-
اسفناج یکی از سبزیجات پر خاصیت می باشد در این قسمت پست آشپزی به شما کیک اسفناج و نحوه پخت آن را آموزش می دهیم .
کیک اسفناج و نحوه پخت آن ، مواد لازم:
برگ اسفناج (پاک و خردشده) : ۲۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر (نرم و دانه ریز) : ۱۵۰ گرم
روغن مایع : ۱۲۵ میلی لیتر
وانیل مایع : یک قاشق چایخوری
آب لیموترش : ۲ قاشق سوپخوری
آرد گندم (الک شده) : ۳۱۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
روغن جامد : : مقداری برای چرب کردن
خامه (فرم گرفته) : ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم
پودر پسته: : مقداری برای تزیین
کیک اسفناج و نحوه پخت آن :
۱-برگهای اسفناج را با گوشت کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآید.
۲- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.
۳-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.
۴- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.
۵- وانیل را نیز به آن بیفزایید.
۶- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.
۷- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.
۸- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.
۹- در سینی فر ۴۰*۳۰ سانتی متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.
۱۰- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.
۱۱-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.
۱۲- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.