آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی

 

fo2634

  • می خواهیم به شما دوستان یک غذای سنتی آموزش دهیم با ما باشید با آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی در ادامه مطلب .

 

در طبخ این غذا از سبزیجات معطر از جمله شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری استفاده شده است.

آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی ، مواد لازم:

-برنج نیم‌دانه: ۲پیمانه
-نخود ریز: یک پیمانه
-سبزی کوفته (شوید، تره ، ترخون ، ریحان ، جعفری )
-گوشت چرخ کرده: حدود نیم‌کیلوگرم

آموزش درست کردن کوفته سبزی به سبک اصفهانی :

برنج و نخود را از روز قبل به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت خیس می‌کنیم.
سبزی را پس از پاک کردن و شستن خرد می‌کنیم. برنج و نخود خیس خورده را در آبکش ریخته تا آب آن برود بعد روی یک دستمال تمیز پهن کرده تا نم آن گرفته شود ( چون اگر آب داشته باشد کوفته باز می‌شود ) در همین فاصله یک پیمانه برنج نیمدانه و مقداری از سبزی در قابلمه ریخته بصورت آش پخته شود ( آب آن زیاد باشد )
برنج و نخود و سبزی و گوشت چرخ کرده و ادویه و نمک و فلفل را همه باهم در غذا ساز ریخته تا میکس شود بعد حدود ۱۵ دقیقه ورز می‌دهیم.
سپس پیاز داغ درست می‌کنیم. مقداری کشمش و گردوی ریزشده را تفت می‌دهیم .
از مواد میکس شده گلوله‌ای اندازه یک نارنگی برداشته وسط آن را کشمش ، گردو، و پیازداغ گذاشته می‌پیجیم و بعد طبخ میکنیم.

 

fo2634

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *