آموزش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

آموزش درست کردن ساندویچ مرغ و قارچ

ساندویچ مرغ را به روش های متفاوتی می توان درست کرد که در مطلب زیر طرز تهیه ساندویچ مرغ بهمراه قارچ را برایتان قرار داده ایم . امیدوارم که لذت ببرید.


مواد مورد نیاز:
– مرغ دو تکه ران و سینه
– قارچ ۲۵۰ گرم
– پیاز متوسط ۲ عدد
– پنیر پیتزا ۴ ورق یا ۲۰ گرم رنده شده
– سس مایونز ۶- ۵ قاشق غذاخوری
– خیار شور به مقدار لازم
– روغن ۳ قاشق غذاخوری
– ادویه کاری و نمک و فلفل و زردچوبه و آبلیمو به مقدار لازم
– فلفل دلمه ای یک عدد کوچک
– نان ساندیچی متوسط ۴ عدد
طرز تهیه ساندویچ مرغ و قارچ :
ابتدا مرغ را با مقداری آب و پیاز و مقداری ادویه و نمک و آب لیمو بار می گذاریم تا کاملا پخته شود. بعد مرغ را از آب جدا کرده و ریش ریش می کنیم. پیاز را خرد کرده و تفت داده وقتی طلائی شد زردچوبه را اضافه کرده و سپس فلفل دلمه ای و بعد قارچ را نیز اضافه می کنیم و شعله را زیاد می کنیم تا قارچ ها آب نیفتد.

 

در این مرحله مرغ ها را اضافه کرده و تفت داده و بعد پنیر پیتزا را اضافه می کنیم. در این مرحله سس مایونز را با یک فنجان آب مرغ و بقیه ادویه اضافه کرده بر روی مواد می ریزیم و بعد یکی دو دقیقه خاموش کرده و مواد را وسط نان های ساندویچی ریخته و خیارشور برش زده را وسط ساندویچ ها می گذاریم.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *