چگونه در زمان پخت لبو را خوش رنگ کنیم؟

چگونه در زمان پخت لبو را خوش رنگ کنیم؟

چگونه در زمان پخت لبو را خوش رنگ کنیم؟

در مطلب زیر طریقه خوش رنگ و عطر کردن لبو را برایتان قرار میدهم شما میتوانید با استفاده از راهکار زیر در زمان پخت لبو آن را کاملا خوش رنگ کنید امیدوارم که مطلب زیر برایتان مفید باشد.

لبو یکی از محبوب ترین سبزیجاتیست که در فصل زمستان مهمان اکثر خانه هاست در زیر راههای خوش رنگ کردن لبو و خوش عطر کردن آن را برایتان قرار دادهایم تا بتوانید از لبو لذت کافی و کامل را ببرید.

در این بخش برایتان شیوه پخت لبو را آموزش می دهیم. چگونه لبو بپزیم تا خوش رنگ شود یعنی رنگ خود را بتواند حفظ کند

مواد لازم :
لبو 3 کیلو
شکر 5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : و خوش رنگ کردن لبو
لبو را با یک پد یا برس خوب شسته و تمیز کنید،اما سر و ته ان را نبرید(تریم نکنید)هر بریدگی در سطح پوست باعث خارج شدن رنگ و قند ان میشود.اب را اضافه کرده و شکر را روی انها پاشیده روی حرارت ملایم بپزید. دقت کنید بعد از پخت باید کمتر از یک لیوان اب در قابلمه باشد. اگر مقدار اب بیشتر است روی حرارت بگذارید تا اب اضافی تبخیر شود و شربت پررنگ و نسبتا غلیظی حاصل شود.من از یک قطعه (بار) , شکرقهوه ای فشرده که حدود 80 گرم است استفاده کردم کلا شکر قهوه ای سلامت تره واثر بهتری هم دارد.

در زودپز تقریبا یک ساعت و نیم زمان برای پخت لازم است چون لبو دیر پز است . لبو طبع سرد دارد و اضافه کردن شکر نه تنها باعث خنثی کردن سردی ان میشود بلکه باعث لذیذ شدن و ظهور و بروز بیشتر رنگ سرخ ان میگردد.بعد از پخت پوست لبو به راحتی جدا میشود.لبو را برش داده و کمی از عصاره روی ان ریخته و داغ یا سرد سرو کنید.میتوانید لبو وشربت ان را در دو ظرف جدا تا دو هفته در یخچال نگه دارید.اسنک خوبی برای هر ساعت از روز است و با خیلی از سالادها هماهنگی دارد،غذای خیلی خوبی برای رژیم کنترل وزن است. و اگر چیزی از ان باقی ماند، بهترین انتخاب درست کردن ترشی لبوست ،حتی اگر لبو دوست ندارید باز هم ترشی لبو را امتحان کنید.

 

اشتراک:


نظر خود را بیان کنید



امتیاز گوگل یادتون نره :)