آموزش پخت شیرینی زعفرانی

آموزش پخت شیرینی زعفرانی

آموزش پخت شیرینی زعفرانی

آموزش پخت شیرینی زعفرانی

اگر دوست دارید که شیرینی های عیدتان را خودتان درست کنید توصیه می کنم که حتما این شیرینی زعفرانی را تهیه کنید چون علاوه بر طعم فوق العاده اش طعم بی نظیری نیز دارد.

مواد لازم برای شیرینی زعفرانی :

 آرد  750 گرم
 روغن یا کره 350 گرم
 پودر قند 250 گرم
 تخم مرغ 2 عدد
وانیل یک دوم قاشق چایخوری
محلول زعفران 3 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه شیرینی زعفرانی :

روغن و پودر قند را کاملا با هم مخلوط کنید. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده وانیل و زعفران را نیز اضافه کنید. آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد. در دست گلوله ای به اندازه فندق برداشته روی سینی گذاشته و از مهر برای روی شیرینی استفاده کنید.

 

در صورت 3 رنگ نمودن شیرینی سفید بدون زعفران تهیه کنید. خمیر را 3 قسمت کنید. به یک خمیر زعفران خمیر دوم را کاکائو و یک خمیر سفید 3 عدد گلوله به اندازه فندق برداشته در دست گرد کنید. کنار هم بگذارید و وسط آن را مهر بزنید. این شیرینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 175 درجه بپزید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *