آموزش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی

آموزش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی

آموزش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی

آموزش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی

طرز تهیه ورمیشل توپی سیب زمینی را برای شما عزیزان قرار داده ایم این ورمیشل بهترین عصرانه یا یک شام بسیار سبک و کم کالری میباشد امیدوارم که از تهیه این ورمیشل لذت ببرید.

زمان آماده سازی: 15 دقیقه

زمان پخت:  45 دقیقه

 

مواد مورد نیاز برای ورمیشل توپی برای 6 نفر :

سیب ­زمینی 5 عدد
 ورمیشل (رشته‌فرنگی) به میزان لازم
 زرده تخم­ مرغ 2 عدد
 پودر نشاسته  1 قاشق سوپخوری
نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زیره ­سبز به میزان لازم

 

روش پخت ورمیشل توپی سیب زمینی :

سیب زمینی را آب­پز کرده، سپس آن را پوست کنده و ریز رنده کنید.

قابلمه ­ای را تا نیمه پر از آب کرده، روی حرارت قرار دهید تا جوش آید. سپس ورمیشل را داخل آن ریخته و بگذارید تا کمی نرم شود. سپس آبکش کنید.

 

سیب زمینی ها، زرده ­تخم ­مرغ، نشاسته، نمک، فلفل، زیره و نعنا را با هم مخلوط کنید، به اندازه یک گردو از مواد برداشته و در دست به صورت گرد و توپی درآورید.

توپک‌ها را در ورمیشل بغلتانید تا به خمیر بچسبد. بعد آن­ها را در روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *