کیک اسفناج و نحوه پخت آن

ab3863

  • اسفناج یکی از سبزیجات پر خاصیت می باشد در این قسمت پست آشپزی به شما کیک اسفناج و نحوه پخت آن را آموزش می دهیم .

کیک اسفناج و نحوه پخت آن ، مواد لازم:

برگ اسفناج (پاک و خردشده) : ۲۰۰ گرم

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر (نرم و دانه ریز) : ۱۵۰ گرم

روغن مایع : ۱۲۵ میلی لیتر

وانیل مایع : یک قاشق چای‌خوری

آب لیموترش : ۲ قاشق سوپ‌خوری

آرد گندم (الک شده) : ۳۱۰ گرم

بیکینگ پودر : ۲ قاشق چای‌خوری

روغن جامد :     : مقداری برای چرب کردن

خامه (فرم گرفته) : ۴۵۰ تا ۵۰۰ گرم

پودر پسته: : مقداری برای تزیین

 

کیک اسفناج و نحوه پخت آن :

۱-برگ‌های اسفناج را با گوشت کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآید.

۲- در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید.

۳-مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند.

۴- روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید.

۵- وانیل را نیز به آن بیفزایید.

۶- آب لیموترش را به آن اضافه کرده و مجدداً هم بزنید.

۷- در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید.

۸- در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.

۹- در سینی فر ۴۰*۳۰ سانتی متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید.

۱۰- مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی ۲۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد.

۱۱-کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود.

۱۲- کیک را به دو قسمت تقسیم کنید. خامه را روی یک سطح آن ریخته و با لیسک صاف کنید. لایه دوم را روی آن قرار دهید، مجدداً روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت لوزی برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

ab3863

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *