چگونه حلیم اراکی درست کنیم؟

چگونه حلیم اراکی درست کنیم؟

چگونه حلیم اراکی درست کنیم؟

چگونه حلیم اراکی درست کنیم؟

در مطلب زیر طرز تهیه یکی از غذاهای سنتی اراک را برایتان قرار داده ایم این غذای سنتی حلیم اراکی نام دارد. امیدوارم از تهیه این حلیم خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم حلیم اراکی برای 4 نفر :

بلغور گندم 1 پیمانه
 آب قلم یا آب معمولی 3 پیمانه
 نمک 1 قاشق چایخوری
 روغن زیتون یا کنجد 1 قاشق سوپخوری
دارچین برای تزیین به میزان لازم
ماهیچه یا گوشت گردن پخته شده 1 پیمانه

 

طرز تهیه حلیم اراکی :

ابتدا بلغور گندم را که از شب قبل خیس کرده‌اید داخل قابلمه بریزید. آب قلم یا آب را اضافه کنید و بگذارید بلغور گندم بپزد.

 

در اواسط پخت، گوشت های پخته شده را ریش‌ریش کنید و به بلغور اضافه کنید.

حلیم را با گوشتکوب بکوبید تا کش‌دار شود. این مرحله را چندین بار تکرار کنید.

 

حالا نمک، روغن و دارچین را اضافه کنید. مواد را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا حلیم جا بیفتد.

 

نکته برای تهیه حلیم اراکی :

اگر از آب قلم گوساله استفاده می کنید بهتر است روغن را حذف کنید.

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *