵ دقیقه مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند. حرارت را کم کنید.

بقیه نمک، جوز هندی و دانه خردل را اضافه و مخلوط کنید. سپس کممبر کاله و فلفل سفید را به آن بیفزایید. یک دوم قاشق سوپ خوری کره را به آن اضافه کنید و اجازه دهید کاملا سرد شود.

خمیر را روی سطح آردپاشی شده با وردنه به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر باز کنید. سپس با قالب دایره‌های ۴ سانتی‌متری آماده کنید. خمیرهای برش خورده را روی کاغذ روغنی چرب شده قرار دهید. ۲ قاشق چایی خوری سس کممبر را روی آن قرار دهید و ۲۰ تا ۲۲ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا طلایی شوند. سپس آن را از فر خارج کنید و با جعفری تازه تزیین و سرو کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *