چگونه پیراشکی سیب با سس بادام درست کنیم؟

چگونه پیراشکی سیب با سس بادام درست کنیم؟

چگونه پیراشکی سیب با سس بادام درست کنیم؟

چگونه پیراشکی سیب با سس بادام درست کنیم؟

در مطلب زیر طرز تهیه پیراشکی سیب بهمراه سس بادام برایتان قرار داده ایم سیب مواد اصلی این پیراشکی میباشد که سرشار از خواص است.

مواد لازم برای پیراشکی سیب :

آرد معمولی  100 گرم
 نمک به میزان لازم
 پودر دارچین نصف قاشق چایخوری
 آب گرم 175 میلی لیتر
روغن نباتی 4 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
سیب پوست کنده 2 عدد
روغن نباتی یا روغن آفتابگردان جهت سرخ نمودن مقداری
شکر دانه ریز جهت تزیین مقداری
دارچین جهت تزیین مقداری

 

مواد لازم جهت تهیه سس:

 ماست طبیعی 150 میلی لیتر
 اسانس بادام نصف قاشق چایخوری
 عسل شفاف ( بدون موم ) 2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه پیراشکی سیب :

آرد و نمک را داخل کاسه ای بزرگ الک نمایید.

پودر دارچین را افزوده و خوب مخلوط نمایید. سپس آب گرم و روغن گیاهی را بیافزایید و خوب هم بزنید.

 

سفیده تخم مرغ ها را آنقدر هم بزنید تا سفت شوند و با برگرداندن ظرف، از آن نریزد. سپس آن را به خمیر اضافه نمایید.

 

با استفاده از چاقویی تیز، سیب را به تکه های بزرگ خرد نمایید و داخل خمیر بریزید.

 

روغن را داخل ماهیتابه ای گود حرارت دهید تا به دمای 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت برسد یا دمایی که بتواند چند تکه نان را در عرض 30 ثانیه سرخ نماید. اکنون سیب ها را به مدت 3 تا 4 دقیقه سرخ نمایید تا رنگشان طلایی شود و پف نمایند.

 

پیراشکی های سیب را با کمک کفگیر از روغن در آورید و روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه قرار دهید تا روغن آن ها گرفته شود.

 

شکر دانه ریز و دارچین را با هم مخلوط نموده و روی پیراشکی ها بپاشید.

 

تمام موارد لازم جهت تهیه سس را داخل کاسه مخصوص سرو بریزید و با هم ترکیب نمایید. سس آماده را همراه با پیراشکی ها سرو نمایید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *