از لیست کامل انواع ادویه جات اطلاع داشته باشید

اگر شما عزیزان هم دوست دارید از لیست کامل انواع ادویه جات اطلاع داشته باشید می توانید به قسمت پایین مراجعه فرمایید.همانطور که می دانید طعم هر غذایی به ادویه هایی بستگی دارد که به آن غذا اضافه می شود. از آنجا که هر غذایی و هر خوراکی ادویه های مخصوص خود را دارد،در این مقاله انواع ادویه های مخصوص هر غذا را به شما عزیزان معرفی می کند.

ادویه پلو :

این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلاً پلوهای مخلوط مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار می رودو بهترست که آماده از بیرون خریده بشود ولی اگه دسترسی نداریدترکیب آن : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین -زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .

ادویه آب گوشت :

خیلی ها فکر می کنند آبگوشت ادویه ای ندارد و بیشترایرانی هاآبگوشت را با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست می کننددر صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودش را داردو برای همینست که وقتی دیزی بیرون را می خوریدبه نظر خیلی خوشمزه می اید چون انها ادویه مخصوص می زنند :زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .

ادویه ترشی :

ترشی هم ادویه دارد و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث می شودکه طعم خیلی بهتری پیدا کند . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالیست :نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه -زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .

ادویه ترشی بادمجون :

گلپر – زردچوبه .

ادویه ماست و خیار :

فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی .

ادویه فلافل :

زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز .

ادویه کوکو سبزی :

پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه .

(به جای کاری می توان از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کرد .)

ادویه هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلو + مقداری دارچین اضافی .

ادویه مرغ و ماهی :

برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر ست !

ادویه کباب تابه ای :

فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه وسماق .موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *