آموزش پخت پیتزا سیب زمینی

آموزش پخت پیتزا سیب زمینی

آموزش پخت پیتزا سیب زمینی

آموزش پخت پیتزا سیب زمینی

پیتزاها انواع و اقسام بسیار متفاوتی دارند و سلیقه ها بسیار گوناگون می باشد در مطلب زیر طرز تهیه پیتزا سیب زمینی را برایتان قرار داده ام امیدوارم که خوشتون بیاد.


مورد مصرف : پیش غذا
مناسب برای : غذای دانشجویی
آماده سازی : 35 دقیقه
پخت : 20 دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر :

سیب زمینی با دنده درشت رنده شده  3 عدد
 پیاز خیلی ریز خرد شده  1 عدد
هویج رنده شده 1 عدد
 سوسیس رنده شده 2 عدد
 تخم مرغ 4 عدد
 آرد 3/4 الی 1 پیمانه
 جعفری خرد شده 3 قاشق غذا خوری
 بیکینگ پودر  1 قاشق چای خوری
 پنیر پیتزا 3/4 پیمانه
نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا سیب زمینی رنده شده رو حسابی شسته تا مواد نشاسته ای اون خارج بشه بعد اونو توی روغن سرخ میکنیم تا خامی اون گرفته بشه و کنار میذاریم بعد پیاز را تفت داده هویج رو بهش اضافه میکنیم و بعد سوسیس رو، و مدت چند دقیقه تفت میدیم بعد تمام مواد رو که خنک شدن با هم مخلوط میکنیم سپس تخم مرغهارو به این مواد اضافه هم زده و ابتدا جفعری بعد آرد رو کم کم میریزم چون گفتیم که از 3/4 تا 1 پیمانه .

 

بعد سایر ادویه جات را میریزیم.مقداری از پنیر پیتزا را نیز به مخلوط اضافه میکنیم. قالب مورد نظر را چرب کرده و مواد را میریزیم و باقی پنیر پیتزا را روی مواد می پاشیم بعد مواد را به مدت 20 الی 25 دقیقه در فر با حرارت 180 درجه که البته از قبل هم کمی گرم شده قرار میدهیم در مرحله اخر کمی شعله بالای فر را روشن میکنیم تا پنیر ذوب شود بعد از این مدت پیتزا سیب زمینی شما آماده می باشد .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *