آموزش درست کردن شیرینی عید نوروز

آموزش درست کردن شیرینی عید نوروز

آموزش درست کردن شیرینی عید نوروز

آموزش درست کردن شیرینی عید نوروز

با نزدیک شدن به عید نوروز بعضی از خانم های کدبانو دوست دارند که خودشان شیرینی عید را تهیه کنند در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خاص را برایتان قرار داده ایم.

یک دستور بسیار ساده و آسان و متنوع که با آن می توانید پنج مدل مختلف شیرینی درست کنید، فقط یک ربع وقت می برد و نیاز به قالب و استراحت ندارد و خیلی خوشمزه است و به مدت دو هفته در ظرف دربسته خوب می ماند.

 

بیسکویت وانیلی، گردویی، پرتقالی، کاکائویی، شکلات چیپسی

 

مواد لازم برای بیسکویت وانیلی :

 کره نرم  125 گرم
 شکر دانه ریز  110 گرم
 وانیل مایع یک قاشق چایخوری
شیر  یک چهارم پیمانه
آرد سفید 150 گرم
آرد سلف رایزینگ 110 گرم

 

طرز تهیه شیرینی های نوروزی:

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید.

کره را به همراه شکر با همزن به مدت 2-3 دقیقه بزنید تا مخلوط رنگ روشن کرمی پیدا کند بعد وانیل را اضافه کنید و بعد شیر و در آخر دو آرد که قبلا با هم الک کردید را اضافه کنید و با سرعت کم همزن مواد را مخلوط کنید. اول به نظر می آید آرد زیاد است ولی وقتی همه مواد مخلوط می شود و یک جا جمع می شود خمیر لطیفی درست می شود. به اندازه یک قاشق غذاخوری از مخلوط بردارید و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتیمتر از هم داخل سینی فر که کف آن کاغذ انداختید بچینید. برای اینکه بیسکویت ها یک اندازه در بیاید از قاشق پلاستیکی مخصوص اندازه گیری برای برداشتن خمیر استفاده کنید.

 

با انگشت روی بیسکویت فشار بدهید و بعد با چنگال طرح ضربدری روی ببیسکویت بزنید.

به مدت 15-18 دقیقه تا وقتی زیر آن طلایی شود بپزید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *