کیک ژله ای با طعم توت فرنگی

این کیک همانند چیز کیک میباشد و به فر نیاز ندارد میتوانید به راحتی آن را درست کنید.در ادامه با طرز تهیه این کیک خوشمزه آشنا شوید

آموزش درست کردن کیک ژله ای خوشمزه : کیک ژله ای بسیار آسان را با توجه به فصل میتوانید ژله هر نوع میوه ای که خواستید درست کنید  من از ژله توت فرنگی استفاده کردم شما از هر طعم ژله ای که دوست داشتید می توانید استفاده کنید

مواد لازم برای تهیه کیک :

 

بیسکویت لیدی فینگر  ۱۰ عدد

شیر ۳ لیوان

پودر ژله با طعم توت فرنگی ۱ پاکت

پودر پودینگ  آماده ۱ بسته

برای درست کردن این پودینگ  توت فرنگی  به دو و نیم لیوان شیر نیاز خواهیم داشت

پودر ژلاتین دو قاشق مربا خوری

آب پرتقال ۱ لیوان

شکر ۱ قاشق  غذا خوری

توت فرنگی ۱۵ تا ۲۰ عدد

 

 

 

آموزش درست کردن کیک ژله ای خوشمزه

 

برای درست کردن این کیک دو و نیم لیوان آب جوش  را در یک پاکت ژله بریزید  و در یک قالب کیک بریزید  و هشت تا ده دقیقه در یخچال قرار دهید  تا ژله ببندد.توت فرنگی ها را شسته و کامل خشک کنید و برگ های سبز آن را هم در آورده  و چهار قسمت کرده  و داخل ژله بریزید  دوباره در یخچال قرار دهید

 

برای درست کردن پودینگ ژله رسپی آن روی پاکت نوشته شده است با دو و نیم لیوان شیر می پزیم و میگذاریم سرد شود. در یک کاسه پودر ژلاتین ریخته و  در سه قاشق غذا خوری آب جوش حل کرده و در قالب کیک می ریزیم  اکنون پودینگ سرد شده را روی  ژله سرد شده می ریزیم.

 

آب پرتقال , شیر و شکر را در یک کاسه ریخته و خوب هم میزنیم  در این مخلوط بیسکویت لیدی فینگر  را خیس کرده  و روی پودینگ می چینیم  در یخچال بمدت سه ساعت قرار میدهیم  بعد از سه ساعت کیک ژله ای ما آماده سرو کردن است  این کیک حتی نیاز به پخت هم ندارداین مقدار کیک برای شش تا هشت نفر است و در چهل دقیقه آماده می شود آماده سازی آن بیست دقیقه و پخت آن هم بیست دقیقه است

 

لازم به ذکر است که بیسکویت لیدی فینگر یک بیسکویت ایتالیایی است و در زیان ترکیه هم کدی دیلی گفته می شود که مثل نان لطیفه است با این تفاوت که خشک شده است چون این بیسکویت گران است در پست های بعدی طرز درست کردن این بیسکویت را هم آموزش خواهیم داد

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)